- 13 Temmuz 2011
- 546
- 32
-
- Konu Sahibi gxuxzelbirgxuxn
regl oldum nihayet sabah. wc sonrası tartıldım 68,5 u gördüm çok şükür. inşallah regl bitimine 67 leri görürüm.
Puffcikcik etler yağlar neyse ki diyetle ve sporla gidiyor. ve sen zaten bunları yapıyorsun. duraksama sonrası hızla gidecekler inşallah.
dış görünüş kesinlikle insanın psikolojisini etkiliyor. insan kendini güzel hissedince daha bir özgüvenli oluyor.
kısmetlerin yavaş yavaş artmaya başlamıştır bence, sen farkında olmayabilirsin
Susluprenses sen de 55 olursun tabi yaa, bu işin formülü var ve uyguluyoruz işte daha noolsun. diyet, sağlıklı gıdalar, spor vee saaabıııırrrr
2 gün sonra 53 ü görürsün inşallah Puffcikcik. aletli pilates dediğin top lastik çember falan mı?
ben de top ve lastikler var da bi başlayamadım ya. E.Şallı cd si de var da bi ilham gelmedi yaa.
bu sabah 1 haşlama yumurta, 6 yeşil zeytin, az peynir,1 dilim çavdar ekmeği, 6-7 badem yedim. 1 kupa papatya çayı (regl ağrısı için)
şimdi de kahve içiyorum :)
öğle 14:45 ; 1 tabak tavuk göğsü sote, çoban salata+ 1 kase yoğurt (yeşil zincir katılmış) + 6-7 badem
tavuk göğsü ve salata bana kilo verdiriyor bakalım yine işe yarayacak mı :) bu kez haşlamadım, zar büyüklüğünde doğrayıp suyunu çekmesine yakın z.yağı, karabiber, tatlı toz biber ekledim. ee güzel oldu.
heee anladım aletli pilatesi, hani kürek çekiyormuşsun gibi bişeye oturuyorsun, yatak iskeleti gibi bişeysonra lastiklere kolları bacakları takıp çalıştırıyorsun. çok zevkli bişeye benziyor. hadi kolay gelsin Puffcikcik.