GÜZELBİRGÜN'ün diyet günlüğü, 10 kilo verecek inşallah 10. evlilik yıldönümüne kadar.

wowwwwwww! süpersin! duraksama sonrası aynen inşallah hızla gidecek ama tık yok..2 gün sonra tartılıcam
bakıcam duruma...

54üm şuan bence..

ama vücut direniyor ya ya da regl olduğumdann fazla çıkıyorum..

ayyy 53 görsem ne sevinirim varya!!!!

esas spora ağırlığı o zaman vericem.. aletli plates dersi almayı düşünüyorum hem onu ofis saatime göre de ayarlayabilirim!

biraz daha kilo verince inşallah

2 gün sonra 53 ü görürsün inşallah Puffcikcik. aletli pilates dediğin top lastik çember falan mı?
ben de top ve lastikler var da bi başlayamadım ya. E.Şallı cd si de var da bi ilham gelmedi yaa.

bu sabah 1 haşlama yumurta, 6 yeşil zeytin, az peynir,1 dilim çavdar ekmeği, 6-7 badem yedim. 1 kupa papatya çayı (regl ağrısı için)
şimdi de kahve içiyorum :)

yooook
böle aletlerle çalıştırıolar
kasları uzatıolarrrrrr
incecik oluosun o yüzden harika bişi!!

ben de şimdi 4 kuru kayısı yedim su içiyorum bolbol

öğle 14:45 ; 1 tabak tavuk göğsü sote, çoban salata+ 1 kase yoğurt (yeşil zincir katılmış) + 6-7 badem

tavuk göğsü ve salata bana kilo verdiriyor bakalım yine işe yarayacak mı :) bu kez haşlamadım, zar büyüklüğünde doğrayıp suyunu çekmesine yakın z.yağı, karabiber, tatlı toz biber ekledim. ee güzel oldu.

heee anladım aletli pilatesi, hani kürek çekiyormuşsun gibi bişeye oturuyorsun, yatak iskeleti gibi bişey sonra lastiklere kolları bacakları takıp çalıştırıyorsun. çok zevkli bişeye benziyor. hadi kolay gelsin Puffcikcik.

valla işte böle çeeşit çeşit kola da bişeler takıosun bi hareketler yapıosun =)
ama müthiş etkili inan bana 1 ayda daannn die inceliyosun..
kilo vermeden hem de! öle böle bişi diil

kasları uzatmaya yönelik hareketlerle..
misss

ben akşam yemeğimi geç yedim hala ofisteyim çalışıyorum..
o çorbamdan içtim yanında küçük bi yoğurt eşliğinde..

akşam eve gidince meyve yemiycem
yemicem işte cıs!

(inşallah yemem)

aksam 18:45 1 tabak taze barbunya+ 1 kase yogurt+ biraz uzum+ 6-7 badem+ 1 yem.kasigi sade dondurma:)

puffycikcik, meyveyi ogle ile aksam arasi ye bari. ben o kadar yedigim halde vitaminsizlikten agiz icinde cikan yaralardan cikmis?? hem vucut istiyor demek ki, ihtiyaci var. gece yeme, gunduz ye sen de caniim, annene de yedim dersin rahatca.

canım şu çayı deneyelim mi ne dersin? epey tok tutmaya ve zayıflamaya etkisi varmışş

9 Hayat Çayı tarifi için gerekenler;
- Mate çayı
- Kekik (ancak bildiğimiz siyah kekik değil beyaz bilye kekik)
- Çoban çökerten
- Barut ağacı kabuğu
- Yeşil çay
- Sinirli ot
- Biberiye
- Funda yaprağı
- Cinnema

9 Hayat Çayın hazırlanış tarifi;
Barut ağacı kabuğunu küçük küçük parçalara ayırıyoruz ve parmak ucuyla ufak bir tutam bir kaba alıyoruz. Büyük bir tutam yeşil çay, bir iki yaprak cinnema atıyoruz. Geri kalan bütün bitkilerden parmak ucuyla bir tutam ekliyoruz. Bir içimlik karışım silme bir yemek kaşığını dolduracak kadar olacak. Karışımı hazırladıktan sonra kaynamış suyu bu karşımın üzerine döküp demlemeye bırakıyoruz. Kaynatmıyoruz kesinlikle demleme yoluyla yapılıyor.

Dikkat edilmesi gerekenler;
-> Tansiyon rahatsızlığı olanlar çayı ya hiç içmesin ya da bilye kekikten çok çok az kullansın. Çünkü tansiyonu yükseltiyormuş.
-> Çok kilolu olmayanlar günde en fazla 2 fincan içebiliyor.
-> Fazla kilolu olanlar maksimum 5 fincan içecek. Fazlası zararlıymış.
-> Özellikle sabah kalkar kalkmaz yüzünüzü bile yıkamadan önce bu çayı demleyin
-> İlk kullanmaya başlandığında 10-15 kilo rahat veriliyormuş.
-> Duraklama dönemine girildiğinde akşam yemeklerinde sadece salata ve altın çilek yenilecek.

NOT:Bu çay yemeklerden önce aç karnına birer bardak içilecek ve her defasında taze yapılacak.

sabah 09:30 ; 2 haşlanmış yumurta (biri oğluşundu, yemedi), 7 zeytin, peynir, domates, salatalık,1 dilim çavdar ekmeği, 3 üzüm, 3 beyaz kiraz

Puffcikcik canım boşver öyle çayları. bence kişiden kişiye değişir etkileri ve yan etkileri.
biz nasılsa veriyoruz sağlıklı beslenerek. biraz duraksama olacağını biliyorduk ama geçecek tabi bu duraksama. biz aynen yola devam etmeliyiz.

bu sabah 68,3 çıktım tartıda.

1,5 ay önce kilo veremiyordum bile. 2 alıp 2 veriyor hep yerimde sayıyordum. Allah'a çok şükür şimdi gidiyorlar işte.

ne bilim benim bağırsak tembelliğim var hernedense. hergün çıkmak gerekiyor. diyetin yüzde ellisi de bağırsak faaliyetini düzene koymaktan geçiyor. benim resmen tembellik başladı o kadar lifli kuru kayısı işte keten tohumu yememe rağmen valla ihtiyacım olmuyor gitmeye..

neyse bakalım
cadı kazanı gibi zaten 80 çeşit ot
haha karıştır karıştır
=)

ben sabahları çorba içiyorum 2 gündür bağırsak sorunumdan ötürü .... iyi gelir umarım bir de sürekli öğlen ara öğünümde kuru kayısı ve ketentohumu yiorum

bol su içiyor musun canım?
bi de arada bir vücudun şaşırsın diye sabahları kepek ekmekli tost mu yesen?
veya dukan ekmeği. diğer sayfada Azra vermişti bu tarifi.

dukan ekmeği ..2 yumurta 2 çorba kaşığı yoğurt 3çorba kaşık yulaf kepeği 5 çorba kaşıgı buğday kepeği 1 kabartma tozu 2 çorba kaşıgı yağsız ufalanmış peynir..ben lor koyuyorum canm..(BİM DEN ALIYORUM MURATBEY LOR PEYNİRİ) bunları iyice karıştır ve en son yulaf ezmesi ekle bunun miktarını sen ayarlıyosun kek kıvamından çok az katı şekline gelicek.. sonra ben fazla büyük olmayan bir borcamın içine yağlı kagıt serip içine döküyorum 180 derece pişiriyorum..yaklaşık 15.. 20 dakika sürüyor..çok tutma sert olmasın sonra çıkartıp kesip saklıma kaplarında muhafaza ediyorum..çokk basit aslında uzun anlattım galiba

ogle 14:30. 1 tavuk but, salata, buyuk bardak ayran, 5 badem, 2 ceviz veee dukan ekmegi 3 kucuk karecik:) yaptim nihayet, annem de cok begendi.
daha once kepekli unla gozleme hapmistim diyetten once, ondan daha guzel dedi. o gun cani gozleme istemis, kokusu da guzelmis ama tadi yokmus hehehe:) bu dukan ekmegini misafire bile konabilir buldu. ve giderken birazini istedi:)))))

aksam 18:40 1 kase barbunya, 1 kase yogurt (yesil zincir tozlu), 1 tabak salata, kucuk bir salkim uzum (cok eksiydi), oglusuma kesip soyup hazirladigim Ve yemedigi1 adt kucuk seftali

Sevgi hosgeldin, tabi ki katilabilirsin. nasil bir diyet yapiyorsun?

sabah 09:40 ; dukan krepi, domates, salatalık, peynir
öğle 14:00 ; 1 tavuk but, yarım kase yoğurt, domates, salatalık, 1 kase barbunya, 7-8 dal maydonoz +7 badem

ben yeni doğum yaptım doğumdan 68le çıktıktan sonra süt yapsın diye yeyince 76 oldum 6. aydan sonra yavaş yavaş diyete başladım 76dan 62ye düştüm sabah cornflakes süt ara öğün 4 kayısı öğlen yoğurt salatalık 1 dilim ekmek öğleden sonra 2 meyve akşam et,balık yada tavuk salata ekmek gece süt meyve bu arasda diyeisyene gidiyorum ama çoğunlukla da bozuyorum hele bu ara o yüzden motivasyona ihtiyacım var 55 olmak için :) motive edici mesajlarınızı bekliyorum :)

dün akşam18;45 sulari 1 dolu tabak taze fasulye, 1 kase yogurt, 1 buyuk dilim kavun, 4 findik, 4 badem ( sanirim) ve nescafe.
ya bi de taze cavdar ekmeginin kabuklarindan ve yaninda peynir.

bugün ;
sabah 10:00 2 haslama yum, biri oglusun yine, 1 dilimekmek, peynir, domates, salatalik
ogle 14:00 1 tabak taze fasulye, 1 bardak ayran, domates, salatalik, 2 dilim kavun.
akşam 19:00 ; 1 tabak taze fasülye (başka yemek yoktu ve bitmeliydi), 1 kase yoğurt, 1 dilim kavun , 2 ceviz

Sevgi ben emzirirken (2 sene) hiç diyet yapamadım. öncelikle erken davrandığın için tebrikler.

ben karatay diyetine daha yakınım. ara öğünleri kaldırdım. bir de tatlı, makarna, çikolatayı. bulgur 2-3 kaşık en fazla.
öğün aralarını 4 saate çıkararak kilo vermeye başladım.
arada kaçamaklar oluyor tabi ama ilk ay çok iyi kilo verdim. ben de duraksamadayım. sporu boşladım sanırım ondan böyle oldu.

ara öğünleri kaldırman mümkünse onu bir dene bence.

Deli gibi calistigimdan yazamadim kactirrr

Simdi bilgi vereyim =)

53.5i gorduuuuuuum!!! En onemli bilgi bu =)

Bugun 1 saati gecen spor yaptim

Kahvalti: peynir domates salatalik cay 1 dilim ekmek

Ogle: peynirli tonlu salata

Aksam: kabak corbasi ve salata bir dilim ekmek

Nasilll????

Son 7 kiloo!!! Veriyorum veriyorum.. Hala yedi kilom var verecek =))) neyse 5 kilo daha verince epey az kalmis olacak o yuzden oncelikli hedefim

Son 5 diyim ben

Kalan 2 yi hallederim =)

Ekime kadar 7 kilo !!

Eyluldu ekim oldu haha yani biliyorsunuz planim eylul ortasi ama hic olmadi ekimde tamamdir bu is die dusunuyorum

valla bu diyetle 15 kilo verdim ama son zamanlarda sıkıldım diyete uyamıyorum bi de artık evde olunca kendimi yemeğe veriyorum pazartesi diyetisyenle randevum var gitmesem mi acaba :) neyse bu hafta da böyle olsun :)bi 57 olsam dünyalar benim olacak ama spor yapamıyorum emzirmeye devam... karatay yada dukan çok meşhur bu ara bi bakalım ama kilo aldım offfff offfff ne zaman bitecek bu çile

Sedefcim, Puffcikcikim ; başsağlığı dilekleriniz için tşk. ederim. Allah kalanlara sağlıklı uzun ömür versin inşallah.

2 hafta k.validemlerdeydik. hiçbir diyete uymadım haliyle. ne öğün arası ne de tatlı hamurişi yasağı kaldı.

ama çok şükür kilo almadan dönmüşüm. (68,6)
bu sabah da 68,4 çıktım.

henüz oruç tutmaya başlamadım uyuyamıyorum geç yatıyorum sonra da sahura kalkamıyorum
aslına bakarsanız hiçbirşey yapmak gelmiyor içimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…