• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzel ve Fit Anneler Toplaşalım💪🏻

hzlsel

👩🏻‍❤️‍👨🏻💙T
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2021
7.964
21.395
298
33
Diyet sayfalarında çok vakit geçirdim neticesini de almıştım o zamanlar “50” kilo verip amacıma ulaşmıştım 🌸
Şimdi de Aralık Anneleri ile hep beraber fazlalıklarımızdan kurtulacağız inşallah🤩
Hafif hafif fazla zorlamadan rahatça esnek bir şekilde kilo vermek isteyen herkesi bekleriz💜💙

Daha önceki değişimimi resimlerle desteklediğim sayfam bakmak isteyen olursa diye ekliyorum 🥰

Kilo vermeye değil de muhabbete ortak olmaya geldim ben de 😂😂 linç yemeyeceksem doğum kilolarının hepsini verdim ehe vuymayın vuymayın
Ben de doğum kilolarını verdim ama zaten asıl kiloyu doğum öncesi aldığım için bundan sonra daha da fazla vermem gerekiyor. Şüşko kalmak istemiyorum ama doğru düzgün yemek de yapamıyorum. Burada motive olacağım umarım 😍

Dennis kizinla yuruyuslere basladin mi parkta? Biz bugun bi saat yaptik Cok iyi geldi bana
Ya süpersiniz hem de bir saat 😍.. bizim kaç kez çıktık ama daha düzen kuramadık. Sıcaklıklar çok düştü biraz düzelse ben de yeniden çıkacağım. Aslında hava ile ilgisi yok diyorlar ama insan bilse de erteliyor. Yarın öbür gün hastaneye gideceğiz. Evimize yakın yürüyerek gidiyoruz dönüşte bir parka uğrarız ama çok kısa.

Hoş geldin💙
Koştum da geldim 😂
Gel gel diyet gruplarına aşinayız zaten😅
Kilo vermeye değil de muhabbete ortak olmaya geldim ben de 😂😂 linç yemeyeceksem doğum kilolarının hepsini verdim ehe vuymayın vuymayın
Adaletsiz dünya işte yiyip yiyip kilo almıyorum de birde 😩
Bende geldim ama hemen diyete başlayabilir miyim bilmiyorum 🙈 ama mutlaka yapmam lazım 😏
Takipte kal canım o bile belki etkiler seni şu an bende mükemmel dikkat edemem ama biraz çekidüzen vereceğim 🥰

3 ay önce doğum yaptıl daha 1 gram bile veremedim malesef
Hiç bir kıyafetim olmuyor göbek kat kat :KK43:
40 gün oldu ama vermeyi bırak aldım bile daha da almayayım diye mecburum artık 🙈
Ay ay benim buna çok ihtiyacım var hamilelik boyu 16 kilo aldım 11 ini verdim doğum sonrası 2 kilo almışım şuan nolur diyet listesi felan paylaşın ya ne yiyip içelim 🤣🤣
Çoğu gitmiş maşallah canım paylaşacağım örnek liste zaten dikkat etmek gerekenleri
Bende takipteyim süt olsun diye tahin pekmez yiye yiye dana gibi oldum
Ben de Tahin helvası 😂 sütten ziyade kendime yedim yani ama bıraktım artık almıyorum eve😅
Bende geldim kızlar 18 kg aldım 11 gitti 7si hala benimle durdu kaldı gobekde biraz var ya 🙄🤭
Hoş geldin canım 💙
7 kilo nedir verilir canım keşke benim de 27 değil de 7 olsaydı😂😂
Hello 🙋‍♀️ bende geldim. Doğuma kaçla girdim, şu an kaç kiloyum hiç bilmesemde🤭
Hoş geldin canım 😍
Ben de ne zamandır tartılmıyorum kilo aldım kesin eve geldiğim kiloda değilim yani 😂

Back