• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzel olmasaydim keske........

görseniz anlardınız demişsiniz..
bi görseydik de anlasaydık yahu..
hem bence siz bu sitede kendinizi heba ediyosunuz..
nazar falan değer bide..
aman aman..
güzellik yarışmasına katılın siz..
hem nişanlınızdan daha yakısıklılarını bulursunuz..

ahh sanal alemm..insanlar kendilerini görmek istediği şekliyle konuşuyor işte..:55:

canım anlamadığım şey; deden ve babaannen rus da baban rus değil mi:26:
o kadar master,doktora falan yapmışsın babanın, dedenin ve babaannenin çocuğu olduğunu söylemediler mi sana:37:

haha cnm bence dedem dedigi anne tarafindan dedesi. oyle kiviracak yani kivirirsa :D

bu arada yazdiklariniz, master doktora yapmis birinin seviyesine benzemiyor. hala 'ben cok guzelim' havalarinda olmazdiniz:D

guzel olduğunda konusunu çok abartmışsın arkadaşım... güzel olduğumu düşünüyorum desen yeterlıydı bu kadar abartılacak bırşey yok sevgılını her zamankınden daha çok sev sineklerın vızıldamasına kulak asma yeter

haha cnm bence dedem dedigi anne tarafindan dedesi. oyle kiviracak yani kivirirsa :D

hayır bence dedesi rus babaannesi türkmüş
sonra babaannesi ölmüş..
dedesi rusla evlenmiş..
tabi o küçükmüş..
ona da babaanne demişler..
bu kızımız da böyle dünyalar güzeli olmuş..:37:
yazık ablası dalga geçmeyin..:52:

hayır bence dedesi rus babaannesi türkmüş
sonra babaannesi ölmüş..
dedesi rusla evlenmiş..
tabi o küçükmüş..
ona da babaanne demişler..
bu kızımız da böyle dünyalar güzeli olmuş..:37:
yazık ablası dalga geçmeyin..:52:

ahahaha :D hayir bi de o yazidan oyle bi anlam cikio ki sadece ruslar cok guzel olabilir :)) dedigin gibi, babanne turk murk olsaydi (mazallah) kizimiz boyle guzel olamazdi, her hafta gorucu gelemezdi:) bi de o her hafta gorucu gelme olayini buraya niye yazmis ki cidden, sonra da ovunmek icin yazmiyorum yanlis anlamayin diyor:))

ahahaha :D hayir bi de o yazidan oyle bi anlam cikio ki sadece ruslar cok guzel olabilir :)) dedigin gibi, babanne turk murk olsaydi (mazallah) kizimiz boyle guzel olamazdi, her hafta gorucu gelemezdi:) bi de o her hafta gorucu gelme olayini buraya niye yazmis ki cidden, sonra da ovunmek icin yazmiyorum yanlis anlamayin diyor:))

:D:60::60::60: istemem yan cebıme koyun :D övün benı övünnn

Benim sevdiğim insan içinde söylediler ama onu kimse benim gözümle görmüyor..Ne kadar onu beğenmeslerde ben beğeniyorum ve kimsenin onu beğenmesi şart değil. Çünkü ben onu kalbiyle karakteriyle seviyorum. Benim gözümde çok yakışıklı ve güzel. O yüzden ben senin sevginden şüphe ederdim.
Gerçekten onu seviyormusun...

Son düzenleme:

her hafta görücü geliyo bide..yakısıklısı..zekisi..
ama onun nişanlısı yakısıklı değilmiş..
kimseyi beyenmemiş ama onu çok beyenmiş..
:D:D:D:D
eee rus kökenliymiş güzel olucak tabi yapıcak bişey yok..:66:
nasıl övünmüş ama egosu tavan yapmıstır şuan :D:D:D

Bu nasıl bir egodur yaa inanamıyorum.Emin olun evli çiftlerin %90 ında bayan daha güzeldir.Eğer bu kadar konu açtıysanız nişanlınızla ilgili adama yazık etmeyin siz onu kesinlikle sevmiyorsunuz,aşk böyle birşey değil emin olun:68:

guzel olduğunda konusunu çok abartmışsın arkadaşım... güzel olduğumu düşünüyorum desen yeterlıydı bu kadar abartılacak bırşey yok sevgılını her zamankınden daha çok sev sineklerın vızıldamasına kulak asma yeter

Bir görseniz içinizin yağları erir kızlar bende çok güzelim :D

Konu sahibi sadece ben güzel bir bayanım ama erkek arkadaşımı yanıma yakıştırmıyorar deseydin amenna...sen öyle deyince güzelliğini met edince insanın inanmaktan çok antipatik geliyor..

Son düzenleme:
Kızlar konu sahibi konuyu açtığı günden sonra bir daha girmemiş bence eleştirmeyi bazen abartıyorsunuz yani kendiniz yazıp kendiniz okuyorsunuz.

güzel olmasaydım keşke değil diyeceğine, evleneceğim adama bakışım, başkalarının görüşlerine göre değişmeyecek kadar, sağlam olsaydı keşke deseydin şekerim :51:

Son düzenleme:
Bu nasıl bir egodur yaa inanamıyorum.Emin olun evli çiftlerin %90 ında bayan daha güzeldir.Eğer bu kadar konu açtıysanız nişanlınızla ilgili adama yazık etmeyin siz onu kesinlikle sevmiyorsunuz,aşk böyle birşey değil emin olun:68:

kesinlikle katılıyorum...aşk mı bu yaa...aşığım diyen insan,nişanlısıyla başka erkekleri kıyaslamak için dönüp onlara bakar mı? :27::45:
kaç yaşındasınız,küçük müsünüz diycem ama master doktora filan demişsiniz :85: bağdaştıramadım söylediklerinizi eğitim seviyenizle, ve aşkınızı etrafınızdakilerin söyledikleriyle sınamanıza... hatta sınadığınız bir birlikteliği aşk diye nitelendirmenizi,başka erkeklerle kıyasladığınız bir kişiye aşık olmanızı da birbiriyle hiç bağdaştıramadım... :20:

kızlar bazı yorumlarınıza o kadar güldüm ki söylemeden edemicem
bu arada ben de fıstık gibiyim,kapıda sıra var evin önünde herkes kızıyor artık apartmandaki evlerimize giremiyoruz diye :1::1: :8::21::82::51::76:

oncelikle ukalaligimi bagislamanizi rica ediyorum sizden..

mesele su: ben kucuklukten beri herkes tarafindan begenilen birisi oldum. rahmetli dedem ve babannem rus olduklari icin o tarafa benzedik ben ve kardeslerim. guzellik goreceli ama bizde durum biraz farkliydi, gorseniz anlardiniz sanirim ne demek istedigimi. cevremdeki erkekler yani tanidiklarim, arkadaslarim bana hep saygi duydular ama disarda hep goze battim. her hafta bir aday dayaniyordu kapiya. cok yakisiklilar da varddi, cok zekiler de,ne biliyim birsuru tip. kariyer dedim, master bitsin dedim, doktora dedim, zaten bulurum birini dedim kabul etmedim hicbirisini. belki ukalalik olarak goreceksiniz ama ben guzel olamnin zararini cok gordum. yani belli bi yasa kadar guzeldi ilgi ama ne zamanki ciddi kararlar alacak yasa geldim iste o zaman sorun oldu goruntum. hepsi bir yana..

birkac aydir nisanliyim ve nisanlim cok yakisikli birisi degil. yani ben onun yuzune bakinca icim isiniyor ama disardan bakinca ne bileyim bi 'fark' goruyor insanlar. cirkin degil kesinlikle ama beklentilerin de altinda bircok kisiye gore. bunu kafaya hic takmadim ama simdi yavas yavas benim toplumuma giriyo nisanlim ve heryerde 'daha iyisini guzelini' bulamadinmi imalari ve bakislari. saniyorum o da bunun farkinda. bu durum beni oldukca rahatsiz etmeye basladi hatta kafami bile kurcalamaya basladi. otomatikmen karsilastirir oldum nisanlimi baska erkeklele. kendimi bu dusuncelerle yakaladigimda cokk kiziyorum kendime.

nisanlimi tip olarak asiri begenmesem de onu seviyorum ve ona asigim. ama bu mesele hep cikariliyor karsimiza. keske hic guzel olmasaydim diyorum bazen.nasil kimseyi takmadan yolumuza devam edebiliriz? bana akil verin nolur. ayni durumu yasayan var mi icinizde? :16:
[/FONT]

canım aynı şeyi benim içinde diyorlar.sen ondan kat kat üstünsün diyorlar.ama ben takmıyorum. sen onu seviyorsan ve o da seni seviyorsa problem olmaz.bence takma çünkü sen yaşayacaksın onunla o söyleyenler değil.ayrıca damatlara genellikle bakılır geline uyup uyulmadığına.birkaç söylerler.sonra bakmıssın hiç oralı bile değiller.senin tek yapacağın o söylenenlere karşı dimdik durmak,ne kadar birbirinize sevdiğiniz göstermekve hayata sımsıkı sarılmak...bunları gördükten sonra size gıpta ile bakarlar.aldırış etme.gelir geçer...:48:

bizde erkegin guzeli olmaz derler zaten fazla yakisikli olan erkeklerinde egosu yuksek olur ve aldatmaya da daha meyilli olur bence herseyiyle saygisi ve sevgisiyle senin olsun yeter ,ayricada her erkek ister yakisikli olsun ister olmasin guzel kadin ister:40:

cirkinim diyenlere neler yaziyorsunuz
"yok canim cirkin kadin yoktur bakimsiz kadin vardir" "yok kendine guvenmelisin"
"yok biraz kilo versen sacini soyle yapsan vs "
"yok onemli olan ic guzelligi" falan :)

biri cikti ben guzelim dedi hatta guzelliginin neye benzedigini
anlatmak icin ornek verdi
hani
pakistan yada hindistan kadinlarin guzelligi baska
ruslarin guzelligi baska
turk kadinin guzelligi baska olur ya
o acidan :)
ama kiskancliktan ne yapacaginizi sasirdiniz (saldiranlar)
oyle cirkinlestiniz ki hatta
turkiyede kotu islerde calisanlar ruslari hep bir tuttunuz
sirf konu sahibine hakaret olsun diye

aglayan ezilmis ve cirkin kadinlar acmali sadece kk'de konulari sanirim

oncelikle ukalaligimi bagislamanizi rica ediyorum sizden..

mesele su: ben kucuklukten beri herkes tarafindan begenilen birisi oldum. rahmetli dedem ve babannem rus olduklari icin o tarafa benzedik ben ve kardeslerim. guzellik goreceli ama bizde durum biraz farkliydi, gorseniz anlardiniz sanirim ne demek istedigimi. cevremdeki erkekler yani tanidiklarim, arkadaslarim bana hep saygi duydular ama disarda hep goze battim. her hafta bir aday dayaniyordu kapiya. cok yakisiklilar da varddi, cok zekiler de,ne biliyim birsuru tip. kariyer dedim, master bitsin dedim, doktora dedim, zaten bulurum birini dedim kabul etmedim hicbirisini. belki ukalalik olarak goreceksiniz ama ben guzel olamnin zararini cok gordum. yani belli bi yasa kadar guzeldi ilgi ama ne zamanki ciddi kararlar alacak yasa geldim iste o zaman sorun oldu goruntum. hepsi bir yana..

birkac aydir nisanliyim ve nisanlim cok yakisikli birisi degil. yani ben onun yuzune bakinca icim isiniyor ama disardan bakinca ne bileyim bi 'fark' goruyor insanlar. cirkin degil kesinlikle ama beklentilerin de altinda bircok kisiye gore. bunu kafaya hic takmadim ama simdi yavas yavas benim toplumuma giriyo nisanlim ve heryerde 'daha iyisini guzelini' bulamadinmi imalari ve bakislari. saniyorum o da bunun farkinda. bu durum beni oldukca rahatsiz etmeye basladi hatta kafami bile kurcalamaya basladi. otomatikmen karsilastirir oldum nisanlimi baska erkeklele. kendimi bu dusuncelerle yakaladigimda cokk kiziyorum kendime.

nisanlimi tip olarak asiri begenmesem de onu seviyorum ve ona asigim. ama bu mesele hep cikariliyor karsimiza. keske hic guzel olmasaydim diyorum bazen.nasil kimseyi takmadan yolumuza devam edebiliriz? bana akil verin nolur. ayni durumu yasayan var mi icinizde? :16:
[/FONT]

Mecnunu bilirsiniz.Hani şu Leylaya kavuşmak ugruna çöllere düşmüş.

Leyla kim mi?

rivayete göre bir gözü kör,öteli şaşı, kara kuru bir kız.
Ama mecnunu var onun deli mi deli bir sevdalıktır mecnunluktur.
Adı üstünde:cezbeli.Bagdat'ın sorul(a)madıgı aşıklardan...

Leyla der de baska bir şey demez.
Derken mecnunun babası bu aşkın altını deşeler.
Kızı (leylayı) görmek ister.Bakar ki....

-"Oglum "der "Bu mu senin aşkın?"

"Evet baba "der "bu" "Ama oglum bu kız kör şaşı ve saire"diyecek olur ;
bunun üzerine mecnun "Baba" der " Ona bir de benim gözümle baksana!"

Sanırım bu yeterli bir cevap : )

Back