- Konu Sahibi ikitascorba
dua edelim de bu konulari o bahsi gecen nisanli acmis olmasin, gozumde rus meraklisi, karadenizli bi genc canlandi konuyu okurken, yalan soliyemiciiimm:90:
gece gece çok güldüm yahu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dua edelim de bu konulari o bahsi gecen nisanli acmis olmasin, gozumde rus meraklisi, karadenizli bi genc canlandi konuyu okurken, yalan soliyemiciiimm:90:
bence sonuc her ne olursa olsun karar vermede cabuk davranmalisin ve kararinin arkasinda da sonuna kadar durmalisin. 3. sahsi da 'kesinlikle' kararina dahil etmemelisin diye dusunuyorum, olumlu veya olumsuz.
Şu rusları bu kadar abartmıyolar mı gülüyorum resmen :)çok güzelim,rusum....Ruslar veya rusa benzeyenler güzel olduklarını mı sanıyolar acaba saç desen bir tutam,kaş desen hiç yok kalemle yaparlar,etekleri kıcların üstündedir hep :)) isimleri hep başka şey için anılır ayyyy midem kalktı şimdi....Erkekleri çok kolay tavladıklarını düşünürler kiiii midesiz erkekler için geçerli bu...Bazıları sümüğünü atmaz....Türk kızlarına kurban olsunlar ne varsa Türklerde var
valla ben hiç rus olayına takılmamıştım saf saf yazdım kendi yaşadıklarımı.. ama bi fark var ben türküm demek ki türkler de güzel olabiliyor ve böyle sorunlar yaşayabiliyorlarmış.olay rus, türk olayı değil yani konuyu açan arkadaşın rus olmasıyla böbürlenmesini anlamış değilim.. bir insan güzelse ırkı farketmiyor bence..
bu konunun açılması bence başlı başına saçma çoğu insan yaşamıştır bunu ben de yaşadım ama övgü konusu yapmak çok ayrı bişey hanımefendi çaktırmadığını sanıp kendini övmüş bariz bi şekilde.ama gayet başarısız bu konuda
ya arkadaşlar iyisiniz hoşsunuz komiksiniz de yani kızın problemi ile ilgili bişeyler yazsanız daha iyi olur bence, takılmışsınız bir rus mevzusuna. ayrıca biri güzelim demeye görsün, hemen taşlamaya yer arıyoruz, ya ne var kendini övse sanki bir bayan kötü bişey mi özgüvenli olmak? erkekler ortalıkta ben şöyle mükemmelim ben böyle süperim off çok yakışıklıyım bütün kızlar bana hasta diye dolaşıyorlar, kızlarsa saçım çirkin boyum kısa kilo vermem lazım diye. bu yüzden kendini güzel bulan insanları takdir ediyorum bunu ifade etmek de ego şişirmek fln değil bence.
rus mevzusuna biz takılmadık ki. konu sahibi arkadaş sürekli yok rus babannem yok rus dedem yok masterım yok doktoram diyip durdu..ben de ilk etapta rus mevzusuna algılamadım ve yazdım ne düşündüğümü ama rus olmasıyla böbürlenmesi ve sürekli kendini övmesi konusun tamamen fake ve ego tatmini için açıldığını düşündürdü bana...
ya arkadaşlar iyisiniz hoşsunuz komiksiniz de yani kızın problemi ile ilgili bişeyler yazsanız daha iyi olur bence, takılmışsınız bir rus mevzusuna. ayrıca biri güzelim demeye görsün, hemen taşlamaya yer arıyoruz, ya ne var kendini övse sanki bir bayan kötü bişey mi özgüvenli olmak? erkekler ortalıkta ben şöyle mükemmelim ben böyle süperim off çok yakışıklıyım bütün kızlar bana hasta diye dolaşıyorlar, kızlarsa saçım çirkin boyum kısa kilo vermem lazım diye. bu yüzden kendini güzel bulan insanları takdir ediyorum bunu ifade etmek de ego şişirmek fln değil bence.
Insanlarin ciddi slklntilari var, neler okuyoruz burda, neler paylasiyoruz, ama kimse bizim bu iyi niyetimizi suistimal etmeye kalkmasin!
guzel olmak suc olur mu? olabilir mi? ama olayi farkli boyutlara tasima cabasi var ortada bariz, bunca insan bos yere konusmadi.. daha oncede yasandi boyle olaylar burada, neler gorduk, 2. hesaplar 3. hesaplar...
benimle dalga gecildigini hissedersem, burada yazip okuduguma gore, banada yazilmis bir metindi bu, bende ayni sekilde cevap verme hakkini kendimde bulurum.
ciddi akla yatkin, elle tutulur seyler yazin ,cevaplayalim.. cevapladik da..
sozum size degil bu arada, bu tiniyetle bizleri somurmeye kalkan herkese..
rus mevzusuna biz takılmadık ki. konu sahibi arkadaş sürekli yok rus babannem yok rus dedem yok masterım yok doktoram diyip durdu..ben de ilk etapta rus mevzusunu algılamadım ve yazdım ne düşündüğümü ama rus olmasıyla böbürlenmesi ve sürekli kendini övmesi konunun tamamen fake ve ego tatmini için açıldığını düşündürdü bana...
arkadaş ilk mesajında belirtmiş sadece dediklerinizi, sürekli ben rusum fln dediğini hatırlamıyorum sadece tesadüf benim de babannem rus onu belirttim diye şaşırdım fln demiş ondan mı bu kadar laf yani.
rusların ne basitliği ne başka bişeyi kalmış resmen bunu belirtti diye o da mı basit biri yani yapmayın ama ya..
her konu illa fake olmak zorunda değil arkadaşlar ya lütfen biraz daha ılımlı olalım, soğuk veya itici gelebilir yazılanlar çünkü internet ortamında yazıyla haberleşiyoruz mimiklerimizi göremiyoruz ama illa fake demek değil bu.
Insanlarin ciddi slklntilari var, neler okuyoruz burda, neler paylasiyoruz, ama kimse bizim bu iyi niyetimizi suistimal etmeye kalkmasin!
guzel olmak suc olur mu? olabilir mi? ama olayi farkli boyutlara tasima cabasi var ortada bariz, bunca insan bos yere konusmadi.. daha oncede yasandi boyle olaylar burada, neler gorduk, 2. hesaplar 3. hesaplar...
benimle dalga gecildigini hissedersem, burada yazip okuduguma gore, banada yazilmis bir metindi bu, bende ayni sekilde cevap verme hakkini kendimde bulurum.
ciddi akla yatkin, elle tutulur seyler yazin ,cevaplayalim.. cevapladik da..
sozum size degil bu arada, bu tiniyetle bizleri somurmeye kalkan herkese..