• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzel olmasaydim keske........

bence sonuc her ne olursa olsun karar vermede cabuk davranmalisin ve kararinin arkasinda da sonuna kadar durmalisin. 3. sahsi da 'kesinlikle' kararina dahil etmemelisin diye dusunuyorum, olumlu veya olumsuz.

bak canım bunu sen bi topiğe yazmışsın. bence kendi tavsiyeni kendin uygulayabilirsin mesela. :40:

Şu rusları bu kadar abartmıyolar mı gülüyorum resmen :)çok güzelim,rusum....Ruslar veya rusa benzeyenler güzel olduklarını mı sanıyolar acaba saç desen bir tutam,kaş desen hiç yok kalemle yaparlar,etekleri kıcların üstündedir hep :)) isimleri hep başka şey için anılır ayyyy midem kalktı şimdi....Erkekleri çok kolay tavladıklarını düşünürler kiiii midesiz erkekler için geçerli bu...Bazıları sümüğünü atmaz....Türk kızlarına kurban olsunlar ne varsa Türklerde var :nazar:

Şu rusları bu kadar abartmıyolar mı gülüyorum resmen :)çok güzelim,rusum....Ruslar veya rusa benzeyenler güzel olduklarını mı sanıyolar acaba saç desen bir tutam,kaş desen hiç yok kalemle yaparlar,etekleri kıcların üstündedir hep :)) isimleri hep başka şey için anılır ayyyy midem kalktı şimdi....Erkekleri çok kolay tavladıklarını düşünürler kiiii midesiz erkekler için geçerli bu...Bazıları sümüğünü atmaz....Türk kızlarına kurban olsunlar ne varsa Türklerde var :nazar:

bu genel olarak her köken için oluo türkiyede,bilmemkaçıncı dedesi değişik kökenli olan çoğu türk insanı kendini ayrıcalıklı,özel sanıo.

valla ben hiç rus olayına takılmamıştım saf saf yazdım kendi yaşadıklarımı.:1:. ama bi fark var ben türküm demek ki türkler de güzel olabiliyor ve böyle sorunlar yaşayabiliyorlarmış.olay rus, türk olayı değil yani konuyu açan arkadaşın rus olmasıyla böbürlenmesini anlamış değilim.. bir insan güzelse ırkı farketmiyor bence..:34:

Türk insanı özeldir,Türk kadını erkeğine düşkündür,sadıktır....Eşi arkasını döndüğü an boynuzlamaya kalkmaz,geniş mezhepli değildir,tek eşlilikten yanadır.......Ben de maşallah çok güzelim ama ;kara kaş,kara göz bir içim su Allaha şükür.....:) Hiçbir zaman da şikayetçi olmadım,Çirkin de olabilirdim....Ne demişler; güvenme malına bir kibrit yeter,güvenme güzelliğine bir kezzap yeter :)))))))))) alakasız bi konudayım gözüme carptı girdim yazdım cıkıyorum byeee..

valla ben hiç rus olayına takılmamıştım saf saf yazdım kendi yaşadıklarımı.:1:. ama bi fark var ben türküm demek ki türkler de güzel olabiliyor ve böyle sorunlar yaşayabiliyorlarmış.olay rus, türk olayı değil yani konuyu açan arkadaşın rus olmasıyla böbürlenmesini anlamış değilim.. bir insan güzelse ırkı farketmiyor bence..:34:

bu konunun açılması bence başlı başına saçma çoğu insan yaşamıştır bunu ben de yaşadım ama övgü konusu yapmak çok ayrı bişey hanımefendi çaktırmadığını sanıp kendini övmüş bariz bi şekilde.ama gayet başarısız bu konuda :9:

ya arkadaşlar iyisiniz hoşsunuz komiksiniz de yani kızın problemi ile ilgili bişeyler yazsanız daha iyi olur bence, takılmışsınız bir rus mevzusuna. ayrıca biri güzelim demeye görsün, hemen taşlamaya yer arıyoruz, ya ne var kendini övse sanki bir bayan kötü bişey mi özgüvenli olmak? erkekler ortalıkta ben şöyle mükemmelim ben böyle süperim off çok yakışıklıyım bütün kızlar bana hasta diye dolaşıyorlar, kızlarsa saçım çirkin boyum kısa kilo vermem lazım diye. bu yüzden kendini güzel bulan insanları takdir ediyorum bunu ifade etmek de ego şişirmek fln değil bence.

bu konunun açılması bence başlı başına saçma çoğu insan yaşamıştır bunu ben de yaşadım ama övgü konusu yapmak çok ayrı bişey hanımefendi çaktırmadığını sanıp kendini övmüş bariz bi şekilde.ama gayet başarısız bu konuda :9:

evet ben de şimdi farkettim okuyup geçmiştim:9:ben sevgili nişanlı hanım kızımızın sahip olduğunu söylediği özellikleri taşıyıp taşımadığı konusunda şüpheliyim.. kesinlikle ego tatmini kokuyor bu konu:27:

ya arkadaşlar iyisiniz hoşsunuz komiksiniz de yani kızın problemi ile ilgili bişeyler yazsanız daha iyi olur bence, takılmışsınız bir rus mevzusuna. ayrıca biri güzelim demeye görsün, hemen taşlamaya yer arıyoruz, ya ne var kendini övse sanki bir bayan kötü bişey mi özgüvenli olmak? erkekler ortalıkta ben şöyle mükemmelim ben böyle süperim off çok yakışıklıyım bütün kızlar bana hasta diye dolaşıyorlar, kızlarsa saçım çirkin boyum kısa kilo vermem lazım diye. bu yüzden kendini güzel bulan insanları takdir ediyorum bunu ifade etmek de ego şişirmek fln değil bence.

rus mevzusuna biz takılmadık ki. konu sahibi arkadaş sürekli yok rus babannem yok rus dedem yok masterım yok doktoram diyip durdu..ben de ilk etapta rus mevzusunu algılamadım ve yazdım ne düşündüğümü ama rus olmasıyla böbürlenmesi ve sürekli kendini övmesi konunun tamamen fake ve ego tatmini için açıldığını düşündürdü bana...

Son düzenleme:
ben kişilerin kendilerini beğenmelerine hatta bazen bu yüzden şımarmalarını bile sevebilen hatta destekleyen biriyim..
duruma göre haklı ukalalıklarının da hiç yüksünmeden arkasında durabilir ,hatta arka çıkabilirim de..
bu aynı zamanda (sadece bu anlamda)bir özgüvendir de,kötü birşey değildir elbette,
narsişt düzeylere ulaşmadığı sürece...
kişi standartların üzerinde müthiş özellik ve güzelliklere sahip ise,
bunun hakkını da almalı tabiki bana göre:)
ama almayı becerebiliyor ise,
insanlara güzelliğini bedenen olduğu kadar ruhende yansıtmayı başarabiliyor ise:34:
güzel olmak zor değildir aslında,çook güzel olmak,
alışılmışın dışında bir güzelliğe sahip olmak zordur evet ama ,
hiç bir zamanda keşke çirkin olsaydımda dedirtmez insana ciddi anlamda:1:
aslında bu da o güzelliğin verdiği saklı bir şımarıklıktır:17:
nişanlını sana ruhuna gözüne hitab ettiği için seçtin sonuçta keza o da öyle,
hepimizin için durum aynı..
sevdiğimiz insan,gözümüzde birer kıvanç tatlıtuğ değil midir ki?
ayşe fatma beğenmesin ,yanıma yakıştırmasın sorun olmamalı bu ,
ki sen master-doktora vs vs yapmış biri iken bunları çoktan aşmalı,gülüp geçebilmeliydin:36:

rus mevzusuna biz takılmadık ki. konu sahibi arkadaş sürekli yok rus babannem yok rus dedem yok masterım yok doktoram diyip durdu..ben de ilk etapta rus mevzusuna algılamadım ve yazdım ne düşündüğümü ama rus olmasıyla böbürlenmesi ve sürekli kendini övmesi konusun tamamen fake ve ego tatmini için açıldığını düşündürdü bana...

insanın kendini bu kadar övmesi hem yanlış hem komik hemde aksini düşündürtüo insana.

Insanlarin ciddi slklntilari var, neler okuyoruz burda, neler paylasiyoruz, ama kimse bizim bu iyi niyetimizi suistimal etmeye kalkmasin!
guzel olmak suc olur mu? olabilir mi? ama olayi farkli boyutlara tasima cabasi var ortada bariz, bunca insan bos yere konusmadi.. daha oncede yasandi boyle olaylar burada, neler gorduk, 2. hesaplar 3. hesaplar...
benimle dalga gecildigini hissedersem, burada yazip okuduguma gore, banada yazilmis bir metindi bu, bende ayni sekilde cevap verme hakkini kendimde bulurum.
ciddi akla yatkin, elle tutulur seyler yazin ,cevaplayalim.. cevapladik da..

sozum size degil bu arada, bu tiniyetle bizleri somurmeye kalkan herkese..

Insanlarin ciddi slklntilari var, neler okuyoruz burda, neler paylasiyoruz, ama kimse bizim bu iyi niyetimizi suistimal etmeye kalkmasin!
guzel olmak suc olur mu? olabilir mi? ama olayi farkli boyutlara tasima cabasi var ortada bariz, bunca insan bos yere konusmadi.. daha oncede yasandi boyle olaylar burada, neler gorduk, 2. hesaplar 3. hesaplar...
benimle dalga gecildigini hissedersem, burada yazip okuduguma gore, banada yazilmis bir metindi bu, bende ayni sekilde cevap verme hakkini kendimde bulurum.

ben şahsen konuyu görünce aman yardım edeyim diye girmedim,ben güzel olup da bundan memnun olmayan, çirkin olmak isteyen birini de görmedim.o yüzden daha başlığı gördüğüm an ego şişirme çabasında olan bi insana cevap verme amacıyla girdim,benim gibi düşünmüş olan kızlar artık işimiz kalmadı bu konuda çıkalım konuyu açan arkadaşın bunu gerçekten dert edindiğini düşünenler tavsilerine devamm.. iyi geceler

rus mevzusuna biz takılmadık ki. konu sahibi arkadaş sürekli yok rus babannem yok rus dedem yok masterım yok doktoram diyip durdu..ben de ilk etapta rus mevzusunu algılamadım ve yazdım ne düşündüğümü ama rus olmasıyla böbürlenmesi ve sürekli kendini övmesi konunun tamamen fake ve ego tatmini için açıldığını düşündürdü bana...

arkadaş ilk mesajında belirtmiş sadece dediklerinizi, sürekli ben rusum fln dediğini hatırlamıyorum sadece tesadüf benim de babannem rus onu belirttim diye şaşırdım fln demiş ondan mı bu kadar laf yani.
rusların ne basitliği ne başka bişeyi kalmış resmen bunu belirtti diye o da mı basit biri yani yapmayın ama ya..
her konu illa fake olmak zorunda değil arkadaşlar ya lütfen biraz daha ılımlı olalım, soğuk veya itici gelebilir yazılanlar çünkü internet ortamında yazıyla haberleşiyoruz mimiklerimizi göremiyoruz ama illa fake demek değil bu.

arkadaş ilk mesajında belirtmiş sadece dediklerinizi, sürekli ben rusum fln dediğini hatırlamıyorum sadece tesadüf benim de babannem rus onu belirttim diye şaşırdım fln demiş ondan mı bu kadar laf yani.
rusların ne basitliği ne başka bişeyi kalmış resmen bunu belirtti diye o da mı basit biri yani yapmayın ama ya..
her konu illa fake olmak zorunda değil arkadaşlar ya lütfen biraz daha ılımlı olalım, soğuk veya itici gelebilir yazılanlar çünkü internet ortamında yazıyla haberleşiyoruz mimiklerimizi göremiyoruz ama illa fake demek değil bu.

keşke türk babannem olsaydı da törpüsüz egom olsaydı demiş bence bu yetti hatta arttı benim için...resmen türklere laf söyemiş burada. bence fake bir konu siz aksini düşünüyorsanız saygı duyarım..

iyi de illa ki aldatılmak, boşanmak vs gibi extreme dertleri mi yazmak lazım. yani bu da onun için ciddi bir sorun belki de. size ciddi gibi gelmeyebilir, ama sırf size öyle gelmiyor diye o kişinin derdini yazmaya hakkı yok mu? eğer dediğiniz gibi fake bir hesapsa çok yazık gerçekten öyle yapanlar var mı bilmiyorum vardır elbet, ama öyleleri var diye herkese de acaba bu da mı fake diye yaklaşmak ne kadar doğru? yani eğer size göre gereksiz bir dertse şöyle bir bakar "amaan" der kapatırsınız konuyu, ama diğer insanın konu açma hakkına laf edilemez bana göre.

ayrıca ben kimseyle dalga geçmedim bana mı dediniz bu cümleyi anlayamadım? " benimle dalga gecildigini hissedersem, burada yazip okuduguma gore, banada yazilmis bir metindi bu, bende ayni sekilde cevap verme hakkini kendimde bulurum."

daha yakışıklısını bulamadın mı diyenlere ben olsam cevap verirdim her zaman ki benim eşimle beni kıyaslamak için bile diyorlar yani...
onu çok seviyorum beni çok mutlu ediyor diyebilirsin... güzellikle olmuyor hem bu işler çok yakışıklı ama aklı bacaklarının arasında olacağına çirkin olsun sempatik olsun içini ısıtsın aklı da başında olsun... bence sen seni etkilemek isteyenlere uyma gül ve geç :) mutluyum de bitti yani... çoçuk değilsin sen.. yaşın kaç bu arada :):52:

Back