- 5 Nisan 2011
- 2.114
- 990
- 163
- Konu Sahibi ikitascorba
Böyle düşünmen bile yanlış.. milletin lafı ile insan sevdiğinden nasıl soğur hele de bu dış görünüş meselesini konu eden o basit kafaların görüşüyle nasıl etkilenirsin anlamış değilim valla! demekki tam anlamıyla sevmiyorsun. yani kötü bir huyu ortaya çıkar affedilemiyecek bir geçmişiyle karşı karşıya kalırsın ozaman tabiki dışardan farklı düşüncelere fikirlere ihtiyaç duyabilirsin akıl alabilirsin onlardan.. hayatını etkileyeceğin bir konudur çünkü o konular ama bu konuyu ciddiye alıp sorun etmen çok garip geldi bana..
Kaldıki insan kendini Kaf Dağı'nda görmemeli hani bir söz vardır ya bu konuya cuppppp! diye oturan
''Güvenme güzelliğine bir sivilce yeter güvenme servetine bir kıvılcım yeter.''
Ha bu arada beni de isteyen birçok damat adayı, okulda sayısını hatırlamayacağım kadar birçok erkek, sevgili olmak adına teklif getirdi. ımmmmm ozaman ben de latin kızı mı oluyorum hani şu kıvrımlı esmer hatunlardan
(bu topic gözüme çarptı yorum getirmeden edemedim karakterini oturtmayanlar dış görünüş beğenmiyor ilginç! )
Kaldıki insan kendini Kaf Dağı'nda görmemeli hani bir söz vardır ya bu konuya cuppppp! diye oturan
''Güvenme güzelliğine bir sivilce yeter güvenme servetine bir kıvılcım yeter.''
Ha bu arada beni de isteyen birçok damat adayı, okulda sayısını hatırlamayacağım kadar birçok erkek, sevgili olmak adına teklif getirdi. ımmmmm ozaman ben de latin kızı mı oluyorum hani şu kıvrımlı esmer hatunlardan
(bu topic gözüme çarptı yorum getirmeden edemedim karakterini oturtmayanlar dış görünüş beğenmiyor ilginç! )