• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzel olmasaydim keske........

dünyanın kanunu bence bi güzele hep bi çirkin düşer. nerde tapılası bi erkek görsem kolunda suratına bakılmıcak kızlar görüp hep iç geçiririm :p sevgilimle de dalga geçerim hatta her güzele bir çirkin düşüyo işte sende güzel olsaydın bu ilişki yürümezdi allahtan çirkinsin diye =) siz milleti takmaya başladığınıza göre yakında sevgilinizden de soğursunuz durum öyle gözüküyo yazık etmeyin çocuğa derim sevginize sahip çıkın bi şey diyenlere ima edenlere ağızlarının payını verin.

ben de dev gibi hissediyorum bazen ben de biraz kilo aldım son zamanlarda ergenliğimde 1 tane sivilcem çıkmazken şimdi sivilcelerle boğuşuyorum fln yani biraz benden de gittik güzellik :) yani çok zor bişey değil güzelliğin yok olması. ne yazık ki yoğun bir meslekteyiz sevgilimle ikimiz de yıllar içinde kendimize bakamaz olduk ben biraz daha dayanıyorum ama o hepten saldı.
bence sevgilinin beğenmediğin bir yanı varsa ona güzel bir dille o yönünü iyileştirmesi için yardım edebilirsin. atıyorum vakti varsa spora gidebilir, saçını fln daha yüzüne giden model kestirir, cildiyle ilgili problem varsa ona göre ürünler kullanabilir, atıyorum dişleri bozuksa tel bile taktırabilir :)
nişanlında bu konudaki iletişiminiz nasıl bilmiyorum, ancak biz yazın konuşmuştuk mesela bunları sevgilim garip bir saç modeli kestirirdi önceleri eski model gibi biraz, mesela birlikte internetten model bakıp şöyle kestirsen süper olur fln demiştim kestirince de gerçekten çok yakıştı artık öyle kestiriyor saçlarını. spor yapmasını da istemiştim biraz ancak şu ara vakti yok gerçekten ayın 10 günü nöbette ertesi gün de ölmüş gibi oluyor o yüzden üstüne gitmiyorum bu konuda sadece kilo alması için bol bol yedirmeye çalışıyorum. benim yaptıklarım bunlar canım umarım sana bir fikir vermiştir. ama etrafı kafana takma derim. çok çok yakışıklı adamların da ne halt olduklarını çok iyi biliyorum, biz kızlar güzel olsak da mütevazı olabiliyoruz ama erkekler genelde güvenilmez oluyorlar, çok yakın bir arkadaşım (erkek) gayet yakışıklıdır çok güzel bir kızla çıkmaya başladı herkes oh çok yakışıyorsunuz diyordu onlar için, ama ikisi de birbirinden kıskanç ve diğerine güvenmiyor, ayda bir ayrılıyorlar yine ayrılar şuan. bilmiyorum ben böyle bir ilişkidense, içimi sıcacık tutan bir aşkı tercih ederim varsın manken gibi olmasın.

icimi sicacik tutan birisini tercih ederim dedin ya, benim karsima da gercekten yakisikli insanlar cikti. ha oyle kotu huylu insanlar da degil, gercekten efendi hos kisiler. Ama onlarla ciddi dusunmedim dusunemedim nedense. yani cekici geldiler ama icim isinmadi. Masumiyet yoktu yuzlerinde herhalde eksiklik oydu. nisanlim benim gozlerimin icine baktiginda yuzde 100 diyebiliyorum ki yuzum sivilce de dolsa, 100 kilo da olsam o beni halen sever. ki gercekten de oyle. bu arada yazdikca daha cok ozluyorum onu:17:

ben de aynı şeyleri çok yaşadım nişanlılık dönemimizde.
hatta üniversite hayatım boyunca yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmeyen kardeşim dediğim insanla sırf bu yüzden 2 senedir konuşmuyorum çünkü nişanlımla benim bir fotoğrafımızı gördü ve aaaa nişanlın bu mu hiç yakıştıramadım sen yanında çok güzel duruyosun tarzında şeyler söyledi ki eşim gerçekten yakışıklı birisi ha belki çok aşırı değil ama boylu poslu bi problemi yok.. ve ben bu insanla o an kopardım bağımı çünkü eşimi çok seviyorum ve ne olursa osun ben kimse için böyle bir yorum yapmazdım..ve sadece bu arkadaşımdan değil birçok kişiden duydum sezdim bakışlarından beni eşimi bana yakıştıramadı çoğu kişi ama ben bu insanları hiç mi hiç takmadım... neler duydum neler aaa inanmıyorumlar, şok oldumlar neler neler evet başlarda rahatsız edici bir durumdu ama ben takmamayı öğrendim eşimi koluma takıp salına salına geziyorum valla herşey çok güzel:) kimseyi önemseme bence eğer gerçekten seviyorsan nişanlını gerisi boş.. tip olarak benm de daha önce çok daha yakışıklı sevgililerim oldu ama herşey tip değilmiş ki ben eşimi seçtim ve çok mutluyum...

ay ne garip bi konu :52:

siz sevdiyseniz icinize sindiyse basklarini niye takiyorsunuz?

ayrica, Bende boyle bir konu acip egomu torpulemek istiyorum :27:

mecnuna bir gün sormuşlar leylaya aşıksın ama o çok çirkin onu neyini sevdin diye
mecnun; siz gelin onu bir de benim gözümden görün bakın demiş
vesselam sizin hangi gözle baktığınız gördüğünüz önemli olan seviyorum aşığım diyosunuz gerisinin boş olması lazım ve bu yazdıklarımı cevap olarak size imada bulunanlara söyleyerek ağızlarını kapatabilirsiniz garanti veriyorum cevap veremeyeceklerdir karşılığında:9:

ben de aynı şeyleri çok yaşadım nişanlılık dönemimizde.
hatta üniversite hayatım boyunca yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmeyen kardeşim dediğim insanla sırf bu yüzden 2 senedir konuşmuyorum çünkü nişanlımla benim bir fotoğrafımızı gördü ve aaaa nişanlın bu mu hiç yakıştıramadım sen yanında çok güzel duruyosun tarzında şeyler söyledi ki eşim gerçekten yakışıklı birisi ha belki çok aşırı değil ama boylu poslu bi problemi yok.. ve ben bu insanla o an kopardım bağımı çünkü eşimi çok seviyorum ve ne olursa osun ben kimse için böyle bir yorum yapmazdım..ve sadece bu arkadaşımdan değil birçok kişiden duydum sezdim bakışlarından beni eşimi bana yakıştıramadı çoğu kişi ama ben bu insanları hiç mi hiç takmadım... neler duydum neler aaa inanmıyorumlar, şok oldumlar neler neler evet başlarda rahatsız edici bir durumdu ama ben takmamayı öğrendim eşimi koluma takıp salına salına geziyorum valla herşey çok güzel:) kimseyi önemseme bence eğer gerçekten seviyorsan nişanlını gerisi boş.. tip olarak benm de daha önce çok daha yakışıklı sevgililerim oldu ama herşey tip değilmiş ki ben eşimi seçtim ve çok mutluyum...

haklisin monarosa. Bu gibi takintilarin normal oldugunu devamli duymak iyi oldu. Cunku nisanlilikta kisi kendinden ve karsisindakinden 200% emin olmali ki sonra olasi hayal kirikliklari olmasin diye denirdi. demekki tereddutler normal seyler. Yani saglikli. Belki de degil ve ben kendimi ikna etmeye calisiyorum. Ama ikna olmayi da cok istiyorum cunku onu kaybetmeyi goze alamam:)

bence de böyle bi konu açıp ilgi çekmeliyiz hemen :60::60:
rus olduğum için güzelim ne demektir ya bence yabancı kökenli olduğunu vurgulamakistemişsin.bazı insanlar da vardır bu takıntı nedendir bilmem

turk babaannem olsa da torpusuz bi egom olsa:)) saka bi yana kimse tanimiyor ya, iyi oluyor boyle. Gercek hayatta birisine anlatacak olsam kendini begenmis ukala der yuzume, derdimi iyice korukler:)

bence de böyle bi konu açıp ilgi çekmeliyiz hemen :60::60:
rus olduğum için güzelim ne demektir ya bence yabancı kökenli olduğunu vurgulamakistemişsin.bazı insanlar da vardır bu takıntı nedendir bilmem

valla ne deseniz haklisiniz bekliyodum ben bu yorumlari. hesabimi yakinda kapatirim ama egom uzun surmez:) bu arada rus olmanin nesi ozel buralarda tam tersi turk babanneler daha revacta:)

dünyanın kanunu bence bi güzele hep bi çirkin düşer. nerde tapılası bi erkek görsem kolunda suratına bakılmıcak kızlar görüp hep iç geçiririm :p sevgilimle de dalga geçerim hatta her güzele bir çirkin düşüyo işte sende güzel olsaydın bu ilişki yürümezdi allahtan çirkinsin diye =) siz milleti takmaya başladığınıza göre yakında sevgilinizden de soğursunuz durum öyle gözüküyo yazık etmeyin çocuğa derim sevginize sahip çıkın bi şey diyenlere ima edenlere ağızlarının payını verin.

evet bunu basarmaya calisiyorum. bu arada yanlis anlasilmasin benim nisanlim cirkin degilll:)

turk babaannem olsa da torpusuz bi egom olsa:)) saka bi yana kimse tanimiyor ya, iyi oluyor boyle. Gercek hayatta birisine anlatacak olsam kendini begenmis ukala der yuzume, derdimi iyice korukler:)
nich ben ukala oldugunuzu dusunmedim, biraz simartilmak istemissiniz sanirim :52:
it's ok! simartiriz bizde :9:

neyse konuya donelim, kulaklarinizi tikayin etraftan gelen tepkilere, bu ulke hulya avsar ve kaya cilingiroglu gibi alakasiz bir cifte bile aman nasil olur demedi, kadin turkiye guzeliydi birde, size diyeceklerini hic sanmiyorum :34:

valla ne deseniz haklisiniz bekliyodum ben bu yorumlari. hesabimi yakinda kapatirim ama egom uzun surmez:) bu arada rus olmanin nesi ozel buralarda tam tersi turk babanneler daha revacta:)

bende onu merak ediorum zaten nesi özel de burda vurgulama gereği duydunuz? her rus güzel midir veya herhangi bi ırkın bütün insanları güzel midir de böyle bişey söylediniz:60::60: bencede bunu anca bi forum sitesinde anlatabilirdiniz insanların yüzündeki alay ifadesini göremiosunuz burda:60::60:

nich ben ukala oldugunuzu dusunmedim, biraz simartilmak istemissiniz sanirim :52:
it's ok! simartiriz bizde :9:

neyse konuya donelim, kulaklarinizi tikayin etraftan gelen tepkilere, bu ulke hulya avsar ve kaya cilingiroglu gibi alakasiz bir cifte bile aman nasil olur demedi, kadin turkiye guzeliydi birde, size diyeceklerini hic sanmiyorum :34:

kaya cilingiroglu gayet hos bi adamdi, lutfen:)

bende onu merak ediorum zaten nesi özel de burda vurgulama gereği duydunuz? her rus güzel midir veya herhangi bi ırkın bütün insanları güzel midir de böyle bişey söylediniz:60::60: bencede bunu anca bi forum sitesinde anlatabilirdiniz insanların yüzündeki alay ifadesini göremiosunuz burda:60::60:

farkindayim:) vurun yerden yere ne yapalim:)

nişanlınızla ilgili açtıınız 5. konunuzmuş, içinize sinmiyorsa bırakın. aşığım seviyorum diye kendinizi kandırmayın..

kaya cilingiroglu gayet hos bi adamdi, lutfen:)

hulya avsar tescilli bir guzeldi, ve kaya cilingir ile denk degillerdi fiziki bakimdan, ama kadin takti mi i-ih hic umrunda olmadi..

ha bana sorarsaniz kaya cilingiroglu son derece cirkindi, hele hulyayi aldatti o cirkinlikle iyice fena oldu gozumde .. yoksa zevk sizin tabi begenebilirsiniz:51:

bu arada master doktora kariyer diyip hem güzel hem de zeki olduğunuzu vurgulamak istemişsiniz,üstü kapalı kendinizi övmeye çalışmayın bence pek bi talihsiz olmuş bu açıklamalar:9::9:

Back