ben de dev gibi hissediyorum bazen ben de biraz kilo aldım son zamanlarda ergenliğimde 1 tane sivilcem çıkmazken şimdi sivilcelerle boğuşuyorum fln yani biraz benden de gittik güzellik :) yani çok zor bişey değil güzelliğin yok olması. ne yazık ki yoğun bir meslekteyiz sevgilimle ikimiz de yıllar içinde kendimize bakamaz olduk ben biraz daha dayanıyorum ama o hepten saldı.
bence sevgilinin beğenmediğin bir yanı varsa ona güzel bir dille o yönünü iyileştirmesi için yardım edebilirsin. atıyorum vakti varsa spora gidebilir, saçını fln daha yüzüne giden model kestirir, cildiyle ilgili problem varsa ona göre ürünler kullanabilir, atıyorum dişleri bozuksa tel bile taktırabilir :)
nişanlında bu konudaki iletişiminiz nasıl bilmiyorum, ancak biz yazın konuşmuştuk mesela bunları sevgilim garip bir saç modeli kestirirdi önceleri eski model gibi biraz, mesela birlikte internetten model bakıp şöyle kestirsen süper olur fln demiştim kestirince de gerçekten çok yakıştı artık öyle kestiriyor saçlarını. spor yapmasını da istemiştim biraz ancak şu ara vakti yok gerçekten ayın 10 günü nöbette ertesi gün de ölmüş gibi oluyor o yüzden üstüne gitmiyorum bu konuda sadece kilo alması için bol bol yedirmeye çalışıyorum. benim yaptıklarım bunlar canım umarım sana bir fikir vermiştir. ama etrafı kafana takma derim. çok çok yakışıklı adamların da ne halt olduklarını çok iyi biliyorum, biz kızlar güzel olsak da mütevazı olabiliyoruz ama erkekler genelde güvenilmez oluyorlar, çok yakın bir arkadaşım (erkek) gayet yakışıklıdır çok güzel bir kızla çıkmaya başladı herkes oh çok yakışıyorsunuz diyordu onlar için, ama ikisi de birbirinden kıskanç ve diğerine güvenmiyor, ayda bir ayrılıyorlar yine ayrılar şuan. bilmiyorum ben böyle bir ilişkidense, içimi sıcacık tutan bir aşkı tercih ederim varsın manken gibi olmasın.