• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzel olmasaydim keske........

Mutluluk yakışıklı olması değilki inan bana erkeğin güzel olmasından çok ahlaklı olması önemli evlendiğinde daha iyi anlıyacaksın cnm nişanlını sen beğenmiş sevmişsin zaten diğerlerine.. halt etmiş yazık çocukta koplekse girmese bari

keşke türk babannem olsaydı da törpüsüz egom olsaydı demiş bence bu yetti hatta arttı benim için...resmen türklere laf söyemiş burada. bence fake bir konu siz aksini düşünüyorsanız saygı duyarım..

hmm ben görmemişim onu. dalga mı ciddi mi bilemedim. neyse arkadaşı tanımıyorum sadece burda denk geldim bu aralar bütün konularda böyle fake muhabbetleri görmekten bıktım birazcık dolayısıyla fake olsa bile o konuya direk fake gözüyle yaklaşamıyorum artık. insanlarda da önyargı oluştu dolayısıyla fake hesapların olduğuna dair bu da bi nevi normal. ama tek bildiğim artık zevk almıyorum eskisi kadar forumdan. amacım tartışmaya girmek değil, belki arkadaş şımarıklık yapmış olabilir ama eğer gerçek bir konuysa bunları okuyunca üzüleceğini düşündüm o yüzdendi tüm mesajlarım.
neyse umarım kimsenin kalbini kırmamışımdır, daha fazla işgal etmek istemiyorum burada. iyi geceler herkese.

ayrıca ben kimseyle dalga geçmedim bana mı dediniz bu cümleyi anlayamadım? " benimle dalga gecildigini hissedersem, burada yazip okuduguma gore, banada yazilmis bir metindi bu, bende ayni sekilde cevap verme hakkini kendimde bulurum."

cumle devrik olmus, simdi okuyunca gordum bende..

size degil elbette , eger konu icerisinde dalga unsuru oldugunu sezersem , ayni sekilde cevap veririm demeye calismisim :90:

bir digeri de her gordugum konuya girip yazmam ben, arastirir , konuyu acanin onceki konularini falan arastiririm, bu konunun sahibini de arastirdim siz de arastirin isterseniz...

bir konuda nisanlisinin kendisine dokunmadigindan sikayet ederken,
digerinde turbanli oldugunu soyluyor ..
turbanli hanimlarin bu konularda nasil ince eleyip ,sik dokugunudu bilirim ben..
bir digerin de rus oluyor ..
zaten biyolog
anlatabildim mi?

ha anlattiklarinin hepsi dogru da olabilir, kalip konusabilirdi..
anlasilmak icin..

olabilir çünkü dedem ve babaannem rus diyor orda biraz tedirgin oldum :) babam rus annem türk der normal olan değil mi yada annem rus babam türk herneyse bana da biraz saçma geldi çoğu kadın kocasının yanında güzel ve mutludur bölesine diyecek lafım madem bu kadar takıyorsun diyemiyorsun seviyorum diye git bi yakışıklı al onu da alamıyorsun galiba demmekki var bir sorun???

Benim anlamadığım rahmetli dedeniz ve babanneniz rus ama babanız çinli falan mı:27: yani bu kadar uzatmak yerine babam rus annem türk biz kardeşimle babama benzemişz demeniz daha mantıklı olmazmıydı neden dedenizi ve babannenizi karıştırdınız babanız rus değilmi yahu ordan girsenize konuya :1: herneyse sizin konunuza dönücek olursak seven insana sevdiği her şeyden güzel gelir sizde böyle bi sorun varsa bence yeterince sevmiyorsunuz demektir çocuğunda hayatını karartmayın bence o size aşıkken siz ona çirkin mi acaba bi model üstü daha mı iyi olurdu:1: diye iç geçirirken bu ilişki olmaz çocuğa yazık etmeyin evlenmeyin belki dedesi ve babannesi italyan bi erkek bulursunuz onlar çok yakışıklı oluyor benden söylemesi:23::23:

Anlamadım neyi dert ediyosun:1:mutluysan yanında huzurluysan güzel olmuş çirkin olmuş ne fark eder..? Beni ve sözlümü görenlerde öyle der bunumu buldun diye..evet buldum seviyorum varmı ötesi:1:

allah güzelliğini bağışlasın acanım.merak ettim açıkcası seni.güzellikle herşey olcak diye birşey yok huy önemli.dünya güzeli olmuş aksi olmuş,zıt biri olmuş o an önemli değildr.
güzelliğin beş para etmez bu bendeki aşk olmasa diye bir söz var aklıma geldi şimdi.
önemli olan huy güzelliği tatlım gerisi boşşşş.
güzellik bitici birşey bir trafik kazalık sıfatı var insanların ,rabbim herkesi korusun.
bir tane kız vardı çok güzeldi ama trafik kazasından sonra kaç ameliyat geçirmişti o aklıma geldi şimdi.o yüzden dert etme bence.

oncelikle ukalaligimi bagislamanizi rica ediyorum sizden..

mesele su: ben kucuklukten beri herkes tarafindan begenilen birisi oldum. rahmetli dedem ve babannem rus olduklari icin o tarafa benzedik ben ve kardeslerim. guzellik goreceli ama bizde durum biraz farkliydi, gorseniz anlardiniz sanirim ne demek istedigimi. cevremdeki erkekler yani tanidiklarim, arkadaslarim bana hep saygi duydular ama disarda hep goze battim. her hafta bir aday dayaniyordu kapiya. cok yakisiklilar da varddi, cok zekiler de,ne biliyim birsuru tip. kariyer dedim, master bitsin dedim, doktora dedim, zaten bulurum birini dedim kabul etmedim hicbirisini. belki ukalalik olarak goreceksiniz ama ben guzel olamnin zararini cok gordum. yani belli bi yasa kadar guzeldi ilgi ama ne zamanki ciddi kararlar alacak yasa geldim iste o zaman sorun oldu goruntum. hepsi bir yana..

birkac aydir nisanliyim ve nisanlim cok yakisikli birisi degil. yani ben onun yuzune bakinca icim isiniyor ama disardan bakinca ne bileyim bi 'fark' goruyor insanlar. cirkin degil kesinlikle ama beklentilerin de altinda bircok kisiye gore. bunu kafaya hic takmadim ama simdi yavas yavas benim toplumuma giriyo nisanlim ve heryerde 'daha iyisini guzelini' bulamadinmi imalari ve bakislari. saniyorum o da bunun farkinda. bu durum beni oldukca rahatsiz etmeye basladi hatta kafami bile kurcalamaya basladi. otomatikmen karsilastirir oldum nisanlimi baska erkeklele. kendimi bu dusuncelerle yakaladigimda cokk kiziyorum kendime.

nisanlimi tip olarak asiri begenmesem de onu seviyorum ve ona asigim. ama bu mesele hep cikariliyor karsimiza. keske hic guzel olmasaydim diyorum bazen.nasil kimseyi takmadan yolumuza devam edebiliriz? bana akil verin nolur. ayni durumu yasayan var mi icinizde? :16:
[/FONT]

canım bence asla eşinin kimsenin eşiyle kıyaslama,bende kendi çapımda güzelimdir ,eşimle evlendiğimde dügünüme gelenler açıkca dilede getirdiler ama ben evlendiğim kişiyi çokkk seviyordum hem huyu hem kariyeri çok güzeldi.ha şimdi parmak ısırtacak kalitede iyi bir baba.diğer yakışıklı eşleri olan arkadaşlar ağım ağım ağlıyor ,bebeklerine vakit dahi ayırmayanlar bile var.benimki kucağında gezer ,çok sever ve karşısındakinin hemen sempatisini toplar ben sesine vurulmuştum ilk, yani daha yakışıklısıda evet olabilir di ama bana ahlağı güzel ve aile yaşantısında fedakarlık edebilicek ,ılımlı ve her zaman pozitif biri lazımdı.ben bir poşet dahi taşımam canım,kıyamaz her zaman el üstündeyim.sırf ben istiyorum diye herşey benim istediğim gibi olur.eeeeben mutluyum.dış görünüşte olacak şeyler değil bunlar.dışı seni içi beni yakar dememen dileğiyle umarım herşey gönlünce olur.azda olsa faydalı olduysak ne mutlu.

Kk daki bayanların güzellikle ilgili her konuya yaklaşımı; her güzelim diyen fakedir!! :37: aksini iddia etmeyin çok somut kanıt var zira :97: güzelse güzeldir size ne yahu? nedir bu çekememezlik :31:

Başkalarının olumsuz yorumlarını önemsememelisiniz.

Seviyorum ben, sevdiğim insanda bu dersiniz, olmaz mı?

Kıyas yapmanız hata, başkalarıyla kıyas yapmayınca, bu tip yorumlarıda umursamadığınızı farkedeceksinizdir.

gercek sevgi, gercek Ask ve mutlu, huzurlu bi evlilik...
bunlarin hepsi guzellikten daha degerli daha kutsal ...

nisanlinizi gercekten sevdiginizi soyluyosunuz, ona asik oldugunuzu...
o zaman keske guzel olmasaydim demek yerine cok sukur ki sevip seviliyorum
cok sukur ki mutluyum diyebilmelisiniz...

insanlarin dusuncelerine gore hareket edemezsiniz ki ..
onlari asla memnun edemezsiniz herzaman soyleyecek birsey bulurlar...
siz kendi yolunuza devam edin ve kimsenin kafanizi , iliskinizi bulandirmasina izin vermeyin bence

bu nasil sevgi anlamadim.. sen kendini daha cok seviyorsunki, onu kendine laik görmüyosun. bu benim düsüncem. eger onu kendinden cok sevsen bu kuskuya girmezsin. düsünmezsin bile bunu.. bence elalemi düsünecegine önce kendini tart.

guvenme guzellıgıne bır sıvılce yeter..guvenme mal varlıgına bır kıvılcım yeter demısler

güzel olmasaydım keşke demişsiniz ya
kime göre neye göre güzelsiniz?
güzellik göreceli bir kavramdır o yüzden siz güzel değilsiniz
kendi çapınızda kendinize güzelsiniz sadece
nişanlınıza gelince sevseydiniz zaten bunu sorun yapmazdınız
demek ki aklınızda şüpheleriniz var

güzel olmasaydım keşke demişsiniz ya
kime göre neye göre güzelsiniz?
güzellik göreceli bir kavramdır o yüzden siz güzel değilsiniz
kendi çapınızda kendinize güzelsiniz sadece
nişanlınıza gelince sevseydiniz zaten bunu sorun yapmazdınız
demek ki aklınızda şüpheleriniz var

Ben açıkcası çoook merak ettim bu çook güzelll bayanı..:9:

canım anlamadığım şey; deden ve babaannen rus da baban rus değil mi:26:
o kadar master,doktora falan yapmışsın babanın, dedenin ve babaannenin çocuğu olduğunu söylemediler mi sana:37:

Son düzenleme:
Back