- 25 Temmuz 2017
- 2.508
- 6.467
-
- Konu Sahibi Simons Cat
Msj yazarken insan hislerini yansitamiyor bazenkedilerim chinchilla evet tüy sorunumuz var . bakımı zor ama cümlenizdeki " tüyü yüzünden bırakmak istemiyorum" ayrıntısı nedeniyle cevap vermek istemiyorum...
Şu zamanda işini ticaret olarak yapmayan veteriner,doktor bulmak zor sanırım2016’ da sokaktan bir kedi buldum hatta burada onunla ilgili bir sürü konum var. Bir vete düştük anlatamam hırsız soyguncu! Kediyi kısırlaştıtırken Ocak ayında buz gibi yerde bırakmış hayvan hastalandı bizden yok yoğun bakım yok o yok bu diye 1400 TL istedi! Allah bunları bildiği gibi yapsın.
Msj yazarken insan hislerini yansitamiyor bazen
Tüyleri yüzünden birakmak istemiyorum derken; bir kediyi asla tüy döktü diye sokaga birakamam anlamindaydi :) simdi okuyunca banada itici geldi kurdugum cümle tam düşüncemi anlatamamışım demekki :)
Sadece sahiplendigim kedinin bakimi zorsa kediye vakit ayaramamaktan endişe etmistim.onun yeterince ilgilenemem belki diye (hergün tüylerini fircalaniyorsa ihmal etmemek adına )
Aslinda dogayla ic ice ve kendi ortaminda olmasi daha iyi onlar icin. Her kedi eve adapte olamiyor. Bazilari cok ozgur ruhlu. Ama sizin kedi cidden cok fena duruyor. Fotolardan bile belli yani "ben fenayim" der gibi bakmisYaşadığımız yer de bizden baska ev yok. Yani gidebilecegi bir yerlesim yok. Bu sebeple salik. Buna ek olarak hic bir kedinin sahibi olamazsiniz. Giderse zaten sizin degildir.
Tsk ederim cvbınız icinHergün taramak gerekiyo evet, ama biz aksatıyoruz malesef, bikaç gün geçerse sorun olmuyo, tabi kontrol etmek gerekli topaklanmalar oluyo tüylerinde, çok rahatsız ediyor onları. Diğer temizlik yönünden kullandığınız mamayla ilgili olarak tüy dökümü azalabiliyo, sorun etmeden sahiplenebilirsiniz.
Profil fotoğrafı kızımdır. 8 aylık, barınağa bırakılacakken, kesişti yollarımız... 7 senedir, yataklarımız da kesişiyor. Aynı yastığa baş koyarız. Mamasını başını okşamazsam yemez. Hanfendi her mamayı da yemez. Proplan somonlu, ton balıklı kısır kedi maması yer. En sevdiği oyuncağı annesidir ))))
Eki Görüntüle 2190800 Çok tatlı bir sultanım var. 2 sene önce kocam bakamadığı bi arkadaşından aldi iyi ki de bizim oldu. Yavrum o kadar masum ki simdi bebekte var evde hissediyor resmen o uyurken hiç ötmüyor.
Dünyalar tatlısı bir goldenım var boynunda bir kırmızı kurdela ile bana geldiği gün aşık oldum ona :)1.5senedir bizimle en komik yönü çok telaşlı ve afacan bir yapısı var çocuk gördüğü an çıldıracak kadar çok seviniyor ve o anda çok komik gözüküyor bir yaramazlık yapınca okadar akıllı ki çaktırmadığını düşünerek bana yandan bakışları ile ortamdan sıvışır kendisiiyiki var benim aşkım oğlum evdeki en yakın arkadaşı ise benim oğlum ikisi bir olup yapmadıkları yok bütün hayvanlara aşığım onlar Allah’ın bize en güzel hediyesi
Atamıyorum ki nasıl yapabilirimFoto isteriz foto
20 eylül 4 ekim arası migrosta da yüzde 50 indirim var pet ürünlerinde kızlar haberiniz olsun
Paraya kıydım netten aldımİşlerimi bitirip migrosa koşacağım şimdifelix yaş mama alayımda bayram etsinler
Cenimenin kedisinin aynisi:) yerim ben bunu yaa facede bi hayvanseverin kedisi var onun aynısı böyle resmni koyup konusturuyor falan bayiliorm okumayaAres’i ilk kurtardığım gün ve şimdiki Ares ve göbeği. Şu masumiyete bakın hiç koltukları kemiriyor gibi bir hal var mı?
Atamıyorum ki nasıl yapabilirim