- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.588
-
- Konu Sahibi Simons Cat
Ay bu çok güzel birşey maşallahBizimde kedimiz var,Paşa ismi :)) İsmi gibi Paşa maşallah
Kızımın Arkadaşı tatile giderken muhabbet kuşunu bize bırakmıştı. Şimdi birde kuşumuz oldu,ismi FenerFener Paşa ile dalga geçiyor,Paşa mızda şaşkın şaşkın onu takip ediyor Kafesinin yanına gidip uyuyor,bazen Fener le konuşuyor mırıldanıyor Aşk onlar aşk Eşim bile evden içeri girince önce Paşa nerde diyor artık Evlat kadar seviliyorlar
Birkaç fotosunu ekliyim paşanın madem :))
Eki Görüntüle 2190717 Eki Görüntüle 2190718 Eki Görüntüle 2190719 Eki Görüntüle 2190721 Eki Görüntüle 2190720 Eki Görüntüle 2190722 Eki Görüntüle 2190725 Eki Görüntüle 2190723
Bizimde kedimiz var,Paşa ismi :)) İsmi gibi Paşa maşallah
Kızımın Arkadaşı tatile giderken muhabbet kuşunu bize bırakmıştı. Şimdi birde kuşumuz oldu,ismi FenerFener Paşa ile dalga geçiyor,Paşa mızda şaşkın şaşkın onu takip ediyor Kafesinin yanına gidip uyuyor,bazen Fener le konuşuyor mırıldanıyor Aşk onlar aşk Eşim bile evden içeri girince önce Paşa nerde diyor artık Evlat kadar seviliyorlar
Eki Görüntüle 2190717 Eki Görüntüle 2190718 Eki Görüntüle 2190719 Eki Görüntüle 2190721 Eki Görüntüle 2190720 Eki Görüntüle 2190722 Eki Görüntüle 2190725 Eki Görüntüle 2190723
Bizimde kedimiz var,Paşa ismi :)) İsmi gibi Paşa maşallah
Az önce aşağı indim baktım sarı bir kuyruk geçti aha dedim benim kız gelmiş. Çantamda felix vardı açtım verdim sonra yemekten dönerken baktım gitmiş zilloş. Öyle güzel bir kedi ki alıp evinin en baş köşesinde sevmelik uyutmalık
Bu kediyi alıp yaşadığm sokağa getirmeyi düşündüm ama alışamaz, ya da başına bir şey gelir bu sefer kendimi affedemem. Sanıyorum en güzeli çok da müdahele etmemek doğal akışa.
Rabbim e şükürler olsun bunu yarattığı için masallaaaahbuda benim meleğim bir masallahınızı alırım
Abooooo yamyamlara bak yaaa. Kediler neden boyle annemin eve bıraktım ben,evlenmeden 3 ay once bulmuştum zaten,koltuklar,yatak başlığı,puf hepsi mahvoldu koltuğun sungeri gözüküyor tirmalamaktanyok canım benim takip ettiğim kedinin adı eros, paylaşımlarında kullandığı ilaçları yazıyodu, içerik olarak dikkat eder herşeye bulursam söylicem sana.
ben 1 yıllık evliyim eşyalarım seneye çöp olur galiba
koltuklarımın altında fermuarlar vardı, kedilerim sağolsun onları keşfetmiş bende bilmediğimden açık kalmış, bigün allah dedim noluyo koltuğun içinde bişey dolanıyo vuruyo falanikisi birden girmiş orda savaşıyolar ordan çıkıp tırnaklarla koltuk altında bir orya bir buraya zıplamalar ... yemek masamın üzerinde zaten örtüsüz yemek yenmez artık çizik içinde, sandalyelere zıpladıkları için yere binkez düştüğü için ayakları sallanıyo sandalyelerin falan işte amann canları sağolsun diyorum çocukta olsun oda bi güzel halleder 10 yıla yenileriz
bende çok kötü tecrübeler yaşadım, yaralı kediller-köpekler, ölen kurtaramadığım kediler oldu ama vazgeçilmiyor. Evdekiler içinde aynı şekilde gün gelecek artık ömürleri bitecek elbette, kötü şeyler düşünmemeye çalışıyorum sadece ama yeniden bir kedi sahiplenmem sanırım...
İnsanlardansa, patililer,kanatlılar üzsün beni razıyım. Keşke hepsine yetebilsek ve tüm insanların görüşlerini değiştirebilsek
Eki Görüntüle 2190734
Bu meşhur kızım bibim11 yaşında herşeyim benim
Sokaktakileri saymama gerek yok heralde hepsi benimbalkona çıkamıyorum doluşuyorlar aşağı
Annende de bir kedimiz bir kuşumuz var annende her gün mahallenin bütün hayvanlarını besliyor bizde böyle bir aileyiz
kedi sahipleri bir sorum olacak;
kedim tatlim yeni huy edindi, cocuklarla oynarken patisini illaki yuzune geciriyor. tirnaklarini da korkudan kesemedigim icin cizmis yani kanamis. bu huyundan nasil vazgecircem..
atiyorum koltukta hareketsiz uzaniyorum.. halida duruyor geriniyor adeta aslanin ceylani avlama halindeki gibi bi havalara giriyor sonra pat ustume atlayip yuzume çak yapip cizip gidiyor. :/ cok uysal cok mazlum bir kediydi neden oldu bilmem.
ALLAH Bagıslasın iyiki bu güzellikler varBir kedim var bir de köpeğim,kedim köpeğimi dövüyorkediye annemler bakıyor ,kopege ben. Allah bagislarsa 6 yaşında köpek
yok inanin denedim put gibi yattim gene yapiyor :/Resmen dalıyor,sinsi sinsi.. onu anladim ben hareketi peki,siz onu azdırcak birseymi yapıyorsunuz da odaklaniyor. Mesela elinizde biseyi sallama parmaklarinizi oynatma. Ondan yapabilir oyun amaclı
bir dönemi bizde böyle gecirdik gece uyurken gelip kolumu ayagimi isiriyordu. yada aniden üzerime atliyordu. esime hic bir sey yapmiyordu enteresan bir sekilde. ama ben tirnaklarini kesiyorum o yüzden cok yara almadim. simdi düzeldi kendiligindenyok inanin denedim put gibi yattim gene yapiyor :/
ozellikle aksam ve geceleri, gunduz yok. gunduz uyuyup gece harekette hep :/
ben kesemiyorumbir dönemi bizde böyle gecirdik gece uyurken gelip kolumu ayagimi isiriyordu. yada aniden üzerime atliyordu. esime hic bir sey yapmiyordu enteresan bir sekilde. ama ben tirnaklarini kesiyorum o yüzden cok yara almadim. simdi düzeldi kendiliginden
Benim kedim bunu yapmıyor ama bi dönem misafir ettiimiz kedi yapardı. Canım sıkıldı hadi kalk oynayalım demek istiyordu. Acaba sizin kediniz de bunu mu anlatmak istiyor. Yada sizin tepkiniz ona oyun gibi mi geliyorkedi sahipleri bir sorum olacak;
kedim tatlim yeni huy edindi, cocuklarla oynarken patisini illaki yuzune geciriyor. tirnaklarini da korkudan kesemedigim icin cizmis yani kanamis. bu huyundan nasil vazgecircem..
atiyorum koltukta hareketsiz uzaniyorum.. halida duruyor geriniyor adeta aslanin ceylani avlama halindeki gibi bi havalara giriyor sonra pat ustume atlayip yuzume çak yapip cizip gidiyor. :/ cok uysal cok mazlum bir kediydi neden oldu bilmem.