Güzel Olan Herşeyin Patisi vardır :) Hayvanseverlerin Geyik Topiği!

Patili Evladınız Var Mı?

• Ankete Katılan
    628
Ay bu çok güzel birşey maşallah

Ayol kaplan bu ne paşası maşallah çok güzel çok sağlıklı oyyy gözlere bak yerim

çok yakışıklı yahu maşallah

malesef, bazı kediler bakıma muhtaç ama insana yaklaşmıyor, eve alamasak da yakınımda olsun desek yine olmuyor...

Ben bazen beslediğime de pişman oluyorum. Özellikle yavru kedileri kuru mamayla beslediğimde, avlanmasını, yemek bulmaya çabalamasını engelliyorum ve doğalarına aykırı aslında. Ya ben olmazsam artık ? Nasıl hayatına devam edece ? Çok soru dolanıyo kafamda doğru olan ne bulamıyorum bu konuda.

Abooooo yamyamlara bak yaaa. Kediler neden boyle annemin eve bıraktım ben,evlenmeden 3 ay once bulmuştum zaten,koltuklar,yatak başlığı,puf hepsi mahvoldu koltuğun sungeri gözüküyor tirmalamaktan

O kötü tecrübeleri çocukluğumdan beri yaşıyorum ne yazık ki rahmetli babamdan geçti bana doğa sevgisi, o yüzden küçüklüğümden beri özellikle köpeklerle iç içe bir hayatım oldu, aklınıza gelebilecek birçok ırka baktık, kimi eceliyle öldü kimini zehirlediler ölüm hayatın bir gerçeği tabii ama insan eliyle öldürülen canlılara daha bir kötü oluyorum, İstanbul'daki evimizin bahçesinde yaşayan bir sürü kedimiz vardı, içinde birkaç aylık bebek kediler de mevcuttu, hepsini zehirlediler, zehirleyenlere her gün lanet ediyorum

2 sene evvel kadardı yanılmıyorsam bir sokak kedisini perişan halde buldum, ağzı yüzü iltihap içindeydi, kim bilir ne kadar zamandır o haldeydi, aldık veterinere götürdük, veterinerin bize söylediği kafasına sert bir darbe aldığıydı, kıştı ya bot gibi ağır bir ayakkabı veya sopayla vurulmuş olabilir çenesi kırılmış dedi açlık ve susuzluktan bitaptı, serum, iğneler yapılması gerekenler yapılıp sonra ameliyat için büyükşehire nakil edilecekti ama vücudu dayanamadı zavallının, yaşatamadık
Yanılmıyorsam 2 ay olmuştur yine sokakta en fazla 3-4 aylık bir yavru kedinin zehirlenerek öldüğünü gördüm, içim elvermedi çöpe atılmasına, ellerimle gömdüm tabii yine lanet ederek

Onları acı çekerken görmek insanların öldürdüğünü bilmek içimi acıtıyor, bu belki başkalarına tuhaf görünebilir, normal gelmeyebilir, hiç bilmediğiniz bir evcili ölmüş görünce ağlamak belki normal de değildir ama onları sevmek böyle birşey galiba, yaşam hakları varken bu hakkın ellerinden alındığı görmek beni yıkıyor, insanlığımdan utandırıyor.

Madem bu topik için herkese bildirim gitti, ben lütfen rica ediyorum, evinde bakmak istemeyen, korkan, alerjisi olan veya sevmeyen olabilir saygı duyarım ama ne olur ne kedi ne köpek hiçbir canlıyı öldürmesinler, öldürülmelerine göz yummasınlar

Dünya tüm canlılara yetecek kadar büyük, yaşam hakkı yalnızca biz insanlara ait değil.

Son düzenleme:
Benimde 1 kedi evladım var. Candan öte ben doğursam bu kadar sevebilirdim sanırım. Sokaktada onlarca canım vardı ama taşınmak zorunda kaldım. Onları şimdi komşularım paylaşmışlar onlar bakmaya devam ediyor çok şükür.

Anaaaaaaaaaam senin Allah'ına ölürüm canım benim benimkine benziyor yaaaa bakislari falan. Ay profildeki de o ben onu internetten bulunmus bir foto zannetmistim kuzum seni yaratan rabbim e sukurler olsun o masum bakışların altinda bir yaramaz var bence

kedi sahipleri bir sorum olacak;
kedim tatlim yeni huy edindi, cocuklarla oynarken patisini illaki yuzune geciriyor. tirnaklarini da korkudan kesemedigim icin cizmis yani kanamis. bu huyundan nasil vazgecircem..

atiyorum koltukta hareketsiz uzaniyorum.. halida duruyor geriniyor adeta aslanin ceylani avlama halindeki gibi bi havalara giriyor sonra pat ustume atlayip yuzume çak yapip cizip gidiyor. :/ cok uysal cok mazlum bir kediydi neden oldu bilmem.

Resmen dalıyor,sinsi sinsi.. onu anladim ben hareketi peki,siz onu azdırcak birseymi yapıyorsunuz da odaklaniyor. Mesela elinizde biseyi sallama parmaklarinizi oynatma. Ondan yapabilir oyun amaclı

ne güzel bir konu olmus. herkese merhaba. Benimde bir aslanım var tüylü mü tüylü bir tekir. Eşimle ormanda bulduk gözlerine aşık olduk resmen. Burda yardımcı olmuştu arkadaşlar sağolsunlar. İlk zamanlar dişi sanıyorduk ama erkekmiş :) Acana ürinery ile besliyorum üç haftada iki defa idrar yolu enfeksiyonu olunca severek yiyor. Kumunu catzone sitesinden alıyorum. İki gün önce enfeksiyonu sebebiyle serum takılmıştı şimdi sol patisi hafif şişmiş ordan bir kaç defa denedikleri için umarım çabuk atlatır kuzum. İşte bu da oğlumun resmi

Resmen dalıyor,sinsi sinsi.. onu anladim ben hareketi peki,siz onu azdırcak birseymi yapıyorsunuz da odaklaniyor. Mesela elinizde biseyi sallama parmaklarinizi oynatma. Ondan yapabilir oyun amaclı
yok inanin denedim put gibi yattim gene yapiyor :/
ozellikle aksam ve geceleri, gunduz yok. gunduz uyuyup gece harekette hep :/

yok inanin denedim put gibi yattim gene yapiyor :/
ozellikle aksam ve geceleri, gunduz yok. gunduz uyuyup gece harekette hep :/
bir dönemi bizde böyle gecirdik gece uyurken gelip kolumu ayagimi isiriyordu. yada aniden üzerime atliyordu. esime hic bir sey yapmiyordu enteresan bir sekilde. ama ben tirnaklarini kesiyorum o yüzden cok yara almadim. simdi düzeldi kendiliginden

ben kesemiyorum kedilerin tirnaklarina yakin damari mi ne varmis olur ya derim keserim falan cok korkuyorum :/

buda hastayken kuşu yakalama calismalarindan bir kare. :)
kuş da oyle bakiyor garibim

Benim kedim bunu yapmıyor ama bi dönem misafir ettiimiz kedi yapardı. Canım sıkıldı hadi kalk oynayalım demek istiyordu. Acaba sizin kediniz de bunu mu anlatmak istiyor. Yada sizin tepkiniz ona oyun gibi mi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…