Güzel Olan Herşeyin Patisi vardır :) Hayvanseverlerin Geyik Topiği!

Patili Evladınız Var Mı?

• Ankete Katılan
    628
bende yarin veterinere goturecegim ogrenmeye calisacagim tesekkurler :))

gözleri güzel yakisikli oglum benim. Evet genek manada uysal ve korkak tabii benim ayaklari görünce disleri kasiniyor sanirim :)

Anlatınca hayal ettimde o çok güzel bir ev yahu birde bebek gelince gerçekten çoook daha güzel olacak. Sağlıkla büyütün tüm evlatlarınızı

yok 3-4 aylik daha:)

Ayyy o daha bebek kiii oyun yapıyo sana, ama hayır kelimesini öğretirsen rahat edersin. Tepkini çok kızmadan ver yanlışolduğunu anlıyorlar zaten. O henüz oyun oynuyo seninle ve kuralları bilmiyo

Evde 3 dünya tatlısı ama muzur kedilerim var İşyerimin etrafından baktığım sokak köpüşlerim var. Onlarsız bir hayat düşünemiyorum. Hayvan beslemeyen bu hayatta çok şey kaçırıyor inanın. Mutsuzluğumuzu, stresimizi, üzüntümüzü onların sayesinde atıyoruz hemde hiçbir karşılık beklemiyorlar bizlerden...

bahçemde 5 tane minnoşum var. Onlar doymadan asla yemek yiyemeyeceğim.
Hepsini ayrı ayrı çok sevdiğim .

Onlar olmadan bir hayat düşünemiyorum. İyi ki varlar.

2 tane kedim var ❤ 8 yaşındalar 8 yıldır bakıyorumm, sokakta bulduğumda miniciklerdi 1 ay arayla buldum ikisinii, birinin annesi ölmustu kopekler tarafindan. Digerini piknikte bulduk ölmek uzereydi annesi nerde bilmiyorum tabii. Siringayla biberonla besledim ikisinide

Bir köpegim var cocker uzun kulaklidir simariktir bir sey yemeye kalksam hemen dibimde biter gece su icmeye kalkiyorum dolabin kapagini aciyorum arkami bi donuyorum hello it s me 4 yaşında masum yavrum oyle iyi geliyor ki stresimi uzuntumu aliyor evlat o canımın içi Allah ona saglik versin yoksa perisan olurum. Eşim balımla ilk tanıştigi zamanlarda şunu solemisti yasak aşkın meyvesi gibi hem kopek hemde tavsan gibi uzun sallanan kulakları var demisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…