- 7 Eylül 2015
- 12.206
- 31.230
-
- Konu Sahibi Simons Cat
bende yarin veterinere goturecegim ogrenmeye calisacagim tesekkurler :))bende ilk zamanlar cok korkuyordum ama veterinerden ögrendim püf noktasini. o damar gecen yerler pembe pembe belli tirnagin icinde. biraz da ucuna yakin kestiniy mi problem olmaz. bir defa zorlanir sonra alisirsiniz.
kus ne oldugunu idrak edemimis sanirim kafada huni olunca
gözleri güzel yakisikli oglum benim. Evet genek manada uysal ve korkak tabii benim ayaklari görünce disleri kasiniyor sanirim :)Senin gözlerine 41 kere masallah gülüm benim. Oyuncagina nasil sarılmış ağlıcam simdi ya .. canim benim insallah hemen iyileşirsin ve yaramazliklara devam edersin :) ama bunda da uysal tipi varmis annesi Allah bağışlasın
Kaplumbagam 10 senedir benimle
Kopegimi sahiplendim yasini bilmiyorum ayagi sakatti tedavi oldu bana geldiginde hamileymis 7 yavruyuda sahiplendirdim
Kedim3.5 senedir benle yavruyken gozu kör sanmistim acildi sonradan
Kuşum sokakta buldum cok bitkindi gecen ay 2 tane daha sahiplendim bakamayan birinden
Balıklarım gecen sene geldi
Kısmetse 5 yıllık evliligimizde seneyede bebegimizi kucagima alacagiz
Hepbirlikte yasayacagiz evimizde)
yok 3-4 aylik daha:)
hemen tespit edildi, bizden kaçmaaaz
Benimde çenesi düşük bir muhabbet kuşum var ama şuan fotoğrafı yok bi ara yayımlarım
çalışıyoruz napalımkeyifler yerinde miEki Görüntüle 2191067 iyi aksamlar iyi haftasonlari simdiden :)))
kuyrugu kendinden buyuk gibi degisik bir tekir :)çalışıyoruz napalımkedişini gördüm iyi oldum , tipini yediğimmm şeye bak seenn
Merhabayın kızlar 2 kedim var bir kız bir oğlan:)))