- 7 Haziran 2010
- 4.569
- 189
- Konu Sahibi Simons Cat
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kısır mı kısırlasti mi?yok inanin denedim put gibi yattim gene yapiyor :/
ozellikle aksam ve geceleri, gunduz yok. gunduz uyuyup gece harekette hep :/
Amin cumlemizinkini. Iyi ki varlar valla. Severken de diyorum iyi ki varsın diye :)ALLAH Bagıslasın iyiki bu güzellikler var
Senin gözlerine 41 kere masallah gülüm benim. Oyuncagina nasil sarılmış ağlıcam simdi ya .. canim benim insallah hemen iyileşirsin ve yaramazliklara devam edersin :) ama bunda da uysal tipi varmis annesi Allah bağışlasınne güzel bir konu olmus. herkese merhaba. Benimde bir aslanım var tüylü mü tüylü bir tekir. Eşimle ormanda bulduk gözlerine aşık olduk resmen. Burda yardımcı olmuştu arkadaşlar sağolsunlar. İlk zamanlar dişi sanıyorduk ama erkekmiş :) Acana ürinery ile besliyorum üç haftada iki defa idrar yolu enfeksiyonu olunca severek yiyor. Kumunu catzone sitesinden alıyorum. İki gün önce enfeksiyonu sebebiyle serum takılmıştı şimdi sol patisi hafif şişmiş ordan bir kaç defa denedikleri için umarım çabuk atlatır kuzum. İşte bu da oğlumun resmi
Eki Görüntüle 2190737
Eki Görüntüle 2190738
Evet hayvanları sevmesenizde saygı duyun onlara merhametle yaklaşın lütfen bu gün yüreğimden okadar yaralandımki insanlığımızdan utandım oğlumun okulunun karşısında kırtasiyeci bir ablam var kedilerimizi birlikte besliyoruz bir yavru kedi kapısının önünde karton bir kutuda bitap halde yatıyordu minnacık yavrunun caniler ayağını kırmışlar belki bir araba falan yapmıştır derken bir baktımki sol kulağının arkasınıda sigarayla yakmışlar o an bittim nasıl bir toplum oluyoruz biz nasıl merhamet yoksunu insanlar yetiştiriyoruz şunları yazarken bile icim acıyor inanınEvet migrosun çok iyi kampanyaları oluyor. Evde beslediklerimiz bizim ama; sokaktakiler, hepsi bizim... Lütfen duyarsız olmayın. Bakamacağınızı evlat edinmeyin, sokaktakilere duyarsız kalmayın. Besleyecek maddi güycünüz yoksa, hiçbirşey yapamazsınız apartman kapısını açık bırakın. Önümüz kış, bir kap su verin. Biz onların tüm yaşam alanlarını işgal ettik. yaşayamıyorlar... Sevmeyene sözüm yok, zorla sevdiremem. Ama saygı duyun, zarar vermeyin lütfen.
Ay pincheeeer bende bunun siyahi var :) dişiBenim oğluşum bu da
Gözlerinin rengi cok degisik masallah,ilk kez görüyorum boyle bir renkKızımın ilk günü. Haziran 2015
Kızım babasının kucağına sığmazken. Eylül 2018
yok 3-4 aylik daha:)Kısır mı kısırlasti mi?
opuyor heralde annesi minik bir buse konduruyorveterinere gidip kestirsen denas? benimkinde tırmalama değil ama minik minik yaklaşıp çat diye ısırma var gece saat 3 de bacağımızdan birer ısırık alıp öyle uyuyor minnoşum, çözüm bulamadık
evet evet ablacim cok oynuyoruz cocuklarla da cok oynuyor. hoplamayi ziplamayi sever cocuklarin pelus oyuncaklariyla hoplata ziplata ben yoruluyorum onun enerji bitmiyorKedinle oynayıp enerjisini atmasına yardımcı oluyor musun ablacım? Evciller oyun oynamayı sever, yemek ve uyumak dışında birşey yapmıyorsa, enerjisini atamıyordur, o da size sarıyordur.