- 2 Ağustos 2018
- 2.912
- 5.386
-
- Konu Sahibi Simons Cat
İlk oyu ben kullandımüç kedim var oh olsun kedi kedi kedi hep kedilerden söz etmek istiyorun kediler Oh döktüm kurtlarımı
evde 2 kedim var. Dışarda milyonlarca kedım köpeeğimDışardakileirn sayısını bılmıyorum çunku hergun başka birileri eklenıyor :))
kedili hanfendiler, kedilerinizi neyle besliyorsunuz, hangi markaları seçiyorsunuz. Bilgi alabilirmiyiz? Patili mikrofonumuza bir konuşma yaparmısınız.
ölünür ona ölünürrr.. Maşşallahİlk kedimi barınaktan aldım hayvan perişandı zapzayıf. Biz bu zayıf diye dayıyoruz eti köfteyi meğer böbrekleri hastaymış ve fazla protein zarrlıymış bilmeden kötülük ettik hayvancağızaaltı ay sürdü toparlaması ve bir de üstündeki barınak kokusunun gitmesi bu da fotoğrafı varsa bir maşallahınızı alırım
Ben tüm mamaları denedim Hill’s, RC, Proplan. Şu an Farmina Matisse Somonlu kısırlaştırılmış kedi mamasını kullanıyorum çok memnunum. İçerisinde hiç katkı maddesi yok, fiyatı da emsallerine göre makul. Nasıl makulse 300’e çıktı gerçineyseki indirimli satan siteler var. Yaş ve ödül maması Purina Gourmet, kum da Sanicat bizim. (Buraya uçan banknot gelecek)
Selam.
Evde 2 kedim var, 1 de kuş. Sokaktaki tüm kediler de benim yavrularım sayılır. Onları verene kurban olurum. Güzellerim benim.
Sokak hayvanlarımızı koruyalım.
zorunlu kamu spotunu, araya sıkıştırdığınız ve görevinizi yerine getirdiğiniz için kutlar ödülünüzü vermek isteriz
iyiki varsınız güzel kalpli insanlarsokaktakiler candan öteler. hepsini eve almak korumak doyurmak mümkün olsa keşke
Benimde evlendikten sonra annemlerde bıraktığım bir dişi kedim var tekir dünyalar tatlısı
Özlerim onu görüntülü yaparımannem babam bayılıyor diye bıraktım orda
Kendini sevdirmez belki ama olsun biz onu bebeğimiz olarak görüyoruz.
Yav evimin camlarına bile yapıştırasım var kamu spotu, ne diyorsun?!
Herkes yapsın kamu spotu arkadaşlar. Eskiye nazaran daha bilinçli ve merhametli insanlar. Bunda sosyal medyanın da etkisi çok. "Hayvanlara bir kap su" vs temalı yazıları bulunca kaçırmayın paylaşın. Bu hayvanlara yardım etmek tüm insanlığın onlara borcu bence. :)
kedilerimi kısırlaştırdım, çünkü evin içine ettiler, gerçekten ettiler, yani lafın gelişi falan değil ettiler
kısırlaştırılmış mamalar tavuklu genelde ve benimkiler açayyip tüylü olduğu içinmidir bilmem tüy dökümünü artırıyo gibi ve alerjik problem oluşturabileceğinden (.. ne uzun bir cümle oldu hala devam ediyo) kısırlaştırılmış kedi maması alamıyorum,n&d kullanıyorum bitürlü vazgeçemiyorum bu mamadan
senin kullandıklarını araştırıcam. 10 kilo mama 500 lira bizim bütçeyi yiyorlar
Dışardakilere temızmamadan alıyorum . Evdeki haylazlarada N&D Kısırlaştırılmış .kedili hanfendiler, kedilerinizi neyle besliyorsunuz, hangi markaları seçiyorsunuz. Bilgi alabilirmiyiz? Patili mikrofonumuza bir konuşma yaparmısınız.