Güzel Olan Herşeyin Patisi vardır :) Hayvanseverlerin Geyik Topiği!

Patili Evladınız Var Mı?

• Ankete Katılan
    628

Bende bi yavru kedi buldum geçen kış aç sefil zayıf eve getirdim baktım daha kötü oluyor veterinere götürdüm veteriner bizi soyup soğana çevirdi gece burada kalsın serum fln vericez tamam dedim yeter ki iyi olsun biz eve geldik yolda bizi aradı kedi öldü diye o kedinin öleceğini biliyordu veteriner para derdine düştü böyle lanet insanlarda var maalesef. Kedi köpek sevmeyen insanla asla işim olmaz apartmada bi kadın var kapı önündeki kedilere mama veriyorum diye sürekli laf sokuyor ruh hastası eşim beni sürekli engelliyor yoksa kafa göz dalcam bi gün.

ben kesemiyorum kedilerin tirnaklarina yakin damari mi ne varmis olur ya derim keserim falan cok korkuyorum :/

buda hastayken kuşu yakalama calismalarindan bir kare. :)
kuş da oyle bakiyor garibimEki Görüntüle 2190739
bende ilk zamanlar cok korkuyordum ama veterinerden ögrendim püf noktasini. o damar gecen yerler pembe pembe belli tirnagin icinde. biraz da ucuna yakin kestiniy mi problem olmaz. bir defa zorlanir sonra alisirsiniz.
kus ne oldugunu idrak edemimis sanirim kafada huni olunca

Ares’i ilk kurtardığım gün ve şimdiki Ares ve göbeği. Şu masumiyete bakın hiç koltukları kemiriyor gibi bir hal var mı?

Eklentiler

• BD290D95-B2AC-43EA-B79C-25F40CD58DA6.jpeg
    40,4 KB · Görüntüleme: 51
  • 1EE03256-5A53-4C5C-AAEB-F9FAB205E7F7.jpeg
    31,2 KB · Görüntüleme: 51
  • E3F75D9A-9191-45B3-B0A7-AD6A13850EF4.jpeg
    58 KB · Görüntüleme: 56
yok inanin denedim put gibi yattim gene yapiyor :/
ozellikle aksam ve geceleri, gunduz yok. gunduz uyuyup gece harekette hep :/
Kedinle oynayıp enerjisini atmasına yardımcı oluyor musun ablacım? Evciller oyun oynamayı sever, yemek ve uyumak dışında birşey yapmıyorsa, enerjisini atamıyordur, o da size sarıyordur.

Yok kendisi ablası biraz şapşik olduğu dogrudur

veterinere gidip kestirsen denas? benimkinde tırmalama değil ama minik minik yaklaşıp çat diye ısırma var gece saat 3 de bacağımızdan birer ısırık alıp öyle uyuyor minnoşum, çözüm bulamadık

2016’ da sokaktan bir kedi buldum hatta burada onunla ilgili bir sürü konum var. Bir vete düştük anlatamam hırsız soyguncu! Kediyi kısırlaştıtırken Ocak ayında buz gibi yerde bırakmış hayvan hastalandı bizden yok yoğun bakım yok o yok bu diye 1400 TL istedi! Allah bunları bildiği gibi yapsın.

Çok şükür hep iyi veterinerlere denk geldim bir sorun yaşamadım, kullandıkları ilaç ve aşılar tüm veterinerlerce piyasanın önde gelen markaları olarak kabul gördüğünden, her gidişimde sağlam para öderim ama en azından hakkını verirler.

Valla o sokakta evcil besliyoruz diye söylenenlerden bizde de var maalesef, bizimkiler bir tık öteye gidip ne yazık ki zehirliyorlar, kimler olduğunu biliyorum ama ispat edemiyorum, ispat ettiğim gün iyi bir cıngar çıkacak bizde de, ben şimdilik sokak ortasında bağırıp kim yaptıysa ölemesin demekle yetiniyorum, bir canlı zehirlendiğinde çektiği acıları görüp vicdanı sızlamayana diyecek söz bulamıyorum, laf gideceği yere gidiyordur mutlaka, yavru kedileri zehirleyecek kadar ileri gitmek, neyse susayım sinirlerim zıplıyor çünkü, yetmedi öldürmeleri, yavruları öldürdüler, yıllardır sokaklarda yaşayan bir insan evladına bugüne kadar en ufak zararı olmayan, ısırmayan, saldırmayan, hatta havlamayan bir köpeği de zehirlediler, diyecek söz bulamıyorum, sadece insan olduğum için utanmaktan başka birşey diyemeceğim.

çalıştığımdan dolayı maalesef evimde yok, çünkü sokakta görüp dayanamayıp alıyorum eve genelde de yavru oluyor sonra tek kalmasına dayanamıyorum hooop annemlere 3 yılda 2 kere yaşadık tabi bunu. şu anda da 3 hatalık bir yavruyu sahiplendik tabi yine anne evinde ölürüm ona ya minnacık. tabii sokakta bir sürü minnaklarımız var

Bana sevgilim doğum günümde getirmişti Küçük Fıstık'ımı :) Bir muhabbet kuşu ve dünyanın en güzel kuşu olduğuna eminim Bana anne diye sesleniyor uyurken bile yan yanayız Gerçekten insan bir hayvanı gerçekten sevene kadar ruhunun bir yanı uyuyormuş bu laf çok doğru ondan sonra hayatım değişti.. Maşallah bize

Bir de komşumun kedisine dadılık yapıyorum adı Müezza.. Müezza tam bir şahsına münhasır.. Kafası hariç bir yerini elletmez durduk yere saldırır ve kuyruğu namusudur ellersen yanarsın.. :)) O da benim tüylü yumağım çok özledim onu

Yaşadığımız yer de bizden baska ev yok. Yani gidebilecegi bir yerlesim yok. Bu sebeple salik. Buna ek olarak hic bir kedinin sahibi olamazsiniz. Giderse zaten sizin degildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…