instagramda takip ettiğim birininde kedisinde geçmek bilmeyen aknesi var. inşallah kolayca geçerrrr, üzüldüm çok
hamilesin ve kedinden vazgeçirmemişler seni harikaaa
nefret ediyorum onları ne var canım sokakta yaşar salıver diyenlerden. Bebegini sağlıkla kucagına al inşallah, kedisle birlikte çok mutlu büyüyecek zaten
"Kazen" ve alıntılı mesajımı görünce okumadan
böyle oldum
neyse ki çok güzel bir konunun içindeyiz de ceza, ban falan yok
Ennn çok sevdiğim kedi ismidir Duman
siyahbeyaz kedim olmasına ragmen Duman ismini koyamadım eş durumundan kaynaklı ama olsun napalım.
Amaaa Duman'ın dışarda gezip hemde kaybolmamasına hayret edip aynı zamanda çok sevindim. Ama bu nasıl olur ? diye sormak istiyorum
@Kazen .
ben balkona çıktıklarında bile korkuyorum, fileyle çevirdik balkonu ona ragmen gözüm üstlerinde hep. Gerçekten doğayla iç içesiniz ve oda etrafınızda mı ben mi yanlış anladım.
Olur olmazz mıı
biraz maliyetli evet bunu çok kabul ediyorum
Ozamannn rüyalar gerçek olsuunnn. Sokakta seni bekleyen bir minnoş vardır bence şansını dene kandır evdekileri
Ben çocukluğumdan beri hep muhabbet kuşu besledim, sanırım 15 tane olmuştur. Hemde 1 tanesi 8 sene yaşadı bizimle. biz onu vermek zorunda kalmıştık ve o 2 sene daha yaşadı o evde, kuşlarıda çoook severim.
çok üzüldüm...
inşallah yeni bir kedi alırsın, onun eksikliği kapanmaz yeri dolmaz ama yinede sana iyi gelir.
peki böbrek yetmezliği yaşamasındaki sebep neydi acaba ? yani mamadan kaynaklı mı sudan mı varmı böyle bir sebebi ? kedilerim için endişeliyim de önlem olarak neler yapmalıyım diye merakımdan soruyorum.