- 10 Aralık 2012
- 1.778
- 891
- 83
- Konu Sahibi quantumkizi
bence gayet güzzel bir fizigin var resmini görünce bir arkadaşım geldi aklıma kız 1.70 boy 47 kilo idi biz aramızda ay ne güzel fizigi var kalem gibi kız derdik beli öne dogru dik duruyordu omuzları geniş ve boynu spor yapanlar gibi bilmem anlata bildim mi düm düz ve uzun ne fular baglasa yakısırdı bir gün geldi ve ben çok zayıfım etek giymiyorum bacaklarım kötü yüzüm çirkin vs dedi ben şok tabi :)
ve onu eleştirenlerin kilo problemi olan kıskanç kişilr oldugunu belirttim yüz hatları belirgin çenesi uzun gibi sivri ve gözlük falan bile çok yakışırdı bence fıstık gibisin erkek ardaşın seni begeniyor ama sen kendini begenmiyorsun ve alınganlık yapıyorsun zaten hamile olunca fazlaca kilo alacaksın ilerde ve en azından oran burak sarkmaz zayıfsın çünkü sen kendini öv erkek arkadaşın da seni onaylayacak emin ol bazen erkekleri biz yönlendiririz yüzelsel düşünürler erkekler
Cok tesekkur ederim bu iyi niyetli guzel yorumlarin icin
![KK68 :KK68: :KK68:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk68.gif)
![Mad :mad: :mad:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk27.gif)
![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)