Güzel kiz arkadas ve sevgili

ya bence de. ben de oraya takılmıştım da söylemeyeyim dedimm :)
"gözlüğü ısırmak" nasıl bir fantazidir..
bence bu adamın gözü açılmış. gözü dışa kaymış ya da..

Evet de mi? Cok ilginc istekler. Dusunsene disarida gozluk agzinda geziyosun :KK70:

Ben zaten asla makyajsiz bile cikmazdim. Ama o ne gerek var derdi kizardi yaptigimda. Bakimsiz biri zaten degilim ama tarzimi begenmiyo mu onu anlamadim. Daha seksapel mi seviyor acaba
gözlüğü ısır üstten bak dediğine göre öyle

sen kendini nasıl beğeniyorsan öyle davran kimse için değişme

Canim taki bende hic takamam. Bijuteri vs. Hemen kasinti yapar boynumda kolumda. O taki da sariysa yesil olur, griyse kararir filan. Bende altin takiyorum kolye yuzuk. Onlar alerji yapmiyo. Dene istersen. Diger konuda da sevgilin seviyo madem 1-2 parca onun gosterdigi tarzda bisiler al. Yine kot giy ustune pariltili kazak falan. Bazi erkekler icin cok onemli bu. Kizi da oyle gorunce dikkatini cekmistir. Onlarda bizim gibi yorum yapabiliyo bazisi da hic takmiyo

Benimki seninkinin tıpkısının aynısı. Adam french ne demek nasık yapılır balyaj nedir hepsini bilir .
Bendende bekler açıkçada söyler bakımlı sevdiğini...bende alıstım artık zaten içimdede var doğuştan süslüyüm:) onun istediği gibi giyiniyorum etek vs istemez ama değişik olucak farklı şeyler görünce hemen iltifatlar yağar .
Çoğu erkekde var bu bence
Bizimkisi biraz dile getirenlerden heralde.

ben hic oyle bi kiz olamam. Salaş kazaklar, daginik saclar hosuma gidiyor. Bana bastan dogal severim diyen adam degistimi kandirdimi bilemiyorum

Ben zaten asla makyajsiz bile cikmazdim. Ama o ne gerek var derdi kizardi yaptigimda. Bakimsiz biri zaten degilim ama tarzimi begenmiyo mu onu anlamadim. Daha seksapel mi seviyor acaba

bence deee öyle seviyor öyle görmek istiyor. yanında öyle biriyle dolaşmak istiyor belli ki.
ben olsam bakımlıysam gerekli özeni gösteriyorsam ve bu istekler bana tersse sırf o istiyor diye çok zor..

170 boya 43 kilo. önce kilo almakla başlayın. çok zayıfsınız. sonra bakım. hafif makyaj. . kıyafetlerinizide biraz da olssa daha kadınsı yapın..

aman boşver sevgilini, nasıl rahatsan öyle ol.. seni seven olduğun gibi sevsin..
sevgiline gelecek olursak, yaşından dolayı hormonları tavan yapmış.. saçmalamış bence.. böyle erkekleri göndereceksin taş ocağına, sabah akşam taş taşısınlar.. tüm kötü enerjilerinden kurtulurlar..

Kimse kendi kandırmasın olduğu gibi kabullenmek nedir ? Burnun kemerli olur anlarım ama kıyafet ayakkabı Takı vs ?

Yani giyim kuşam üniforma değilki "mecburi" aynı olsun.

İstediği gibi ol demiyorum ama sürekli ima ediyo söylüyosa sende eksiklik var demekki.

Pantalon spor ayakkabı Gömlek ? Bence çok Zıt şeyler . Spor kesim de olsa Gömlek klasik bi parça , pantalon klasiği klasikleştirşr sporu sporlaştırır, spor ayakkabı ise spora giderken Eşofman ile giyilmeli gerisi çok saçma.

Kıza gelince bence beğendiği için falan değil 1,2 dokunuş değişiklikle nasıl güzelleşildiğini göstermek için söylemiştir.

Ekoseli ve degisik desenli gomlekleri seviyorum. Kumas olamiycagina gore o tarz gomlekle4in altinada kot giyiyorum. Spor ayakkabiya gelirsek gunde en az 4 saat yol ve ayakta cektigim icin. Okuldada atolye derslerimde full ayaktayim. Anormel durdugunu hic dusunmedim bunlarin.

Daha seksi ya da gösterişli olmaniz için dediğim gibi kokoş ve klasik giyinmenize gerek yok. Uygun parçalar kullanarak salaş ve doğal bir görünümle de belli bir seksapele sahip olabilirsiniz.

Anladim belli bir tarziniz var; ama surekli pantolon-gömlek-spor ayakkabi giymek bence de tekdüze ve sıkıcı olabilir..

Canim taki bende hic takamam. Bijuteri vs. Hemen kasinti yapar boynumda kolumda. O taki da sariysa yesil olur, griyse kararir filan. Bende altin takiyorum kolye yuzuk. Onlar alerji yapmiyo. Dene istersen. Diger konuda da sevgilin seviyo madem 1-2 parca onun gosterdigi tarzda bisiler al. Yine kot giy ustune pariltili kazak falan. Bazi erkekler icin cok onemli bu. Kizi da oyle gorunce dikkatini cekmistir. Onlarda bizim gibi yorum yapabiliyo bazisi da hic takmiyo

Hic sevmiyorum ki normal hayatta parilti falan:KK43: kizdada ekstra bisiy yoktu kesik bir tshirt vrdi ve bel ustu pantalon benim giydigim tarz.tabi o benden kilolu hatlar falan masllahi vardi:KK61:

Daha seksi ya da gösterişli olmaniz için dediğim gibi kokoş ve klasik giyinmenize gerek yok. Uygun parçalar kullanarak salaş ve doğal bir görünümle de belli bir seksapele sahip olabilirsiniz.

Anladim belli bir tarziniz var; ama surekli pantolon-gömlek-spor ayakkabi giymek bence de tekdüze ve sıkıcı olabilir..

Hakli olabilirsiniz ama vucuduma baska ne yakisi4 bilemiyorum.etek, tayt falan zaten yakismiyor bu bacaklara

170 boya 43 kilo. önce kilo almakla başlayın. çok zayıfsınız. sonra bakım. hafif makyaj. . kıyafetlerinizide biraz da olssa daha kadınsı yapın..
Kilo alamiyorum ve makyaj yapiyorum. Kilo kadinsiligi cok etkiliyor. Dedigim gibi etek giydim frketmedi bile:KK43:

Hic sevmiyorum ki normal hayatta parilti falan:KK43: kizdada ekstra bisiy yoktu kesik bir tshirt vrdi ve bel ustu pantalon benim giydigim tarz.tabi o benden kilolu hatlar falan masllahi vardi:KK61:
Skinny kot dene. Abes gelebilir ama pentide popo cikartan kulot tarzi bise vardi. Hani cok sikayetciysen. Aklima geldi.

ay kendı dünya yakışıklısı heralde.. bırak canım bunun gözü dısarda arkadaşın biraz yüz versin daha seni tanımaz. evet kilo olarak cok zayıfsın cildinde sorun olabilir. bende eşimle sevgiliyken 46 kiloydum sonra 52 oldum cildim düzeldi ( tabi şuan hamileyim cildim kafayı yedi tekrar) yani demek istedigim istesen kendinde sorun olarak gördügün herşeyi degiştirebilirsin. kilo problemi yaşıyan çogu insanda troid problemi oluyor şiddetle bi test yaptırmanı isterim. ben troidimi düzeltince kilo almaya başladım.

Sizde biraz değiştirin kendinizi. Beğenmediği birisi ile neden birlikte olsun sizin görünüşünüze kaşınıza gözünüze laf söylememiş ki adam.
İlla onun dediğini yap demiyorum ama farklı olun biraz. Yalnız ciddi anlamda kilo almanız lazım. Spor salonuna yazılsanız. Ben o şekilde kilo aldım. Ona göre çalıştırıyor hocalar. Ben çok uğraştım alamadım en sonunda sporla aldım. Bacak hareketleri kol hareketleri falan yaptırdı bol bol.
Belki de o gün gerçekten değişik geldi kız arkadaşınız ona, kıyafeti değişikti belki saçı belki makyajı hemen alınmayın sizde. :)

Ekoseli ve degisik desenli gomlekleri seviyorum. Kumas olamiycagina gore o tarz gomlekle4in altinada kot giyiyorum. Spor ayakkabiya gelirsek gunde en az 4 saat yol ve ayakta cektigim icin. Okuldada atolye derslerimde full ayaktayim. Anormel durdugunu hic dusunmedim bunlarin.

Bence gömlekten biraz uzaklaş. Daha farklı şeyler giy. Pantolonda da değişiklik yapabilirsin yırtık sevmiyosan yırtığa yakın eskitme giy.

Bacakların ince diye rahatsız oluyosan uzun elbise giy yandan yırtmaç mini etekten çok daha çekici durur.

Bi mağazaya git farklı şeyler dene

Evet adam beğenmiyor, net, başka tarzlar ilgisini çekiyor, bu arada yüksek bel kot mu kaldı kalmamalı bence göbeği kadar mı mesela ne kadar yüksek, yazım tarzından benim bile kafamda oğlan çocuğu canlandı feminen ol azcık

Back