Güzel Bir Sohbete Ne Dersiniz ?

Canım bence gayett güzelsinn, fiziğin de yerinde ama sen yinede dikkat et kendine nolur nolmaz, sivilce için bende ilaç kullanıyorum ama ruj parlatıcı vs sağolsun pek kurumaya fırsat vermiyorum dudaklarım için mihihi.

tatlıkıs çalışıyorum cnm benim 7 dede paydos edicem inşallah

evet aslında hani çok çok irkin değilim çok çokda güzel değil ama kendime güvenim yok ve yeniliklere açık değilim hangisi 2.resimdiki unuttum

lülü izledim de aman ben böyle daha iyiyim gözünü çıkartıcak bakamadım bile

Bunlarda benim, resimler biraz kalitesiz kusara bakmayın artık ^^
Ortadaki hariç 1. ve 3. fotolar benim şimdiki halim 2. foto 2009 yılına ait fotoğrafın rengini değiştirirken saçlarım bakır rengini almış ama yok öyle birşey

Eklentiler

• $kk1.jpg
    38,1 KB · Görüntüleme: 16
  • $kk2.jpg
    69,4 KB · Görüntüleme: 19
  • $kk3.jpg
    13,6 KB · Görüntüleme: 16
Son düzenleme:
evet cnm özenti insana neler yaptırıyor allahtan özentilk yok kendimle uğraşıcak sabrımda yok şahsen ben o kadar makyaj falan yapamam ama evrim geçirmş gibi oluyor ya

bana göz makyajı nasıl olur göz kapağım küçük olduğu hani far falan kendini pek göstermiyor

taş gibisiniz maşallahınızz var tütütütüt kırkbin kere maşallah sizlere:)

Şimdi şöyle düşün, biz türkler ne beyaz ne de esmer bir ırkız sarı ırk arasındayız, bizde sarışınlık mavi gözler nasıl dikkat çekiyor rağbet görüyorsa onlarda da büyük gözler öyle, özentilik değil yani.
Canım makyaj konusunda pek bilgim yok anca kendime yetiyorum o yüzden birşey söyleyemeyeceğim.
Senin kirpiklerini ön plana çıkarman daha iyi olur bence, uzun ve kıvrık kirpik gözleri büyük gösterir.
Uygun bir rimel ve kirpik makası sana yardımcı olur ^^

canım maşallahın var siyahta sana ykışmış ki ortadaki resim süper çok yakışmış ve saçların uzun ne güzel nasıl kıyıcannn yahuu benim en uzun hali üzerimde beyazlı olan ondan daha fazla uzamıyor

selammmm kızlarrr
geri geldim ben salata falan yaptım

lülüüüü çok güzelsin maşallah maviş maviş:)

ama lavanta ben görmedim seniiii ya(

tatlız şimdi sıra sana geldi senide görmek isteriz

yalnız eylülcüm gerçekten ben seni çok beğendim o gözlere o saç kesmini düşünüyorum sana yakışır bence ama bu saçlarında çok güzel ama farklı bir tarzın var hani abuk zubuk şeyler giysen aa ne giymiş olmazsın aa tarza bak ne yakışmış olur biliyormusun bana öyle geldi fotolardan öyle hissettim hani hanımhanımcıkda gider sana çok coollukta gider yakışır yani anlatabildim mi bilmiyorum ama

lavanta inanmıyorum sana yaaaa
ben de özgüvenim falan eksik deyince bi kusurun var sandım
gözlerin çok güzel bence ve çok şirin bi yüzün var
fiziğinde süper
çok beğendim

yok cnm benim büyük sorunum yok ama küçükleri büyütüp duruyorum bunlarda özgüvenimi etkiliyor çok şükür elim ayağım sağlam gözüm görüyor ama kafam basmıyor işte bazen kendimi hiç hiç beğenmiyorum

neyse cnm ya bana elektirk süpürgesi fikri lazım ben plips istiyordum mağazada fakirin tavsiye tti ordaki satıcı kızlar süper çekiyordu snr sevilimde baktı 650 tl benim phiips içime sinen çok pahalı dedi onların fakir satıcı tanıdıkları varmış o beğensin ben fiyatta yardımcı olurum demiş bende kullananlardan fikir isityorum 400 tlye kadar iyi bana sen ne kullanıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…