- 4 Haziran 2008
- 4.028
- 1
- 35
- Konu Sahibi HayatSultan
güle güle yarında gellllllllllllllllllll
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Küt kesimi en son ilkokuldayken bitlendiğimde kullanmıştım onun haricinde saçlarım bildim bileli hep uzundu, ay kökü bende değilmi ya uzar gider niye böyle hayat meselesi yaptım bi bilsem.
Ben kahkül kestiğimde bile sıkılınca çabuk uzasın sıkıldım diye depresyona giriyorum, bakalım saçımjda bu değişikliği yaparsam ne olacak.
Aslında annem açtırmama izin verse ben kestirmeyi düşünmem bile ama izin vermiyor ve ben saçımdan siyah boya bir an önce gitsin istiyorum, eh kestirmekten başka çaresi yok işte. Napalım yapalım bakalım :B
eylül saç modeli süper çok beğendim hatta aşık oldum nasılda yakışmış
aa dipliner dedinya benim gözlerim küçük ve ben hiç uygulamayamıyorum benim doktora gitmem lazım hiç özgüvenim yok yaa kendime bişey yakıştıramıyorum halbuki çok olmamakla birlikte güzelmişim ki sevgilimde güzel olmasam hayatta bakmaz onun için güzellik çok önemli ama kendime güven problemim var hani fiziğimde güzel sadece abartıyorum ya bak şimdi balıklığım tuttu yine kendimi kötülüyorum
kızlarrr ben çıkıyorummm
hepinizle tanıştığıma çoookk memnun oldum:)
görüşmek üzere...
walla bende hiç kestrmzdm hatta kırıklarını aldrdgd boyu kısalnca oturur ağlardm ama şmdi hiç pişamn değilm şüphelıydm kestrmeden önce ama gaza geldm kestrdm iyi de oldu...
eylül benim huyumda kestirene kadar sabırsızlanırım çok düşünürüm kestirirm snr pişman olurum hemen uzasın isterim uzar sıkılır kestirmek isterim aslında ruh halim çok karışık benim iç dünyam geniş klasik balık huyları
sizin burçlar ne
Güle gülee yine beklerizzz
Şuan ciddi ciddi düşünüyorum o saçı, tek korkum annemin izin vermemesi. Onun sebebi de eğer bu yaptığıma pişman olursam hep onun başına ekşiyorum ühüü niye engel olmadınız güzelim saçlarıma kıymama nasıl izin verdiniz falan derim diye korkuyor, eğer saçtan memnum kalmasam bile bunu belli etmem vallahi yoksa annem canımı okur
heeheh eskıden bende oyleydm hep snın yuzudnen dıye annemn beynını yerdm. kendı kararlarını sen ver cnm kestrmek ıstıosan annen ızın vermıosa git habersiz kestr öldürcek dııl ya ya da sormadysan ama izin vermıcegnı duşunuorsan hiç sorma surprz yaptm de
banada japon çinli derlerdi arkadaşlar makyaj yapardı sıra benim göze geldiğinde aa hemen bitti ne küçük gözlerin var derlerdi ama ben kullanamıyorum cnm ve iri gözlüleri çok beğeniyorum heleki renkliymiş ..yüzümde çok küçük kafamda öyle biraz yapılıyım ama aynı zmanda zayıfım dicem olmucak kibarım desemde olmaz minyonum diyim bigün foro koyarım siz karar verirsiniz
selam kızlar ben geldimmm
eyy maşallah 60 larda çıkmıştım sayfa 90 a doğru yol alıyor :) neler konuştunuz böyle bakalım?
=D bende hemen hastalanayım biyerime bişey olsun nebiçim kız doğurdun defolu diye takılırım . annemde der bi,yerine bişey olcak diye korkuyorum içim cızlıyor der aslında iyi olmakla birlkte cadılıkta var kanımda
eylül ben fotodaki kesimi çok beğendim gerçekten kendi saçımın yapısı uysa bende düşünürüm ama bana asla yakışmaz çok yuvalak yüzlüyüm birazcık hafif çeneli uzun olcal yüzü kestirenin en son ki kestirdiğim küt tam omuzda önündede düz kahkül kullanmadım ki yeniliğede açık değilim
Benim de yüzüm yuvarlak, hatta hep çenem biraz uzun olsa keçke derim, ee napıcam ben kestirmeyeyim mi o zaman kararsızlıklar kraliçesiyim adeta.
selam kızlar ben geldimmm
eyy maşallah 60 larda çıkmıştım sayfa 90 a doğru yol alıyor :) neler konuştunuz böyle bakalım?
hoşgeldin tatlıkıs herşeyden bahsettik saçlardan evlilkten yemekten keyifli oldu kızların sayesinde benim günüm herkese çok teşekkürelr