- 23 Şubat 2011
- 318
- 4
- Konu Sahibi HayatSultan
canım maşallahın var siyahta sana ykışmış ki ortadaki resim süper çok yakışmış ve saçların uzun ne güzel nasıl kıyıcannn yahuu benim en uzun hali üzerimde beyazlı olan ondan daha fazla uzamıyor
Çok sağol canımm, işte insan saç renginden sıkılınca kurtulmak için kestirmeyi göze alıyor.
O fotoğraftaki küt kesimi yaptıracağım ya kafaya koydum.
selammmm kızlarrr
lülüüüü çok güzelsin maşallah maviş maviş:)
orta fotodaki renk benim istediğim renklerden biri
Sağol canımm hepimizi öyleyizz:82:
O renk arkadaşım fotoğrafın rengiyle oynarken kendi saçımın renginin değişmesiyle oluştu yoksa benim saçım hiç öyle bir renge bürünmedi
Hem sende beyazsın ve açık renk gözlerin var bence sende şahane olur bu renk, yaptır bebek yaptır
yalnız eylülcüm gerçekten ben seni çok beğendim o gözlere o saç kesmini düşünüyorum sana yakışır bence ama bu saçlarında çok güzel ama farklı bir tarzın var hani abuk zubuk şeyler giysen aa ne giymiş olmazsın aa tarza bak ne yakışmış olur biliyormusun bana öyle geldi fotolardan öyle hissettim hani hanımhanımcıkda gider sana çok coollukta gider yakışır yani anlatabildim mi bilmiyorum ama
Çok sağol canım utandım vallahi:78::78::78::78::78::78::78::78:
Demek istediğini anladım canım, zaten benim de çok değişken bir stilim vardır öyle belli bir kalıpta giyinmem ama genelde klasik giyinirim, bazen dediğin gibi abuk sabuk şeyler
Ben o saçı kestireceğim vallahi koydum kafaya