Güzel Bir Sohbete Ne Dersiniz ?

Çok sağol canımm, işte insan saç renginden sıkılınca kurtulmak için kestirmeyi göze alıyor.
O fotoğraftaki küt kesimi yaptıracağım ya kafaya koydum.

selammmm kızlarrr

lülüüüü çok güzelsin maşallah maviş maviş:)

orta fotodaki renk benim istediğim renklerden biri

Sağol canımm hepimizi öyleyizz:82:
O renk arkadaşım fotoğrafın rengiyle oynarken kendi saçımın renginin değişmesiyle oluştu yoksa benim saçım hiç öyle bir renge bürünmedi

Hem sende beyazsın ve açık renk gözlerin var bence sende şahane olur bu renk, yaptır bebek yaptır

Çok sağol canım utandım vallahi:78::78::78::78::78::78::78::78:
Demek istediğini anladım canım, zaten benim de çok değişken bir stilim vardır öyle belli bir kalıpta giyinmem ama genelde klasik giyinirim, bazen dediğin gibi abuk sabuk şeyler
Ben o saçı kestireceğim vallahi koydum kafaya

hepimiz yapıyoruz canım aynı şeyi kendimizde hep bi kusur buluyoruz..

canım ben arçellik kullanıyorum annem almıştı fiyatını falan bilmiyorum hiç:S
ama bosch iyi diyolar bi bak istersen

Son düzenleme:

evet canım renk değişmesi olmuş ama güzel olmuş
yaptırcam heralde dur bakalım:)

yakışır yüzüne o model ben çok beğendim ama iyi düşünmelisin pişman olmamalısın bugece yat enine boyuna düşün canım

boshlarda pahalı bosh alana kadar kesinlikle phips alırım ama tanıdık var diye fakire yöneldimbirde bu forum da biri fakir ve phips bu konuda iyi yazmışta o yüzden hem susuz hem toz torbasız isteyince hemde uygun isteyince bulunmuyor biz süpürge konusunda bahtsızım evde süpürge yaparken deli oluyorm (fantom) olmadı annemede 200 tlye almak gerek bi süpürge

canım mesajı düzenle vardı alıntı ile cevapğlanın yanında kaybolmadı ise sil kaybolduysa çok geç çünkü yarımsaat mi neymiş ben ondan çabuk kaldırdım

eğer kalkmadıysa eklentiye tıkla snr açılan pencerenin sol kısmında küçük olarak çıkıyor resimler üzerine gelince yukarsa sağda küçük x işareti ile silip değişiklikleri kaydediceksin

Mesajı düzenle butonu kalktı ama sanırım şimdi resim ekleyip silersem onlarıda silebileceğim, durun deniyorum.

-Yok kaldı fotolarım orda- >_<

Son düzenleme:
aa bende eski fotolarımı kaldırayım o zman yarın geliceksn buarya dimi bana gösterirsin çünkü ben eskiler nasıl kalkıyuor bilmiyorum yarın anlatırsın denerim bende

herkes kaçtııı

benimde eve gitme vaktim geldi

hepinize iyi akşamlar

yarın yine buluşalım çok keyif aldım bugün hepiniz çok tatlı samimisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…