- 23 Şubat 2011
- 318
- 4
-
- Konu Sahibi HayatSultan
canım maşallahın var siyahta sana ykışmış ki ortadaki resim süper çok yakışmış ve saçların uzun ne güzel nasıl kıyıcannn yahuu benim en uzun hali üzerimde beyazlı olan ondan daha fazla uzamıyor
selammmm kızlarrr
lülüüüü çok güzelsin maşallah maviş maviş:)
orta fotodaki renk benim istediğim renklerden biri
yalnız eylülcüm gerçekten ben seni çok beğendim o gözlere o saç kesmini düşünüyorum sana yakışır bence ama bu saçlarında çok güzel ama farklı bir tarzın var hani abuk zubuk şeyler giysen aa ne giymiş olmazsın aa tarza bak ne yakışmış olur biliyormusun bana öyle geldi fotolardan öyle hissettim hani hanımhanımcıkda gider sana çok coollukta gider yakışır yani anlatabildim mi bilmiyorum ama
yok cnm benim büyük sorunum yok ama küçükleri büyütüp duruyorum bunlarda özgüvenimi etkiliyor çok şükür elim ayağım sağlam gözüm görüyor ama kafam basmıyor işte bazen kendimi hiç hiç beğenmiyorum
neyse cnm ya bana elektirk süpürgesi fikri lazım ben plips istiyordum mağazada fakirin tavsiye tti ordaki satıcı kızlar süper çekiyordu snr sevilimde baktı 650 tl benim phiips içime sinen çok pahalı dedi onların fakir satıcı tanıdıkları varmış o beğensin ben fiyatta yardımcı olurum demiş bende kullananlardan fikir isityorum 400 tlye kadar iyi bana sen ne kullanıyorsun
Sağol canımm hepimizi öyleyizz:82:
O renk arkadaşım fotoğrafın rengiyle oynarken kendi saçımın renginin değişmesiyle oluştu yoksa benim saçım hiç öyle bir renge bürünmedi
Hem sende beyazsın ve açık renk gözlerin var bence sende şahane olur bu renk, yaptır bebek yaptır
hoşgeldin canımmm
kimsecikler yok bakınıodum ben de öle:)
bende ilk defa akşam gırıyorum kımse olmuyor demkkı sen nasılsın
iyiyim canım ne olsun üzgünüm biraz
13 şehitimiz var
kahretsin onları yaa ama 16 terorist de teslım oldu dıye bılıyorum
teslim olsa ne olcak 13 tane vatan evladı gitti
allah geride kalanlara sabır versin...
tabiki orası öle ama Allah ailelerine sabır versınn
amin canım..
artık biri dur desin ya lanet teröre ama hiç bitmeyecek malesef(