Güzel Bir Sohbete Ne Dersiniz ?

walla bende hiç kestrmzdm hatta kırıklarını aldrdgd boyu kısalnca oturur ağlardm ama şmdi hiç pişamn değilm şüphelıydm kestrmeden önce ama gaza geldm kestrdm iyi de oldu...

Güzel motive oldum, kestireceğim en kısa zamanda bu saçı
Canım sakın özgüvenini yitirme hep olumlu yönlerini gör, benimde gözlerim çok büyüktür bir de renkli olunca uzaylı derlerdi bana hep güneş gözlüğü takardım uzaylı gözlerimi kimse görmesin diye, eh güzelliğinin farkına varınca iyi kullanıyorum şuan o gözleri :B
Eğer gözlerinin daha büyük görünmesini istiyorsan içine beyaz kalem çekebilirsin, sonra pamuklu çubukla biraz hafifletirsin o görüntüyü öyle bembeyaz kalmaz.

eylül benim huyumda kestirene kadar sabırsızlanırım çok düşünürüm kestirirm snr pişman olurum hemen uzasın isterim uzar sıkılır kestirmek isterim aslında ruh halim çok karışık benim iç dünyam geniş klasik balık huyları

sizin burçlar ne

kızlarrr ben çıkıyorummm
hepinizle tanıştığıma çoookk memnun oldum:)
görüşmek üzere...

Güle gülee yine beklerizzz

walla bende hiç kestrmzdm hatta kırıklarını aldrdgd boyu kısalnca oturur ağlardm ama şmdi hiç pişamn değilm şüphelıydm kestrmeden önce ama gaza geldm kestrdm iyi de oldu...

Şuan ciddi ciddi düşünüyorum o saçı, tek korkum annemin izin vermemesi. Onun sebebi de eğer bu yaptığıma pişman olursam hep onun başına ekşiyorum ühüü niye engel olmadınız güzelim saçlarıma kıymama nasıl izin verdiniz falan derim diye korkuyor, eğer saçtan memnum kalmasam bile bunu belli etmem vallahi yoksa annem canımı okur

banada japon çinli derlerdi arkadaşlar makyaj yapardı sıra benim göze geldiğinde aa hemen bitti ne küçük gözlerin var derlerdi ama ben kullanamıyorum cnm ve iri gözlüleri çok beğeniyorum heleki renkliymiş ..yüzümde çok küçük kafamda öyle biraz yapılıyım ama aynı zmanda zayıfım dicem olmucak kibarım desemde olmaz minyonum diyim bigün foro koyarım siz karar verirsiniz

Şimdi anladım canım ^^
Ben yengecim, hatta 4 temmuz doğum günümdü 20 oldum artık mihihihih

heeheh eskıden bende oyleydm hep snın yuzudnen dıye annemn beynını yerdm. kendı kararlarını sen ver cnm kestrmek ıstıosan annen ızın vermıosa git habersiz kestr öldürcek dııl ya ya da sormadysan ama izin vermıcegnı duşunuorsan hiç sorma surprz yaptm de

Son düzenleme:
=D bende hemen hastalanayım biyerime bişey olsun nebiçim kız doğurdun defolu diye takılırım . annemde der bi,yerine bişey olcak diye korkuyorum içim cızlıyor der aslında iyi olmakla birlkte cadılıkta var kanımda

eylül ben fotodaki kesimi çok beğendim gerçekten kendi saçımın yapısı uysa bende düşünürüm ama bana asla yakışmaz çok yuvalak yüzlüyüm birazcık hafif çeneli uzun olcal yüzü kestirenin en son ki kestirdiğim küt tam omuzda önündede düz kahkül kullanmadım ki yeniliğede açık değilim

selam kızlar ben geldimmm

eyy maşallah 60 larda çıkmıştım sayfa 90 a doğru yol alıyor :) neler konuştunuz böyle bakalım?

ayy gizem ne çok güldürdün beni annemin beynini yerdim demeni canlandırdımda kendimi yerine koyup ne komik olurdu

Saçımı siyaha boyamama izin vermediğinde ondan habersiz boyamıştım, tabiri caizse evi başıma yıktı kadın. Ben sana izin vermedim dimi ne diye boyarsın, ıyk aynı kara böcek gibi olmuşsun iğrenç olmuş saçın falan demişti resmen hevesim kursağımda kaldı, şimdi kestirip çıkarsam karşısına kalan saçlarımıda o yolar diye korkuyorum bu yüzden.

Tipini az çok kafamda canlandırdım canım bence gayet iyisin, makyaj konusunda eğer gözlerin öyle çizgi gibiyse japonların falan makyaj sırlarının olduğu fotolara bakabilirsin

PopSister’dan japon makyaj teknikleri

selam kızlar ben geldimmm

eyy maşallah 60 larda çıkmıştım sayfa 90 a doğru yol alıyor :) neler konuştunuz böyle bakalım?

hoşgeldin tatlıkıs herşeyden bahsettik saçlardan evlilkten yemekten keyifli oldu kızların sayesinde benim günüm herkese çok teşekkürelr

Benim de yüzüm yuvarlak, hatta hep çenem biraz uzun olsa keçke derim, ee napıcam ben kestirmeyeyim mi o zaman kararsızlıklar kraliçesiyim adeta.

Benim de yüzüm yuvarlak, hatta hep çenem biraz uzun olsa keçke derim, ee napıcam ben kestirmeyeyim mi o zaman kararsızlıklar kraliçesiyim adeta.

cnm ben kendi yüz tipimden yola çıkarak öyle dedim kuaföre sormanı tavsiye ederim ama sözüne inandığın bi kuaför olsun

bunlar beim hallerim işte boydanda ekledim işyeri olduğu için pek yok bunlar vardı birde ben bişey söylücektim patron gelince unuttum du geldi aklıma sivilce için haf kullanıyorum dudaklarım ondan kuru

Son düzenleme:
bence gayet güzel,hoşsun resimlerin birbirinden güzel ama 2 inci resimdeki halini çk beğendim ben,doğal ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…