Güzel Bir Sohbete Ne Dersiniz ?

özellike evlendikten sonra dikkat etmek lazım:)
ben aldım işte evlenice
yeni yeni veriyorum kilocuklarımı
neyseki çatlak selülit falan yok pek
benm de kalça basen problemim var
alt tarafım zengin madenlerden oluşuyor:KK1:

coğrafya dersi anlatıyorsun sanki buda beden coğrafyası galiba:KK1:

Öyle düşünüyorsan boyat gitsin o zaman bebek, sıkılırsan siyaha dönersin.
Evet canım yuvarlak yüzüm ve gözlerim mavi-yeşil, uzun süredir düşünüyorum bu şekilde kesitrmeyi, tek ihtiyacım olan biraz bana gaz verilmesi:KK31:

İşte bu sene çok boyadığım için saçımı annem açtırmama izin vermiyor, belki böyle kestirmeme bir ihtimal izin verir diye düşünüyorum, ya uf kararsız kaldım gitsin mi kalsın mı siyah saçlarım uff

ya bilemedim şimdi küçüksün daha yaşlı falan gösterme olayı olmaz kısa saçın

ama kesitirince de özenirsin uzun saça sanki..

benim uzun şimdi hiç kısa kestirmem gibime geliyor belki ilerde...

Genetik faktörü de çok önemli ya, benim annem 1.56 civarında ve 45 kilo mesela, ben 1.69um ve 39-40 kiloyum.
Yedim mi gerçekten çok yerim, ama bir türlü kilo alamam, iki sene önce ilaç kullanmıştım o yüzden çok şiştimtim, ilacı bırakınca biraz yürüyüşle beraber hoop gitti o kilolar da.
Evlenmeye daha yolumuz var, bakalım ne olacak.

ya bilemedim şimdi küçüksün daha yaşlı falan gösterme olayı olmaz kısa saçın

ama kesitirince de özenirsin uzun saça sanki..

benim uzun şimdi hiç kısa kestirmem gibime geliyor belki ilerde...

Yok yaşlı gösterir diye bir düşüncem yok zaten lavanta bana bu saç kesimi öyle kadınları anımsatıyor demiş sadece, e doğru tabi bir yaştan sonra kadınlara uzun saç gerçekten de hiç yakışmıyor.
Bilmiyorum öyle kestirmezsem de küt bir model düşünebilirim, şöyle sağ tarafı kısa ama sol tarafa gittikçe uzayan bir model mesela, omuz hizzasında falan.
Öyle kesimi daha rahat yaptırırım içim rahat eder gibi geliyor.
O kısacık saçı bütün siyah saçtan kurtulayım diye düşünüyordum.

Yok yaşlı gösterir diye bir düşüncem yok zaten lavanta bana bu saç kesimi öyle kadınları anımsatıyor demiş sadece, e doğru tabi bir yaştan sonra kadınlara uzun saç gerçekten de hiç yakışmıyor.
Bilmiyorum öyle kestirmezsem de küt bir model düşünebilirim, şöyle sağ tarafı kısa ama sol tarafa gittikçe uzayan bir model mesela, omuz hizzasında falan.
Öyle kesimi daha rahat yaptırırım içim rahat eder gibi geliyor.
O kısacık saçı bütün siyah saçtan kurtulayım diye düşünüyordum.

evet bir tarafı uzun bir tarafı kısa model süper olur
hem de gayet modern, düşün bence..

lülüceüm bence ailede kazanılan bi alışkanlık biz kahvaltıda ekmeğin üzerine margarin süreriz yeriz çokta severiz sağlıklı bi yemek menümüz yok yani öyle alışılagelmiş ama ben evlendiğimde dikkat edicem evime çocuklarıma sağlıksızlardan uzak durucam diye konuşuyorum ama inş.unutmam uygulamk zor gelmez

evet bir tarafı uzun bir tarafı kısa model süper olur
hem de gayet modern, düşün bence..

Gaza geldim vallahi, yarın gidip öyle kestirsem mi acaba.
Düşün lülü düşün:KK53:

http://data.whicdn.com/images/741119/tumblr_koq7tgAws41qzr53co1_500_large.jpg?1253386589

Bu saçı da çok sevdim, eğer asimetrik kestirdiğimde kullanamazsam bu saç kesimine rahatça dönebilirim, makyajımda böyle dipliner vs olduğu için yakışır diye düşündüm.
Ne kararsız bi insanım ben ya:KK52:

Gaza geldim vallahi, yarın gidip öyle kestirsem mi acaba.
Düşün lülü düşün:KK53:

http://data.whicdn.com/images/741119/tumblr_koq7tgAws41qzr53co1_500_large.jpg?1253386589

Bu saçı da çok sevdim, eğer asimetrik kestirdiğimde kullanamazsam bu saç kesimine rahatça dönebilirim, makyajımda böyle dipliner vs olduğu için yakışır diye düşündüm.
Ne kararsız bi insanım ben ya:KK52:

ben kestrdm ılk defa saçımı kısa ve çok memnunm kestr degilklk olur onu uzun arkası kısa yaptrdm çok kısa değil ama küt tavsıye ederm:KK76:

lülüceüm bence ailede kazanılan bi alışkanlık biz kahvaltıda ekmeğin üzerine margarin süreriz yeriz çokta severiz sağlıklı bi yemek menümüz yok yani öyle alışılagelmiş ama ben evlendiğimde dikkat edicem evime çocuklarıma sağlıksızlardan uzak durucam diye konuşuyorum ama inş.unutmam uygulamk zor gelmez

İşte o dikkat etme kararını evlendikten sonraya erteleme bence, hemen en kısa sürede başla bunu uygulamaya.
Erken teşhis hayat kurtarır:KK53:

eylül saç modeli süper çok beğendim hatta aşık oldum nasılda yakışmış

aa dipliner dedinya benim gözlerim küçük ve ben hiç uygulamayamıyorum benim doktora gitmem lazım hiç özgüvenim yok yaa kendime bişey yakıştıramıyorum halbuki çok olmamakla birlikte güzelmişim ki sevgilimde güzel olmasam hayatta bakmaz onun için güzellik çok önemli ama kendime güven problemim var hani fiziğimde güzel sadece abartıyorum ya bak şimdi balıklığım tuttu yine kendimi kötülüyorum:KK4::KK4::KK4::KK4:

ben kestrdm ılk defa saçımı kısa ve çok memnunm kestr degilklk olur onu uzun arkası kısa yaptrdm çok kısa değil ama küt tavsıye ederm:KK76:

Küt kesimi en son ilkokuldayken bitlendiğimde kullanmıştım onun haricinde saçlarım bildim bileli hep uzundu, ay kökü bende değilmi ya uzar gider niye böyle hayat meselesi yaptım bi bilsem.
Ben kahkül kestiğimde bile sıkılınca çabuk uzasın sıkıldım diye depresyona giriyorum, bakalım saçımjda bu değişikliği yaparsam ne olacak.

Aslında annem açtırmama izin verse ben kestirmeyi düşünmem bile ama izin vermiyor ve ben saçımdan siyah boya bir an önce gitsin istiyorum, eh kestirmekten başka çaresi yok işte. Napalım yapalım bakalım :B

X