Güzel Bir Sohbete Ne Dersiniz ?

lülü benim saçım ince telli seyrek cansız dı herzaman siyah kahve vardı bigün esmer bi kızda karemel gini renk gördüm çok beğendim foto aldım gittim açtılar saçımı bi kereden bişey olmaz dedim snr soğan kabuğu rengi olsu hiç yakışmadı çingiş oldum zaten esmerim gittim boyadım koyu renk ama saçlarım kurudu parlaklık kalmadı ve normalde taramazdım o zaman tarıyordum karışmış oluyordu saçım nihayetinde gittim kestirdim kendine geldi snr toparladı yavaş yavaş ki dahada yeni şubat ayında yaptırdım ama senin kendini rahatsız hissetmemen önemli benim keyfi olduğu için ama herkesin saç yapısı farklıdır 1 kereye mahsus göze alabiirsin

abur cubur yeme meyve ye gıt kıraz al o zmn daha ıyı :)

iyi akşamlar cnm hayatım aa ben sevgilin aradımı onu merak etmiştim soramadan kaynadı gitt

ühühühü ama ama hevesimi kırma yaaaa

Geçen yıl ben de doğal saçımdan sıkılmıştım değişiklik yapayım dedim ama annem çok dedi boyatma herkes senin saç rengine sahip olmak için kuaförlere para döküyor sen kendini mafediceksin falan, hakikatende haklıymış annem şimdi kendi saçım gelsin diye bekliyorum öyle.

Kızlar kısa kestireyim mi ki bilemedim, yüzüm ne küçücük ne de tabak gibi ama küçük sayılır yuvarlak dolgun bir yüzüm var bütün siyahları kestirirsem saçımın modeli aynen böyle olacak.

http://data.whicdn.com/images/11953447/tumblr_lis94c0Erl1qatcgjo1_500_large.png?1310605517

abur cubur yeme meyve ye gıt kıraz al o zmn daha ıyı :)

abur cubura verdiğim parayı mevveye verseydim ne yüzümde sivilce ne belimde göbeğimde yap nede selilitim olurdu kaşınıyorum ben kaşınıyorum ben hep düşünüyorum haftalığımı alayım kuru kayısı kuru üzüm gibi şeyler alayım diye dondurmadan tut cipsine kadar alırken aklıma bile gelmiyor çeki düzen vermem lazım selilitlerimde üzüyor beni ilerliyorlar gitgide daha beim yaşım 22bu çizive maksimusuda yiyim dikkat edicem

canım ben boyatsam bile siyaha yani kendi rengime dönmem kolay
o yüzden rahatım biraz..
eğer yuvarlak yüzlü ve renkli gözlüysen çok yakışır kısa saç
yüzünü daha öne çıkarır
benim 5 sene önce falan aynen bu fotodaki gbiydi:)

ay eylül alışabilcekmisin cnm be4nim çok kısa o zman madem kestirmeyi göze alabiliyorsun diplerine sürdürmeden açtır hani çok çok kötü olursa zaten kestirirsin en azından bi ihtimal bikereden bişey olmaz toplarsın bakımlarla saçlarını bana nedense o kısa kesim saç 35 yaşındaki kadınları anımsatıyor

klasik savunma mekanizması bunu da yicem dikkat etcem

ben de hep kilo almaya meyilliyim canım

ve ömrüm boyunca dikkat etmem lazım malesef

Hem çiziyi hem de maksimusumu yiyorsunn ağır gelmiyor mu, benim küçüklüğümden gelen bir meyve sebze yeme alışkanlığım var abur cuburu hiç sevmem ve yiyemem.
Kendinize dikkat etmeye başladığınızda vücudunuzdaki sağlıklı değişim sizi daha da gaza getirir ve o abur cuburları görmezsiniz bile, sağlıklı ve dengeli yaşamayı hiç bir şeye değişmemm

Dikkat kızlar dikkatt

Bi de az önce forumda cacık yazısını okuyunca canım cacık çekti ah siz yokmusunuzzz

şimdi ben iyiyim kilo yok ama eminim evlenip çoçuk yapınca annem gibi olucam

en azından sen dikkat etmen gerektiğini bilip uyguluyorsun ben sanki hep böyle kalıcakmışım gibi geliyor ve gözümde doymuyor hani az az yemek yok ya hep ya hiç benimde işyerinde otura otura belim çok çıktı can simidim birde selilitüm veve ayak bileklerim incecikti kalınlaştı bana sorsanız sabaha kadar sayarım beğenmediğim yerleri çok takıntılıyım şükür sağlık yarinde allahtan

te tatlım ama az ye maxsimusun 3 te birine ye 4,5 tane çiziden ye meseşla gönlün geçsin eve gidice yemek yersin

Öyle düşünüyorsan boyat gitsin o zaman bebek, sıkılırsan siyaha dönersin.
Evet canım yuvarlak yüzüm ve gözlerim mavi-yeşil, uzun süredir düşünüyorum bu şekilde kesitrmeyi, tek ihtiyacım olan biraz bana gaz verilmesi

İşte bu sene çok boyadığım için saçımı annem açtırmama izin vermiyor, belki böyle kestirmeme bir ihtimal izin verir diye düşünüyorum, ya uf kararsız kaldım gitsin mi kalsın mı siyah saçlarım uff

özellike evlendikten sonra dikkat etmek lazım:)
ben aldım işte evlenice
yeni yeni veriyorum kilocuklarımı
neyseki çatlak selülit falan yok pek
benm de kalça basen problemim var
alt tarafım zengin madenlerden oluşuyor

hahah ay çok fenasınnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…