Güzel Bir Sohbete Ne Dersiniz ?

kızlar geldim ama 4,30 da mesaim dolcak çıkıcam,,, acile gittim elime krem sürdüm geçti çok şükür sızlaması,,,

sohbetimize maşallah maşaallah,,, ama yarın ve daha sonraki günler gelmezseniz sorarım size yoklama alıcam ona göre haaa tek tek kulağınızdan tutar getiririm,,,,

ayy anca yetiştim gelen giden gitmedi yahuu

yemekleri sayınca acıktım bende şimdi bişey alıp yeşem eve gidince yiyemicem şuanda çok acıktım marketten çizi mi alsam yada çubuk kreker gibi bişey

boncukum hoşgeldin

mano o zman kumral yakışır gibi pek anlama aslında ilacım olsa kendime sürücem birde eylül saçlarınımı açtırcak sakın açtırmasın kim yazdı hatırlamıyorum ama çok yıpranıyor benimki öyle oldu esmerim şuan kızıl kestane var bende ilerde değişiklik yapmak isityorum ve yaptığım bu değişik renk jesika albanın saç renklerinden olacak hatuna herşey yakışıyor esmer ama belki ben ondan daha esmerimdir bana bişey yakışmıyor

ayy anca yetiştim gelen giden gitmedi yahuu

yemekleri sayınca acıktım bende şimdi bişey alıp yeşem eve gidince yiyemicem şuanda çok acıktım marketten çizi mi alsam yada çubuk kreker gibi bişey

boncukum hoşgeldin

mano o zman kumral yakışır gibi pek anlama aslında ilacım olsa kendime sürücem birde eylül saçlarınımı açtırcak sakın açtırmasın kim yazdı hatırlamıyorum ama çok yıpranıyor benimki öyle oldu esmerim şuan kızıl kestane var bende ilerde değişiklik yapmak isityorum ve yaptığım bu değişik renk jesika albanın saç renklerinden olacak hatuna herşey yakışıyor esmer ama belki ben ondan daha esmerimdir bana bişey yakışmıyor

atıştırma bişeyler:KK20:
eve gidince yersin:)

canım ben de açtırcam siyah çünkü saçlarım yapcak bişe yok:KK43:

Son düzenleme:
mona,,,

bence sana siyah çok yakışır gözlerine çok yakışır,,,,,

koyu renk saçı her zaman sevmişimdir

canım kendi saçım simsiyah zaten
herkes de boyatma diye diye bi boyatamadım zaten:KK1:
ama sıkıldım değişiklik lazım
eğenmezsem dönerim artık yine siyaha:)

@ Lavanta: Ya siyahtan çook bıktım usandım sıkıldım ve daha bir sürü şey, sadece bir defa boyadım tek kat olmak üzere, altında da sarı boya var zaten bir de benim saçlarım çok güçlüdür kolay kolay bir şey olmaz ama biri diyor açtır biri diyor açtırma aklım çorba oldu valla. Dört parmak diplerim geldi fotoğraflarda sanki tepemde saç yokmuş seyrekmiş gibi görünüyor kendi saçım sarı olduğundan, ay şeytan diyor git kısacık kestir, sonra saç bakım kürleriyle vs uzatırsın en azından siyahtan kurtulmuş olurum.
Ama annem ne boyamama ne de saçımı öyle kısa kestirmeme izin verir ühühühühüh

kızlar sayenizde gün su gibi akıp geçiyor hatta telaş yapıyorum hemen muhabbete katılayım diye sevdim ben sizi:KK69::KK69::KK69::KK69:

X