- 4 Nisan 2008
- 3.498
- 0
-
- Konu Sahibi HayatSultan
kızlar kızlar kızlar yemek yapmak zorundaydmmmmmmmmmmmmmmmmmsiz baya kaynatmışsınızzzzz
benim dünden yemeğim var rahatım bugün
yettim garii kızlar geldim napıyonuz bakalım geç geldim ya amannnnnn
ohhhhh ne güzel hazır olunca opek bi rahat oluyo
bu havada sulu yemek pek gtmiyo düğün çorbası yaptm pilav ksp köfte paçanga böregi bide patts kızartıcam daaha ne istesin benden dimi:) en kolayı bu oldu ya eve gderken köfte al en kolayı buydu vallaüşendm
hoşgeldin canım:)
bu havada sulu yemek pek gtmiyo düğün çorbası yaptm pilav ksp köfte paçanga böregi bide patts kızartıcam daaha ne istesin benden dimi:) en kolayı bu oldu ya eve gderken köfte al en kolayı buydu vallaüşendm
ooo daha ne olsun canım:)
bizde de karışık dolma mercimek çorbası var
salata cacık yaptım mı tamamdır
ben diyetteyim zaten salata yicem sadece
eyw şekersizede afiyetler olsun canlarım siz neler yapceksinizzzz
harikasın en güzeli salata ramazandA NApcaz bilmiom alırız kilo yaaaaaaaa
harikasın en güzeli salata ramazandA NApcaz bilmiom alırız kilo yaaaaaaaa
insan ezan okununca bi dalio yemeğe snra pişman oluyo en iyisi bi ilaç buldum onu kullanmak sahurda içip yatcam bakalım... almak istemyrm düğüne kdr baya kilo verdm istemeden bari almiyim basenler çıkıyo balon gibi
evet canım dikkat etmek lazım kilolarla başımd dertte zaten:84:
bende hamileiğimde aldım kiloları 14 kilo bana hediye kaldı şimdi vermeye çalışıyorum aç kalmadan zayıflıyorum şimdilik