Güzel Bir Sohbete Ne Dersiniz ?

canım inan bende öyleyim 17 yaşından beri çalışıyorum,,

napalım çok şükür allaha ki bi işmiz var,,

sende sıkma canını sivilce falan neki ee dolguyu falan herkes yaptırıyo,,

açsın aç ondan kötümser konuşuyonnnnnn

bu arada aşkımla dün konuştuk onu söyledim mi sana hatırlamıyorum ama annesi ev bakmış yeni bina yapılıyordu 187 bin tl demişler amerikan mutfak 2 odası varmış işte hem iyi hemde misafir için zor olcağı için düşündük bakalım ne olcak birde aşkım önceden uzak olsun istiyorum özlesinler istiyorum demişti şimdi yakınlardan ev bakıyorlar ya bende çok uzak değil ama bi yarım saat falan olsun diyordum bişey demedim yine ona ama yeri gelsin açıcak konuyu birde ben evi görcekmiyim hiç bilmiyorum önceden gelirsin sen oturcan aşkım bakarsın falan demişti şimdi ise hiç öyle bir teklifde buluncak gibi durmuyorlar acaba sesimi çıkartmadıkça yanlış anlaşılmalara maruz kalırmıyım hiçte konuyu açıp şöyle böyle olur demesini sevmiyorum bakalım hayatcım daha bi çok sorun beni bekliyor

canım açık konuşmak gerekirse evet önünde daha bir sürü sorun var,,

ama sen bu yolu seçtin ve sevdiğinle üstesinden geleceksinn

ev konusu yakın olmuş uzak olmuş hiç farketmez iyi geçinirseniz yakında bir uzakta bir tatlımm

söyledim şimdi gelicek bakalım yiyim söyle bi karnım doysun

ee başka ne var ne yok napıyorsun bakalım

kuzum süpersin sen ya ,bu kadar iyi niyet hoş sohbet sana bayılıyorum yaa iyiki tanışmışık

lavantanında hayatıda öyle
düşünüyorum yaş oldu 22 naptım acaba hayatı doğrumu yaşadım mı doğru yoldamıyım hani hayatını yaşa derler ya ben yaşıyormuyum bilmiyorum eğlenme yok hani çalıştığın kadar eğlenemiyorsun ezik taraf her zman daha ağır basıyor

ama benim hayatımda var var bi değişiklik

aşk var aşkım var o beni seviyor bende onu seviyorum

evet aşk konusunda şanslıyız

ama ya diğer konularda hayatımızı daha yoluna koyamadık ki,,,,

canım benim hayat bence hiç bir zman yoluna girmez illa üzülürüz hatta bazen herşey öyle bir üstüste gelirki mutlu olamıcakmışız sanarız ama hepsi geçer ama mutlu olunan zaman herzaman daha azdır bu insanların nankörlüğünden bende çok nankör bi insanım kendimi karalıyım birazcık stres atayım şuan sorunum yok aslında sadece ben büyütüyorum hepside geçici şeyler sonlarında 2 seçenek olan şeyler tabi allah başka dert vermesse ya kuzum ben bugün nedense koca karılığım üzerimde neşelnmek isityorum cumartesi akşamı şanslı masayı izledim allah ne komik ya bende yapmak isterdim birine ama oynayamam ki abuk zubuk hareketler

wwwaaayyy yavrum ne olgun konuşuyosunn,, aferim benim bitaneme =))

bugün hakkaten çok sıkıcı napsak ta neşelensek acaba,,,,,

bu akşam iş çıkısı çeyizim için altınbaşağın pamuk saten nevresim takımını alıcam inşallah kampanyası bitmemiştir

saten vevresim ve başak bi markanın pike takımı 200 tl kuzum sence nasıl tabi pike kaç kişik hatırlamıyorum tek ise o zman üzülürüm

valla hiç anlamam ama saten se güzeldir ,, yavaş yavaş almak lazım aslında ben çeyiz setiimin taksidini yeni bitiridimmm,,, 1.300 liraydı toplam,,,

neler aldınçeyizin için tatlım saysana merak ediyorum ve gözünaydın hadi

pek bişey almadım aslında canım

küçük ev aletlerimi aldım tek tük blendır,, rondo,, mikser gibi,,

bide çeyiz setime aldım işte onun içinde yemek takımı,, çatal-kaşık-bıçak, tencere tkm. ,, cezve tak,,, bu kadar sanırsam canım karacanın setleri varya ondan aldım,,

diğer örtü vitrin işerimi de annem hallediyo sağolsun,, boncuk işliyorum ben kendimde

işte yavaştan yapıyorum bişeyler biz bi iki kızız ya herşeyden ikişer ikişer alınıyoooo

neyse ben çıkıyorum artık yarın görüşmek üzere,,

daha çok katılımlarınızı bekliyorum,,

güzel bi akşam geçirelim hepimiz

bye bye,,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…