Güzel Bir Sohbete Ne Dersiniz ?

canım bende aldım ama hem modası geçti hem ayrı gayrı oldu aslında ama en azından onlar çıkrı aradan

akerin çeyizseti çelik tencereden aldım çaydanlık baharatlık düdüklü cezve içindeydi

cem den teflon tencere seti aldım

shafer kaşık bıçak seti aldım 12 kişilik pek beğenmiyorum ama olsun almışım şimdi nerden baksan 400 ben 250 aldım

arzum bilendır ve çaycı aldım

tefal ütü aldım

güral 12 kişilk yemek takımı aldım

birde golden kristal takımı aldım hiç gerek yok oymalı eskide kaldı artık ama napalım aldık kullanıcez mecbur =D

anneme dün dedim gidelim dantelleri pikelettirelim onlarda çok tutucak çünkü tamam dedi 2 takım olucak biri pike biride nevresim olcakmış

işte yavaş yavaş annmele açıp baksak eksikleri yazsak iyi olcak havluları ona göre laırız diğer türlü para kalmıyor en azından borcum olduğunda sıkıyorum kendimi

daha çok eksik var elektrikli süpürge alıcam anneme söyleyeyim ama bende emin değilim daha 1 yıl var çok dimi

offf kuzum maşallahın var valla iyi alımışın

süpersinn çok var falan deme alınmış alınmıştır her zaman paranın değeri artıyo paran varsa hemen al

ben de bide havlu çok var yengemler en çok havluyla yatak takımı gerek diyolar,,

bitanem ben çıkıyorum yarn devam ederiz öpüyorum seni

canım arkadaşımm =))

günaydın tatlım

nbr nasılsın

dün akşam aldım ben pike ve nevreim nevresim çok güzlede pike için aynı şeyi söyleyemeyeceğim ama olsun eve gittim işte annem çok kızdı bağırdı bana =( napıcaksın okadar nevresimi diye ama çok yok aslında 2 tane dantelli olucak yaptırcaz bi tane arkdaş aldı bi uyku setim 2 tanede daha iyi olmayan nevresim var o kadar ne abarrtı ama akşam yedim fırçaları oturdum aşağı ama bi tane kırmızı pul işlemeli saten gördüm elart 150 tl süper di

gzmsv

evet az kaldı benim muhabbet çeyize gidiyor hayat ın başını şişirmeye niyet ettim

tatlım valla iyi yapmışın ,, benim annemde tam tersine ben kendime kıyafet falan aldığımda çeyizine bişey al kendine alıp durma diye kızar,,,
günaydn kızlar bende geldm çeyiz sohbeti gördüm snkii kaçırmym dedmm:))

canım hoşgeldin,,, bizde lavantamla bi çeyiz muhabbetidir gidiyooo,,, sende katıl =))

katıldmmm bileee bnde nişanlıyımda baya bi ilgimi çekıor şu çeyiz konusuuu :) sizler ne durumdasnz düğün tarıhınız yakın mı kızlar :) bnm daha seneye yazın olucak kısmetse..

bunu doğumgünü hediyesi arkadaşım almıştı sağolsun
pembeliyide dün ben aldım pek güzeller kalmamıştı hadi cıvıl cıvıl olsun istedim

Eklentiler

• $ALTINBASAK-CIFT-KISILIK-P-SATEN-NEVREIM-TK-SIYAH__31467730_0.jpg
    57,4 KB · Görüntüleme: 41
  • $49798035asx.jpg
    27 KB · Görüntüleme: 31
katıldmmm bileee bnde nişanlıyımda baya bi ilgimi çekıor şu çeyiz konusuuu :) sizler ne durumdasnz düğün tarıhınız yakın mı kızlar :) bnm daha seneye yazın olucak kısmetse..

benim daha 2 senem var canım daha planlar yapıyorz evliliği erteliyoruz,,,

sen o zaman çeyizi bitirmişsindir ,,,

bunu doğumgünü hediyesi arkadaşım almıştı sağolsun
pembeliyide dün ben aldım pek güzeller kalmamıştı hadi cıvıl cıvıl olsun istedim

valla ne arkadaşmış çok güzel bi hediye almışşş ,,

çok beğendim ikisinde rengarenk

güzel mutlu günlerde kullan canımmm

benim daha 2 senem var canım daha planlar yapıyorz evliliği erteliyoruz,,,

sen o zaman çeyizi bitirmişsindir ,,,

yok daha nerdeee bi suru eksik war..seneye kadar yawaş yawaş hallederz inş hepsini :) sizinde herşey hayal ettgnz gbi olur inşallah cnm

bende yüzük filan yok ama seneye yazın düşünüyoruz kesmetse 22 yaşındayım bu arada ve çeyizlik bişeyler almak istiyorum annem haklı olarak nakit para biriktir nevresimlemi evlencen diyor ama onlarda olsun istiyorum daha elektrik süpürgesi alayım diyorum ohhooo senin nasıl çeyizle aran

hayatcım en son yazdığım msj sanki sen gzmsv ye sormussun bende üzerime alınmış sana cvp vermişim gibi olmuş ama öyle değil gzmsv ile tanışıyordumdaha temzilik yapıcam ama muhabbeti bırakmıyorum neyse gelicem hemen ben katılcam muhabbete

çabul gelllllllll

bu arada gzmvs senin adın gizem mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…