Güzel Bir Sohbete Ne Dersiniz ?

bende yüzük filan yok ama seneye yazın düşünüyoruz kesmetse 22 yaşındayım bu arada ve çeyizlik bişeyler almak istiyorum annem haklı olarak nakit para biriktir nevresimlemi evlencen diyor ama onlarda olsun istiyorum daha elektrik süpürgesi alayım diyorum ohhooo senin nasıl çeyizle aran

walla en iyisi . yüzük fln ewlenmedn hemen önce takın nişan düğün arası kısa olsn yoksa çok zor arkadaşlar :KK50: bende 21 yaşındym ..
bn yavaş yavaş alınmasından yanayım yanı eger seneye yazın ewlencgnz kesınse yawaş yawaş almaya başla derm o kdr çok şey war kı alıncak ..bn asla 26 dan önce ewlenmyi düşünmuodm snra ersoun azizlğine uğradm :KK1: yani bi tek çöpüm bile yoktu önceden..şimdi kendıme alışweriş min.indirdm surekli çeyiz için bşyler alıorum..ama bıtmıooorrr..:KK69:

walla en iyisi . yüzük fln ewlenmedn hemen önce takın nişan düğün arası kısa olsn yoksa çok zor arkadaşlar :KK50: bende 21 yaşındym ..
bn yavaş yavaş alınmasından yanayım yanı eger seneye yazın ewlencgnz kesınse yawaş yawaş almaya başla derm o kdr çok şey war kı alıncak ..bn asla 26 dan önce ewlenmyi düşünmuodm snra ersoun azizlğine uğradm :KK1: yani bi tek çöpüm bile yoktu önceden..şimdi kendıme alışweriş min.indirdm surekli çeyiz için bşyler alıorum..ama bıtmıooorrr..:KK69:

ayy aynı yaştaymışız,,, erken nişanlanmışın sen ne kadadır birliktesiniz ,,,

gel ama topiğe tamam mı bi kere gelip bi daha uğramamzlık etme ,,,,

gelirim tamam cnm işler yogun olmadgnda bakarm sohbte :) ayrıca 2012 gelin adayları topgıde var nişan hazırlıkları dugunhazırlıkları fln.. orayada beklerz :)şmdi ben bi kahwaltı molası verıorm gelrımm yınee :KK54:

bende merve çok menun oldum gzmvs

ben bayağı aldım ya ama eksikler çok .. bir sene nişanlı istiyordum ama annemler sürekli gel git hem onlara zorluk hem bize dedi o yüzden nişan isteme işi artık 2012 nin mart nisanına kaldı tahmini bakalım inş.bi aksilik çıkmazda kavuşuruz bebikimle

birde hediye pike takımını göstereyim dankik geldi bana pek güzel değil ama olsun lazım olur $Merinos-Tek-kisilik-Orgu-Pike-Takimi__38798409_2.jpg

canım benimde lilalı çok güzelmiş güle güle kullan bende benimkini ekliyim bak birde ben dolgu yaptırdımya bugün sakız çiğniyorum oraya bastıramıyorum ağrıyor kuzum ya bi fark yok neden ki ben tekrarmı gidicem:KK14::KK14:

geldm kızlar...

çeyizlerinizi güle güle kullanın inşallh :)

ayrıca annen çok doğru demiş iki taraf için özellıkle sen ve sewgilin için çok zor işler o kadar değişiroki aileler girince..en güzeli 2012 de hepsi olsn walla allah hayırlısyla nasip etsin inşllh..

bnde pike bakıorm ama 6 tane nevresm takımım war pike takımı yerıne acaba uygun renkte sadece pike mi alsam dıorm ewdekılerle takım yaparm..bide ew buyuk olmassa nereye koyarm bu kdar şeyi bılmıorm..ama çok güzel pike takımlarıda war..fikir verin bana..

canım bu kırmızı almak istediğim kırmızı sence kullanışlımıdrı bitane illaki olsun isityorum ama kararda veremiyorum 150 tl birde kullanışsızsa daha işime yarar bişey alırım ama yatak örtüsü olarak bile kullanırım gibi geliyor yada hiç bunu almasam ben yatak örtüsü cafcaflı düşünmüyorum bundan haif daha işlimi bişey alsam bilemedim

buda aker tam çeyiz seti burda hepsi yok inş.kullanmak nasip olur

Eklentiler

• $buyuk.jpg
    $buyuk.jpg
    39,3 KB · Görüntüleme: 43
  • $TwistSet.gif
    $TwistSet.gif
    86,5 KB · Görüntüleme: 62
geldm kızlar...

ayrıca annen çok doğru demiş iki taraf için özellıkle sen ve sewgilin için çok zor işler o kadar değişiroki aileler girince..en güzeli 2012 de hepsi olsn walla allah hayırlısyla nasip etsin inşllh..

bnde pike bakıorm ama 6 tane nevresm takımım war pike takımı yerıne acaba uygun renkte sadece pike mi alsam dıorm ewdekılerle takım yaparm..bide ew buyuk olmassa nereye koyarm bu kdar şeyi bılmıorm..ama çok güzel pike takımlarıda war..fikir verin bana..

cnm ama para biriktiremiyorum gerçekten ez azından böyle alınmış oluyor bi taraftan bitmiş oluyor çok kararsızım valla

cnm pike konusunda pek fiyat bilmiyorum mesela merinosun ekledim ya o 90 tl miş bence o pikeye çok ama tek pikeler duymuştum 35 tl falan indirim kampanya bulursan bence takım al misafirin geldiğinde takım takım yararsın hani hepsi bir yıkanır kurur kaldırısın diğer türlü karışık oluyor ama sen bilirsin bütçene göre ayarla bence

satenler hiç kullanışlı diilmiş blgnz olsn..bnce boşuna alma cnm.bnmde hoşuma gıdıor ama kullnmcgm bşye para wermk ıstemıorm daha bı suru eksık war zaten..

geldm kızlar...

bence almışken takım al canım ,, ama evdekilere uygun alırsan tekte alabilirsin,, zaten 6 tane nevresimin varmış yeterbence =))sizde çeyiz asma gibi adet varmı görücüye çıkcakmı çeyizlerin,,,

bizde var düğüne az kala asılır çeyizler herkes görür nelerin olduğunu,,, o yüzden daha çok önem verilir çeyize,,,

cnm ama para biriktiremiyorum gerçekten ez azından böyle alınmış oluyor bi taraftan bitmiş oluyor çok kararsızım valla

cnm pike konusunda pek fiyat bilmiyorum mesela merinosun ekledim ya o 90 tl miş bence o pikeye çok ama tek pikeler duymuştum 35 tl falan indirim kampanya bulursan bence takım al misafirin geldiğinde takım takım yararsın hani hepsi bir yıkanır kurur kaldırısın diğer türlü karışık oluyor ama sen bilirsin bütçene göre ayarla bence

yawaş yawaş almak daha ıyı bncede en guzeli..

sarev de indrm var bu sıra pike takımları 75 tl ..te pike alırsamda nevresımlere uygun renk alcm iki tane..henuz karar weremedm :KK43: bide tek kişilk alcaks msnz siz kızlar misafir için?

bence almışken takım al canım ,, ama evdekilere uygun alırsan tekte alabilirsin,, zaten 6 tane nevresimin varmış yeterbence =))sizde çeyiz asma gibi adet varmı görücüye çıkcakmı çeyizlerin,,,

bizde var düğüne az kala asılır çeyizler herkes görür nelerin olduğunu,,, o yüzden daha çok önem verilir çeyize,,,

bilmıorm ki walla napcaz bazıları baba ewınde yapıo bazıları gelin gttigi ewde..yapmam herlde zannetmıorm kım gelckki görmeye bızde pek öyle adetler yoktr :) ztn kalablk bi aile deglz kii ..erkek tarafından görmk isteyenler olur herlde bılmemki kafam karştı şmdi bak :))

X