Güzel Bir Sohbete Ne Dersiniz ?

kızlar benim mesaim bitmeK üzere ben çıkıyorum artık ,,,

pzt görüşürüz yine gelin ama tamamı beni yanlız bırakmayınnn

KONUŞURUZ DERTLEŞİRİZ ,,,

HADİ ÖPÜYORUM SİZİ KOCCAMAN

OCCAGALIN =)):79:

günaydınnnn,,,,

yine pzt yine sabah iş başı,, yine sendrommmm offff

napıyosunuz bakalımmm benim hafta sonum iyi geçtiii,, dün hamama gittim bi güzel keselendim

2 gün full yattım uyudum valla,,

siz naptınız hafta sonu bakalımmm =))

günaydın canımmm

haftasonum iyi geçti ama dün hariç dün eşim çalıştı tatil gününde

güzel planlarımızı vardı gezecektik alışveriş yapacaktık ama bi telefon geldi gitmek zorunda kaldı bi pazar kahvaltısı bile yapamadık başbaşa

neyse olsun bende yine annemgile gittim fırsattan:97: haftasonum ailemle geçti yani:97:

ohhh ne güzel kuuzum sen kaç yıllık evlisin :123:bide kaç yaşındasın ,,, ???

ohhh ne güzel kuuzum sen kaç yıllık evlisin :123:bide kaç yaşındasın ,,, ???

6 gün sonra 1. yılımız doluyor canımmm daha yeniyimm:97:
25 yaşındayım off yaşlandım yaaa
bende yaş sendromu başladı:18:
bakıyom çevreme benden küçükler hep anne olmuşşş

6 gün sonra 1. yılımız doluyor canımmm daha yeniyimm:97:
25 yaşındayım off yaşlandım yaaa
bende yaş sendromu başladı:18:
bakıyom çevreme benden küçükler hep anne olmuşşş

yaaa kuzum saçmalama erken bile evlenmişsin senin yaşında bekar olanlarda var unutma,,,

bebek için tedavi görüyomusunuz

yaaa kuzum saçmalama erken bile evlenmişsin senin yaşında bekar olanlarda var unutma,,,

bebek için tedavi görüyomusunuz

yok canım daha yeni 2 aydır düşünüyoruz..eğer bi kaç ay daha gecikirse o zaman bi görünürüz doktora:97:
bide 2-3 yıl bebek yapmayalım diyoduk ama öyle olmuyomuş :)) acaip istiyorum şu aralarr:97:

hayat ne kadar boş ya,,

günler ne kadar hızlı geçiyo,,

bazen kendimi tekrar ediyomuş gibi hissediyorum aynı şeyleri yapıyorum yılı bile yarıladık ama elde var sıfır

offff offff!!!!!!!!!!!

hadi herkes bişeyler anlatsın mesela kendinizi en kısa ve öz nası tanımlarsınzı nası birisiniz????

ben ,,,

sevdiğim insanlar arasında çok konuşkan

sürekli gülecek bişeyler bulan

hayatı yaşamyı çok seven

aynı zamanda çok anlayışlı herkesle geçinebilen

bi insana kırıldığımda o insanla hemen araya mesafe koyan

sevdiklerime deli gibi bağlı olan insanım,,,

hadi anlatın siz???

bende geldim dişimi dolgu yaptırdım acıma hiç ama şuan çok açım birazdan yiyicem bişeyler de 2 saat yeme dedi bana doktor

ya birde sinir oldum ben özel skkdan yararlanıyorum hastanede ücretli göründüm aldılar ücret neyse çok bişey değil ücret ama konuya geleyim bankadan geri ödeme yapıcaklarmış tahsil edicekmişim balıkesiri aradım kadın dövücekti beni nerdeyse iyide burayı neden arıyorsun orda şubemiz var diye yüksek ve sert konuştu bende biliyorum ama onlar bilmiyorlar bişey dedim onlar arıcak burayı siz değil dedi ama ters bişey demedim ya çok sinir oldum kendime tamam belki bir çok insanla başediyor olabilirler ama kimseyi azarlama hakkı vermiyor çok terbiyesiz çok kızdım

geçmiş olsun bitanem,,

ahh işte bi çalıştığın yer sigortanı yapsa nası rahat edersin,,,

evet cnm gerçekten süper olur ama allahın izni ile seneye eşim üzerinden yararlanırım artık emekli durumu olmucak ama 65 e kadar kim yaşıcak zaten =D cnm ya isyan etmek istemiyorum ama herşey benim başımda çocğukluğumdan beri çok yıldım kendimi çok güçsüz hissediyorum şöyle bir bakıyorum kazandığım paraları hastane masraflarım için hep harcamışım çok sıkıldım allahın gücüne gitmesin çok şükür ufak tefek hani büyük rahatsızlığım yok ama egzamadan tut sivilce diş yani bıktım artık bikerelik olsa neyse hep uğraşıyorum bu sorunlarla sonu gelse keşke açımya duygusala bağladım =D kalbimle midem arasında bi yol va ryoksa ben erkekmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…