- 1 Haziran 2010
- 10.223
- 12
-
- Konu Sahibi HayatSultan
yarın tatil pazar tatil gelsin sabah uykuları
valla öğleye kadar yatıccammm
biz iyiyiz yienede ya tatili olamayanlar napsın=((
kızlar benim mesaim bitmeK üzere ben çıkıyorum artık ,,,
pzt görüşürüz yine gelin ama tamamı beni yanlız bırakmayınnn
KONUŞURUZ DERTLEŞİRİZ ,,,
HADİ ÖPÜYORUM SİZİ KOCCAMAN
OCCAGALIN =)):79:
günaydın canımmm
haftasonum iyi geçti ama dün hariç dün eşim çalıştı tatil gününde
güzel planlarımızı vardı gezecektik alışveriş yapacaktık ama bi telefon geldi gitmek zorunda kaldıbi pazar kahvaltısı bile yapamadık başbaşa
neyse olsun bende yine annemgile gittim fırsattan:97: haftasonum ailemle geçti yani:97:
ohhh ne güzel kuuzum sen kaç yıllık evlisin :123:bide kaç yaşındasın ,,, ???
6 gün sonra 1. yılımız doluyor canımmm daha yeniyimm:97:
25 yaşındayım off yaşlandım yaaa
bende yaş sendromu başladı:18:
bakıyom çevreme benden küçükler hep anne olmuşşş
yaaa kuzum saçmalama erken bile evlenmişsin senin yaşında bekar olanlarda var unutma,,,
bebek için tedavi görüyomusunuz
yok canım daha yeni 2 aydır düşünüyoruz..eğer bi kaç ay daha gecikirse o zaman bi görünürüz doktora:97:
bide 2-3 yıl bebek yapmayalım diyoduk ama öyle olmuyomuş :)) acaip istiyorum şu aralarr:97:
allah hayırlısıyla versin bitanemmm,,, allah anneliği herkese nasip etsin inşallah
aaa herkes burda :)
bende geldim dişimi dolgu yaptırdım acıma hiç ama şuan çok açım birazdan yiyicem bişeyler de 2 saat yeme dedi bana doktor
ya birde sinir oldum ben özel skkdan yararlanıyorum hastanede ücretli göründüm aldılar ücret neyse çok bişey değil ücret ama konuya geleyim bankadan geri ödeme yapıcaklarmış tahsil edicekmişim balıkesiri aradım kadın dövücekti beni nerdeyse iyide burayı neden arıyorsun orda şubemiz var diye yüksek ve sert konuştu bende biliyorum ama onlar bilmiyorlar bişey dedim onlar arıcak burayı siz değil dedi ama ters bişey demedim ya çok sinir oldum kendime tamam belki bir çok insanla başediyor olabilirler ama kimseyi azarlama hakkı vermiyor çok terbiyesiz çok kızdım