- 28 Temmuz 2010
- 13.530
- 2.636
-
- Konu Sahibi HayatSultan
şimdi ki mutfağın nasıl bebekkkk
gri metalik gri hımm şimdi parkelerde krem kapılar beyaz duvarlar kum beji gümüş simli beyaz eşya buzdolabı beyaz diğerleri ankastre gri küçük ev aletleri beyaz siyah gri olmak üzere renk renk tabak çanak mavi cam tencereler eski usul çelik tencereler perde tül beyaz genel itibarla böyle olunca ne etsem uu daha halıda alıncak
gri metalik gri hımm şimdi parkelerde krem kapılar beyaz duvarlar kum beji gümüş simli beyaz eşya buzdolabı beyaz diğerleri ankastre gri küçük ev aletleri beyaz siyah gri olmak üzere renk renk tabak çanak mavi cam tencereler eski usul çelik tencereler perde tül beyaz genel itibarla böyle olunca ne etsem uu daha halıda alıncak
duvarların simli boyamı mandilii:97:ne güzel benim zamanımda yokmuydu o yaaa benim niye haberim yokmuşçok hoşuma gidiyo gördümde bi kaç yerde
rengarenk kıs mutfağınnn
bu arada mandiloo senin facen varmı
:123:kuzum sen kaç yıllık evlisin
ben hiç görmedim canlısını aslında tamamen orjinallik olsun diye daha doğrusu çevremdeki birinde olan birşeyi tesadüf yaptırsam dedikodu alır gider kısakandı diye ondan birazda seçeneklerim azalıyor
yıl olmadıki 11 eyllül 2010 da evlendim
eee daha yeni evlisin niye değişt,iriyosun mutfaığını yeni mi değil yoksa beğenmiyo musun ???
ben hiç görmedim canlısını aslında tamamen orjinallik olsun diye daha doğrusu çevremdeki birinde olan birşeyi tesadüf yaptırsam dedikodu alır gider kısakandı diye ondan birazda seçeneklerim azalıyor
yıl olmadıki 11 eyllül 2010 da evlendim
offf sanki bugün zaman geçmiyooo
nası terledim oturduğum yerde
dedikodumu olurmu kız öyle şey ne alaka belki zevkleriniz uyuyodur o yüzden yaptrmış olabilirsin
aman öyle dedikoducularda bi alem sanki kendilerine özel herşey başkası yaptıramaz
bizimkiler acayip bir yıl önce köyü şimdi belediye oldu ama sonuçta köy işteherkes birbirinin akrabası yıllardır tanıdığı yabancı pek yok dedikodu ağı acayip geniş biri görsün yada duysun taaa öteki uca kadar herkes duyar ve öyle hızlı ilerler ki diyorum bazen sizde dinleme cihazı telsiz falan mı var küsüyorlar anam doğrusunu diyorum
bizimkiler acayip bir yıl önce köyü şimdi belediye oldu ama sonuçta köy işteherkes birbirinin akrabası yıllardır tanıdığı yabancı pek yok dedikodu ağı acayip geniş biri görsün yada duysun taaa öteki uca kadar herkes duyar ve öyle hızlı ilerler ki diyorum bazen sizde dinleme cihazı telsiz falan mı var küsüyorlar anam doğrusunu diyorum
alemlermiş kız gerçekten kulaktan kulağa oynuyolar sanki bide en sondakine gelene kadar değişirde değişir ya yanlış söyler en sondaki aynı onun gibi
aslında öle ilişkileri severim hani herkes birbirini tanır eş dost olursun ama araya o çirkin dedikodu girdiği zaman çekilmez bi hal alır gerçekten en güzeli o zaman mesafeyi koruyacan kimsenin ağzına laf vermeyecen aman oda diken üstünde gezmek gibi olur yaff
ya ne fena insanın bişey yaparken yada isterken başkarına göre hareket etmesi bizim afyondada var aynısı hiç sevmiyorum
aslında iyiler de aradaki çürük elmalar lafı değiştirip büyütüyor yoksa geneli öyle değil ama hepsi dedikoduyu yapıyor benden az tırsıyorlar anneme derlermişki senin kızın çok sinirli hemen azarlıyor insanı büyük küçük demeden anneme dedim bende yaşını bilip konuşana bağırmıyorum kaşınmasınlar
malesef hayat kimsenin evine gitmem hepsi benimkine gelir özellikle evime birşey alırsam hemen gelir bakarlar
aslında iyiler de aradaki çürük elmalar lafı değiştirip büyütüyor yoksa geneli öyle değil ama hepsi dedikoduyu yapıyor benden az tırsıyorlar anneme derlermişki senin kızın çok sinirli hemen azarlıyor insanı büyük küçük demeden anneme dedim bende yaşını bilip konuşana bağırmıyorum kaşınmasınlar
malesef hayat kimsenin evine gitmem hepsi benimkine gelir özellikle evime birşey alırsam hemen gelir bakarlar
aman korksunlar boşver dediğin gibi onlarda yaşını bilip boş boş konuşmasınlarr büyükse büyüklüklerini bilsinler
kuzum neresiydi senin yaşadığın yer ya,,
valla ne zor işin
dimi paris herkes haddini bilecek
hayat boşver güzel ülkemin güzel şehri sonra derim sana
yarın tatil pazar tatil gelsin sabah uykuları