- 9 Ocak 2017
- 628
- 494
- 103
- Konu Sahibi Minikgirl35
-
Yani bütçeye göre değişir. Ben the balm ın mary lou sunu çok beğeniyorum, yada too faced love var, bide mac in aydınlatıcısı var adı aklımda değil şuan. Ama pahalı diyorsan catrice in highlighter ide çok iş görür, pigmentasyonu çok yüksek. Göz kalemi icinde uygun fiyatlı olarak essence öneririmKova hatunu S sassyassyy H hayatcokgarip hiç highlighter m olmadı bende çok beğeniyorum. Birde göz pınarlarınızda aydınlatıyorlar ya ona da bayılıyorum. Önerebilceğiniz marka vs var mı doğal duran yüzde.
Kova hatunu S sassyassyy H hayatcokgarip hiç highlighter m olmadı bende çok beğeniyorum. Birde göz pınarlarınızda aydınlatıyorlar ya ona da bayılıyorum. Önerebilceğiniz marka vs var mı doğal duran yüzde.
Cok basit:)) dogal hindistan cevizi yagina seker kat karistir:) al sana dudak peelingi..tontriko
Canım şu dudak peelingin'i nasıl yapıyorsun bir ürün mü kullanıyorsun adı ne vs yazar mısın???
Birde aynı sorum baç masken için de geçerli
S sassyassyy H hayatcokgarip kızlar ben makyajdan anlamıyorum fazla dediğiniz markayı alacağım parası çok mühim değil ikinizin de ortak övdüğünü düşündüm. Yalnız birşey daha soracağım sorum komik gelmez umarım hani dediğim gibi göz pınarlarına aydınlatıcı mı artık kalemmi birşey sürüyorlar ya. Beyaz gibi parlıyor. Bu sürdüğümüz şey de sizin önerdiğiniz highlighter mi sürüyorlar
Yoksa kalem falanmı alıyorlar. Benim bir arkadaş çok güzel duruyordu ne kullanıyorsun dedim flormar ın kalemi ymiş çok şaşırdım iyi bir marka da değil bende aldım ama pütür pütür iğrenç durdu attım direkt.
Essence in kalemi dediğim oydu canım. Çok uygun fiyatı da, performansı süper. Bende pahalı olandan aldım pütür pütür kaldı. Essence in kalemi ama kurşun kalem gibi olan değilde diğeri, 2 çeşidi var zatenS sassyassyy H hayatcokgarip kızlar ben makyajdan anlamıyorum fazla dediğiniz markayı alacağım parası çok mühim değil ikinizin de ortak övdüğünü düşündüm. Yalnız birşey daha soracağım sorum komik gelmez umarım hani dediğim gibi göz pınarlarına aydınlatıcı mı artık kalemmi birşey sürüyorlar ya. Beyaz gibi parlıyor. Bu sürdüğümüz şey de sizin önerdiğiniz highlighter mi sürüyorlar
Yoksa kalem falanmı alıyorlar. Benim bir arkadaşta çok güzel duruyordu ne kullanıyorsun dedim flormar ın kalemi ymiş çok şaşırdım iyi bir marka da değil bende aldım ama pütür pütür iğrenç durdu attım direkt.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?