Ah diyerek başlayayım. şimdiki değil. 2 çocuktan önceki rutinimi yazayım :)
Haftada 2 kere koşuyordum, sabah erken saatte, 2 kerede bisiklete biniyordum. Açık hava normal bisiklet :)
Her gün duş alıyorum, bu liseden beri böyle. Almayınca kaşınıyorum :)
Haftada 2 kere vücut peeling i yapıyorum.
Organique diye bir marka var, temiz içerikli ürünleri. Hemen hemen herşeyi güzel, vücut nemlendiricisi de peeling de onu kullanıyorum.
Haftada 1 gün Hindistan cevizi yağı saçlarıma sürüyorum. Bekletiyorum. Saçlarım kuru değil ama epey fark ediyor parlaklığı ve sağlamlığı.
Deodorant emzirmeye başladığımdan beri doğal şeyler kullanıyorum, ama çok memnun kaldım, bundan sonra almam :)
Hindistan cevizi yağı,
Karbonat ve lavanta yağından bir tarif var. Ter kokusu ve koltuk altı kararması falan asla yapmıyor.
Buram buram Hindistan cevizi de kokmuyorsun :)
Bol su şart. Spor yaptığım günler 3 litreyi zorluyorum. Yapmadığım 2.
Çay kahve ölçülü,
Kahve içiyorsam krema vs kullanmıyorum
Az şeker, az unlu gıda tüketmeye çalışıyordum
(İpin ucu hamilelik ile kaçtı, yakalayacağım)
Ama ben çok yemek yerim :) O konuda ölçüm yok :)
Cilt bakımı olarak sabah akşam yüz yıkama ve nemlendirme. Bioderma’yı kullanıyorum epeydir
Dışarı çıkıyorsam güneş koruyucu kullanıyorum (la roche)
Kapatıcı falan çok kullanmıyorum. Doğru olanı da bulamamamla alakalı sanırım :)
Memnun kaldığım şudur yok o yüzden.
Her gün makyaj yapmıyorum. Yani markete giderken bile makyajsız çıkmam diyenlerden değilim :) alışverişe giderken falan da yapmam, dene giy, çıkar zaten makyajla alışverişe giden herkese sinir oluyorum, tüm kıyafetler fondöten lekesi.
Şık bir yere gitmeyeceksem, arkadaş ortamı, buluşması, yemeğe vs giderken
Günlük makyaj bb krem, uyku durumuma göre goz altı kapatıcısı, rimel, hafif allık, dudak nemlendiricisi.
Cilt için serumlar, özel karışım yağlar vs var, vlogger/blogger lar bol miktarda tanıtır.
Ama Benim tecrübem her cilde her şeyin gitmediği.
Yüzümde çok belirgin değil ama ben biraz taktığım için geniş gözenek problemim olduğunu düşünüyorum :) vakti zamanında 300-400 kira verdiğim ürünler elimde patladı :) çünkü sivilce yaptı.
Yada çok çok bilindik markaların, clinique, kiehl’s gibi, göz altı kremleri aydınlık görünümü başlangıçta sağlamasına rağmen Duzenli kullanımda yağ bezesi yaptı bende.
Bu anlamda her şeyi kullanmak iyi değil. Çünkü onarıcı, kırışıklık giderici vs vs işin içinden çıkılmıyor.
Ama nemlendirmek ve temiz tutmak şart :)