Rica ederim tatlım ne demek.Şimdiden birilerine tepkini belli etmezsen ileride çok kişiler seni somurur acirken acınacak duruma düşersinHaklısınız artık tepkimi koyacağım baktım düzelmiyor hala aynı vurdumduymazlık, mesafe koymaka çalışacağım. Çok teşekkür ediyorum birçok msj yazdınız ilgilendiniz
S git senden arkadaş olmaz muhattap olma benle de
Valla benimki buraları keşfetti mi diye düşündüm bian ama öyle olsa şuan watsapta kıyamet kopardı
Senin üye olduğunu biliyormu kk de ismini verdiysen seni baskina gelmiştir
Ne diyosun ya kimsin sen hatların mı karıştı
arkadaşına öyle söyle demek istemiş mügenur isimli üye.
Canım bu sekilde kendinden ödün verirsen hep bu tarz insanlarin hışmına maruz kalirsin. Universitede is hayatindada hep bu kisiler gelir seni bulur karsi tarafa bir sey soyleyemedigin icin sakin mizacli oldugun icin. Bir insan senin canini sıkıyorsa evine gezmis eglenmis bir sekilde degilde mutsuz donuyorsan inan hic gerek yok uzak dur.
Bu yaşlarda normaldir... Bana da olmuştu aynısı lisedeyden ve ortaokuldayken. Ruh hastası çok bu memlekette. Bence bir an önce o kızdan uzaklaş, sinir hastası eder insanı...
Ortaokulda edinilen arkadaşlıkları erişkin olana kadar sürdürebilen çok az insan vardır. Kan bağın olmayan hiç kimseye fazla değer vermemeni tavsiye ederim.
O değil de benim takıldığım nokta, yaş 17 tırnaklar ojeli, saçlar ombreli. Bu ne acele yavrum? Bizim zamanımızda saçı toplu olmayanı okula almazlardı şimdiki liseliler 25 yaşında podyuma çıkan manken gibi full makyaj gidiyor okula. Öğrencisiniz yahu siz, dizi oyuncusu değil.
Yaşlandım galiba, çok tuhaf geliyor bana.