Güya en yakın arkadaşım

Haklısınız artık tepkimi koyacağım baktım düzelmiyor hala aynı vurdumduymazlık, mesafe koymaka çalışacağım. Çok teşekkür ediyorum birçok msj yazdınız ilgilendiniz
Rica ederim tatlım ne demek.Şimdiden birilerine tepkini belli etmezsen ileride çok kişiler seni somurur acirken acınacak duruma düşersin

Bu yaşlarda normaldir... Bana da olmuştu aynısı lisedeyden ve ortaokuldayken. Ruh hastası çok bu memlekette. Bence bir an önce o kızdan uzaklaş, sinir hastası eder insanı...

Canım bu sekilde kendinden ödün verirsen hep bu tarz insanlarin hışmına maruz kalirsin. Universitede is hayatindada hep bu kisiler gelir seni bulur karsi tarafa bir sey soyleyemedigin icin sakin mizacli oldugun icin. Bir insan senin canini sıkıyorsa evine gezmis eglenmis bir sekilde degilde mutsuz donuyorsan inan hic gerek yok uzak dur.

Boşver, takma kafana. İlerde daha sağlam, daha iyi arkadaşlıklar edinirsin.

Aynen, zaten tüm gün güzel geçse bile içinden didikleyip kötü olan olayı düşünme huyum var. Normalde yumuşak mizaçlı da değilimdir normal sayılırım hatta sinirlenince galeyana gelirim, dediklerimden pişman olduğum da olur ama arkadaşıma karşı bilinçli bilinçsiz en küçük cevap laf yapamıyorum

Bu yaşlarda normaldir... Bana da olmuştu aynısı lisedeyden ve ortaokuldayken. Ruh hastası çok bu memlekette. Bence bir an önce o kızdan uzaklaş, sinir hastası eder insanı...

Bencil insanlara dayanamıyorum ben hep fedakarlık yapan bi insanım, ama en küçük olayda içten bir şekilde benim yanımda olmayışını görmek gerçekten üzücü oluyor. Tşk ederim yorum için

insan sevgilisi olsa çekmez bu kadar :) dünyada arkadaş mı kalmadı? okulda falan? bu kıza mecbur musun da çekiyorsun? kes at gitsin neye uğradığını aşırsın o da.

Son zamanlarda gördüğüm en haklo tespit valla. Yok siz yaşlanmadınız yaşım daha 20 ama bayadır bende anlam veremiyorum bu duruma. Hani insan yaşını falan aldıktan sonra hadi bi değişiklik yapıyım kendime dese ne yapıcak? herşeyi tükete tükete gidiyo yeni nesil

Ama böyle arkadaş olmaz ki yaaa, arkadaş dediğin insanı mutlu eder, seninki tam tersi

Tatlım şu anda arkadaşının davranışlarına anlam veremiyorsun çünkü daha insanların bencil kıskanç ve kompleksli olabileceğini düşünemiyorsun hazırlıklı ol hepsini yaşayarak görerek tecrübe edeceksin.Arkadaşının davranışlarına çok fazla anlam yüklememeni öneririm bu yaşlarda hepinizin kafası karışık içinden nasıl davranmak geçiyorsa öyle davran ve sadece sınavlarına konsantre ol.

Bu arkadaşlık seni mutsuz ediyor ve gördüğüm kadarıyla da bir faydası yok sana.
Bence arkadaşlığını bitirsen hayatında pek bir değişiklik olmaz.En azından moralini bozan,seni üzen birini hayatından çıkarmış olursun ve kafana böyle şeyleri takmazsın.
Ben senden 1 yaş büyüğüm seni anlayabiliyorum. :) O yüzden beni dinlemelisin bence. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…