- 3 Ocak 2022
- 42
- 11
- Konu Sahibi billionairecolpan
Arkadaşlar öncelikle iyi geceler. Benim flört ve birliktelik dahil olmak üzere 1 senelik bir ilişkim var. Biz flört dönemindeyken erkek arkadaşım okulu bitirip bir şirkette çalışmaya başladı daha yeni başlamıştı işe ve iş arkadaşlıkları çok yeniydi. Arkadaşları ile bir etkinliğe gitti. Biz de o gün tartışmıştık ve flörtümüzün son günleriydi ilişkiye başlamaya yakındık. Sosyal medyada arkadaşlarıyla paylaştığı fotoğrafı gördüm fotoğrafta bir kız arkadaşı göğsüne doğru kafasını eğip (göğsüne koymuş diyebilirim) poz vermiş bunu görünce tabi çok sinirlendim ve bu tarz kısa süreli kurulmuş laçka bir arkadaşlığı devam ettirmemesini istedim. Neyse erkek arkadaşım başka bir şirkete geçti ve o ayrılıyor diye yemek yemek istediler yine aynı iş arkadaşlarıyla. Tahmin edin ne oldu koskoca masada o kız ile yan yana oturup alkollü bir mekanda yemek yediler. Ben artık tahammül edemez oldum ve muhatap olmasını istemediğimi grup sohbeti de dahil konuşmamasını istedim. Bana her seferinde gruptan konuşuyorlar ben dahil olmuyorum görüşmüyorum dedi. Ama bugün öğreniyorum ki arkadaş grubunda o kızla sohbet etmişler (öncesinin olduğundan da şüpheleniyorum). Oysaki o benden her istediğini yapmamı bekleyen biri ki zaten yapıyorum. Güzel bi kızım ve yazan hoşlanan çok fazla kişi oluyor çevremde bunlar üst üste geldikçe o çok fazla kıskançlaşmaya başladı. Kendisi üstüme bu kadar düşerken onun bu yaptığı… Kızlar gecenin bu saati içime bi soğukluk girdi çok garip bir duygu ilk defa güvenimin kırıldığını hissettim ve biliyorum ki bu his girdi mi ilişki çok zor devam eder. Lütfen bu yazdıklarımı tarafsız şekilde yorumlayın yanlış ya da doğru düşünüyorsam da fikirlerinizi belirtin.
Düzenleme yapacağım herkes çok karışan ve baskı yapan biriymişim gibi anlamış, yanlış bir şeyler hissettiğim tek kadın bahsettiğim kişi oldu. Onun haricinde arkadaşlıklarına karışan bir insan değilim. Böyle bir yapım yok.
Düzenleme yapacağım herkes çok karışan ve baskı yapan biriymişim gibi anlamış, yanlış bir şeyler hissettiğim tek kadın bahsettiğim kişi oldu. Onun haricinde arkadaşlıklarına karışan bir insan değilim. Böyle bir yapım yok.
Son düzenleme: