Elbette herkesin kız erkek arkadaşı olacak sevgili olunca bunları tamamen hayatından çıkaramazsın fakat eskisine nazaran bi tık daha mesafeli olunmalı buluşursun iş için veya arkadaşlık amaçlı konuşursun ama sarılmalar kafasını göğsüne yaslamalar pekte arkadaş göstergesi değil bana göre
Ben aşırı kıskançlığı erkekte de kızda da seven biri değilim aksine özgürlüğüme düşkünümdür fakat özgürlüğün anlamı her istediğimi yaparım anlamında değil tabi bunun ayarını yapmakta zor değil. Şöyle düşünün siz aynısını ona yapsanız ne düşünürdü acaba ne tepki verirdi kızmaz veya kıskanması tamam o zaman :) Benim de arkadaşım vardı üniversitede çok yakın olduğum. Kendisinin kız çevresi hatta hayranı çoktu doğal olarak kızlar benden nefret ediyordu
Hatta biri yüzüme karşı demişti senin yüzünden çok tartışıyoruz diye ama sevgili değiller tabi. Sevgilisi olunca kız bununla benimle olan fotoğrafından veya konuşmasından dolayı kıskanıp ayrılıyordu ben de bi gün dedim ki bak instagramda resimlerimizi silebilirsin buna kızmam hatta her gün buluşmak zorunda da değiliz sonuçta sevgilin var artık ve haklı olarak kıskanıyor derdim o da hayır kimse karışamaz resimlerimize kabullenen böyle kabullensin derdi ve hiçbiri kabullenmezdi
Ama ne kadar modern ya da nasıl denir kıskanç olmamak lazım desekte Türk kızıyız belli bir noktaya tamam deniliyor tabi