- 15 Ekim 2016
- 22.622
- 129.816
- Konu Sahibi deliasik45
B Burhan Burhanitto gülme be. Gripten beynim aktı. Sonradan anladım ne demek istediğini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaynıyor burası sanki hahahhaha avel ya.Kendini dolandırmaya çalışacak birilerinin olacağını düşündü
Ciddi ciddi inandıYok kız mune abla bağladı dedin ya bence ondan bakıyor bence
Hdpshsğahsğwhwpahaşajaoslsm kalbim olduğu için günaha girme diye takılıyorumgerçekten güzel uyarmak yerine dalga geçmeniz…. Kalbiniz yok
Kız yıl 2023 Ok atan Eros devri bitti üzgünümGerçekten aşk büyüsü yapan ve tutan var mı? Öneri istiyorum amacım aşk büyüsü yaptırmak değil. Dolandırıcılar boşa yazmasın korkumdan değil gayet ailesinde polis ve savcı olan biriyim. Boşa birbirimizi üzmeyelim
Sizin gibilere hiç saygım yok. Yanlış yoldasın bunu düşünmen bile çok tehlikeli.gerçekten güzel uyarmak yerine dalga geçmeniz…. Kalbiniz yok
Pandemide vardı bi tane. Benim dayım şöyle böyle övünüyodu. Polisler paket edip götürmüştü. O tip işteBüyü konusu yasak
Bide millete göz dağı veriyorsun tehdit vb....
Çok ilginç
Öf linç yiyince acıtasyona gerek yok. 1 senedir düzenli büyü araştırıyosun. Akli melakelerin mi yok diyeceğim ben linç yiyeceğim heEngelli bir bireyim. Belki hata ettim psikolojime yenilip ama güzel laflar duyacakken teselli edilecekken iyice kötü oldum. Peki teşekkürler herkese
Dedem vardı rahmetli oldu tr nin her yerinden hatta yurt dışından gelirlerdi ben küçükken dayım bakıyor yerine ama dolandırıcının teki triplex ev yaptırıyor şimdi öncesinde de 7 dairesi var dıGerçekten aşk büyüsü yapan ve tutan var mı? Öneri istiyorum amacım aşk büyüsü yaptırmak değil. Dolandırıcılar boşa yazmasın korkumdan değil gayet ailesinde polis ve savcı olan biriyim. Boşa birbirimizi üzmeyelim
Büyü ararken ne güzel lafı duyacaktın ablam yav?Engelli bir bireyim. Belki hata ettim psikolojime yenilip ama güzel laflar duyacakken teselli edilecekken iyice kötü oldum. Peki teşekkürler herkese
Ay sen.kimdin de disiplin girmis birkadin oldun
Engel.ne alaka şimdiEngelli bir bireyim. Belki hata ettim psikolojime yenilip ama güzel laflar duyacakken teselli edilecekken iyice kötü oldum. Peki teşekkürler herkese
Ne diye alacak polis beni. Kime ne zarar vermişim . Dünya şinç etse umrumda olsa böyle illeri ilk lincimde bırakırdım. Avımsnıza da ihtiyacım yok. Engelli birinin taşıyacakları umurunuzda değil. Size uygun değilse konudan gidersiniz bu kadar basit. Beni cahilliğimle baş başa bırakırsınız. Size giren çoktan yok günah benim suç benimPandemide vardı bi tane. Benim dayım şöyle böyle övünüyodu. Polisler paket edip götürmüştü. O tip işte
Valla götürürlerse ağlarsın amaEvet çünkü 4 yıldır bu durumdayım. İyi polisler alıp götürsün ne diyeyim