• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güven 2 -İçimde Benimle Büyüyen Derdim,Sırrım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
buraya belki sabaha kadar yazasım, içimi dökesim var. ama ne kadar elden bişey gelmez bir derde sahipmişimki KK üyeleri dahi Allah yardımcın olsun demekten öteye gidemiyor yol veya çıkış gösteremiyor..hatta belki okuyanlar dondu kaldı yorum bile yazmıyor. psikologa gidersem onunda elinden bir şey gelmeyecekmis gibi hissediyorum. yani teselli manasında. benim benden ve Allahtan başka tam olarak anlayanım yok sanırsam :KK43:

aslinda en guzel yardim Allah yardimcin olsun demektir. Dua etmektir yani.

Bence durumunu icinde korkunc sorunlar olarak gorme. İnsanlarin yasadiklari acilar onlari ya guclendirir ya da umudunu kaybettirip ezer. Sen ezilme guclen. Senin yerinde olsam o evden uzaklasir ogrenci yurduna yerlesirdim. Cunku babandan suan gordugun manevi destek seni daha cok cikmaza surukleyecek. Bence bir ise girip ayaklarinin uzerinde durmaya basla. Yasadiklarinin zor olmasi senin guclu oldugunu gosterir. Bi de kesinlikle tedavi gormelisin. Durumunu da bu kadar icsellestirmemelisin.

Evet canım ne kadar anlıyoruz desekte kimse yaşadığını anlamaz...
Rabbim yar ve yardımcın olsun karanlıktan aydınlığa kavuştursun..
Büyük yükler yüklenmiş küçücük omuzlarına Allah yükünü hafifletsin...
Ruhuna şifa versin..
Sözün bittiği yerdeyiz sanırım..
Onun için dilimiz dönmüyor ya..
Çok mutlu olursun umarım eskiye dair tüm olumsuzluklar silinsin..
Ve bu yasadiklarinla çok güçlü bir kız olduğunu görüyorum..
buraya yazmak bir nebze hafifletti beni,dua almak , destek görmek de. en azından dualarla yanımda olduklarını hissettirsinler. o da yeter bana. geleceğime dair dualar,veya mutluğuma. susmasın bu forum bu gece desem bencillik etmiş olur muyum ki.. içim çok dolu ..

aslinda en guzel yardim Allah yardimcin olsun demektir. Dua etmektir yani.

Bence durumunu icinde korkunc sorunlar olarak gorme. İnsanlarin yasadiklari acilar onlari ya guclendirir ya da umudunu kaybettirip ezer. Sen ezilme guclen. Senin yerinde olsam o evden uzaklasir ogrenci yurduna yerlesirdim. Cunku babandan suan gordugun manevi destek seni daha cok cikmaza surukleyecek. Bence bir ise girip ayaklarinin uzerinde durmaya basla. Yasadiklarinin zor olmasi senin guclu oldugunu gosterir. Bi de kesinlikle tedavi gormelisin. Durumunu da bu kadar icsellestirmemelisin.
öğrenci yurduna cikmayi cok istedim. nasip olmadi okuluma yakin istedigim gibi bi yurt bulamadim okul yurdu da berbat. en sagliklisi evden okula gitmekti. hemde annemi görmezsem ferahlayamiyor içim. bu yaz işe giricem yaz tatilinde ufak tefek kazanmaya baslayacagim artik. bir de tasinma durumumuz var. belki o zaman nasip olur yurda cikmak

öğrenci yurduna cikmayi cok istedim. nasip olmadi okuluma yakin istedigim gibi bi yurt bulamadim okul yurdu da berbat. en sagliklisi evden okula gitmekti. hemde annemi görmezsem ferahlayamiyor içim. bu yaz işe giricem yaz tatilinde ufak tefek kazanmaya baslayacagim artik. bir de tasinma durumumuz var. belki o zaman nasip olur yurda cikmak

anneni gör tabi anlıyorum seni ama babanı görme bence

buraya yazmak bir nebze hafifletti beni,dua almak , destek görmek de. en azından dualarla yanımda olduklarını hissettirsinler. o da yeter bana. geleceğime dair dualar,veya mutluğuma. susmasın bu forum bu gece desem bencillik etmiş olur muyum ki.. içim çok dolu ..

Hayır Niye bencillik olsun..
Kimin duası kabul olunur belli olmaz..
Dert büyük.. Allah daha büyük..
Gerçekten evden uzaklaşma imkanın yok mu biraz farklılık olsa hayatında

Hayır Niye bencillik olsun..
Kimin duası kabul olunur belli olmaz..
Dert büyük.. Allah daha büyük..
Gerçekten evden uzaklaşma imkanın yok mu biraz farklılık olsa hayatında
imkan var ama yurdun maddi külfeti ile babama yüklenicem yine.bunu da istemiyorum.. ki yakınken göndermez diye düşündüm. ama bu yaza tasinma ihtimalimiz var %95. o zaman türlü bahanelerle cikarim evden yurda. ihtiyacim var, iyi gelir diye dusunuyorum ben de..

imkan var ama yurdun maddi külfeti ile babama yüklenicem yine.bunu da istemiyorum.. ki yakınken göndermez diye düşündüm. ama bu yaza tasinma ihtimalimiz var %95. o zaman türlü bahanelerle cikarim evden yurda. ihtiyacim var, iyi gelir diye dusunuyorum ben de..

Aynen o evden uzaklaş biraz canim kız kıza çıkıp gezmek dertlesmek kafa dağıtmak ıyi gelir bence de farklı ortam farklı hayat bi yerden başla yavaş yavaş iyileşecek yaraların

Okulunu bitirip is bulup ayril o evden. Para verse ne yazar kendi oz kizina nefsi kabarmis. Alkole siginmasin kimse
anneciğimi düşünüyorum. yoksa çoktan terketmiştim . evlat acısı yaşadı. şimdi de sağ kolu gibi olan kızından nasıl ayrılsın kolay kolay? en ihtiyaci oldugu zamanlarda yaninda olmayacak miydim

Aynen o evden uzaklaş biraz canim kız kıza çıkıp gezmek dertlesmek kafa dağıtmak ıyi gelir bence de farklı ortam farklı hayat bi yerden başla yavaş yavaş iyileşecek yaraların
kafama koydum ciddi manada.. ilk işim yaza iş bulmak kısmetse, sonrada yurda cikmak. annemi sürekli görmek istiyorum, tek sorun orda işte :(

kafama koydum ciddi manada.. ilk işim yaza iş bulmak kısmetse, sonrada yurda cikmak. annemi sürekli görmek istiyorum, tek sorun orda işte :KK43:

Yine görürsün canim annen senin ıyi olduğunu mutlu olduğunu bilirse daha iyi hisseder kendini emin ol
Belki bir gün onu da alırsın yanına kardeşlerini de..

Öncelikle başınız sağolsun... babanız konusuna gelince belki diğer kardeslerinizinde benzer travmaların olabilir.. Bende yaşadığım tacizi bilinç altımda silerek hiç yaşamamış var sayıyorum ama her bu kelimeyi duyduğumda o an geliyor gözüme, önceleri anlamamıştım.. ama sonra ... Mutlaka terapi alın Kimseye anlatamayacaginiz şeyi söylemek sizi biraz rahatlatacaktir ...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back