Gürültü yüzünden polise ihbar ettim, o evde yaşananlar çok farklıymış.

ben diğer konuyu okumadım çünkü tr'de olağan birşey dikkate alınmama önemsenmeme...
şerefsizler ne olursa olsun en kötü cezayı alırlar umarım..
İnsanlar artık nasıl olsa polis dikkate almaz diye düşünüp hiçbir şey için haber bile vermiyorlar. Herkes çok vurdumduymaz.

Ağzım açık okudum ne diyeceğimi şaşırdım. Allahın cezası umarım belasını bulur!
Umarım en ağır cezayı alırlar ne demek yani tecavüz...

O polislerin ihmalkarligi nelere sebep oldu belkide. Kizi kurtarabilirlerdi pislik heriflerin elinden :KK43: Çok üzüldüm :KK43: Allah belalarini versin aci çeke çeke gebersin o yaratiklar.
Umarım hatalı olan herkes cezasını çeker.

:KK57:iğrenç insan :KK62:
inanamıyorum :KK67:
Bana da yalanmış gibi, şakaymış gibi geliyor hala daha...

Ben konuyu görmüştüm ve polislerin hemen ayrılmasının sebebi acaba evde yaşanan bir olaya bulaşmak istememeleri mi diye geçmişti aklımdan.
Bu olaya polis bulaşmayacak da kim bulaşacak, mahalledeki Mahmut abi mi? Yazıklar olsun vallahi. Kim bilir hangi niyetle çekip gittiler...

O kizin durumunu dusundukce gozlerim doluyo serefsizler Allah hepsinin belasini versin :KK61:
Kızı tanımıyorum ama oldukça gençmiş sanırım, 20 yaşında falan, emin değilim.

Ben konunu okudugumda bu isin icinde bisey oldugunu anlamistim, yorum yapmadim pek o yuzden. Yapilan yorumlarda senin yasadigin olay degil farkli seyler tartisilmaya baslandi. Simdi anliyoruz ki polisin isi basindan askin bunlarla mi ilgilenecek dememek lazim. Senin konun bana buyuk ders oldu. Bundan sonra gozumu dort acarim boyle bisey olursa, cunku yasanan gercekten cok korkunc.
Ben gerçekten sarhoş olup müzik açmışlar sandım çünkü yaşanmaz böyle olaylar yani oturduğum yerde pek. Gerçi geçen gece de hırsızlık olayı olmuştu. Polisin görevi vatandaşla ilgilenmek, zaten hepsinin ayrı birimi var yani, çatışmadaki adamı çağırmıyoruz ki biz, o gece bu olayla kim ilgileniyorsa onun gelip yardımcı olmasını bekliyoruz.

Ufff cok uzuldum vicdansizlar o polislerede cok kizdim
Ama bizim toplum olarak daha fuyarli olmamiz
Gerektiginin bir gostergesi bukeske diger komsularda
Sizin gibi duyarli olsaydi

inanmiyorum! Birde o polisleride ihbar etseydiniz! geldiler ama gittiler deseydiniz yani!
Aynen aynen anlattım olduğu gibi, geldiler dedim, arabadan inip ayakta dikildiler dedim, 1 dk geçmeden atlayıp gittiler dedim. Haklarında işlem yapacaklarını söylediler.

ben gece yarisi muzik acmasa bile bagirip cagiran yuksek sesle gulusup konusan ve benim uyuma hakkimi gasp eden ust kat komsularimi once gidip cekinmeden uyardim baktim olmuyor polise sikayet ettim valla...sagolsunlar gelip uyardilar...insanlar nasil boyle yorum yapiyorlar anlamiyorum ne demek polisi mesgul etmek? bir de bangir bangir muzik diyorsunuz hem de karsi apartmandan sokaklara tasiyor size bile ses geliyorken...bana dokunmayan yilan bin yasasin mantigiyla yasadigi icin millet...suc orani bu kdar yuksek...valla ben olsam gelene kdar bile arardim siz dogru olani yapmissiniz...bu gibi durumlarda bizim de gidip uyarmamiz dogru degil aslinda baksaniza iceriden kim cikacak hirsiz mi, katil mi, tecavuzcu mu belli degil...en iyisi direkt polisi aramak...bu arada 2. sefer aradiginzda yeni ekip yollamamalari da tuhaf...

allah kıza yardım etsın cok zor....
ınsallah gorevını tam yapmayanlarda gereklı cezayı alır!
benım basıma bırsey geldı.
ust komsum esınden sıddet gordugu ıcın bosanmıs bırı;
bıgun gece nasıl sesler gelıyor, ev cıglık kıyamet ve erkek sesı var; kadının onca sene evıne oglu dısında erkek gırdıgını gormedım, cok dıkkatlı bu konuda.
sankı kafası yere vuruluyor gıbı güm güm ses ezıyet edılıyor :KK43:
evın kapısını actım, apartmanda bagırdım... yardım edın !ımdaaat !komsuma yardım edın dıye !
hıckımse kapıyı acmadı :KK57:
nasıl tıtrıyorum hemen polısı aradım o panıkle ...evımın adresını unuttum hemen elıme fatura aldım adresı okuyorum.
5 -10dk ıcınde hemen polıs geldı ama onlar gelene kadar adam o anda cıktı gıttı!
2 polıs eve cıktı kapıyı caldı konusmaları duyuyorum ;
polıs sıkayet var sesler gelmıs kadına sıddet kamu davasıdır falan ...
kadın ne dese begenırsınız komsum ;
hangı hadsız sıkayet etmıs hangı komsu...nolmuskı
eskı esım geldı azcık tartıstık onemsız dıyor!
polıs ;cocukları gormek ıstedı ,kımlıklerını ıstedı ,sıkayetcı olmasanızda kocanız ıcın suc duyurusunda bulunulacak esınız karakola cagırılacak falan....
hala komsu kım o arayan hadsız dıyor :KK70:
ya sabır dedım geberse ölse gıtse....
acık soyleyım ondan sonra bıdaha butarz seylerde polısı aramadım :KK43:
ama sımdı yazılanları okuyunca hepımızın evı yuvası var colugumuz cocugumuz olcak...
allah korusun gercekden aramak lazımm.

Ufff cok uzuldum vicdansizlar o polislerede cok kizdim
Ama bizim toplum olarak daha fuyarli olmamiz
Gerektiginin bir gostergesi bukeske diger komsularda
Sizin gibi duyarli olsaydi
Bir kişi bile ihbar etmemiş, çığlık falan da duymamış.

Allah belalarını versin pislik herifler,kıza çok üzüldüm içim acıdı:KK61:

sabah konuna mesaj yazdım..

memleket o kadar karışık ki ve bu karışıklığı kullanan o kadar kötü niyetli insan var ki mesela trafik kazası oldu deyip ihbar edildi ve biri yaralı biri şehit polis haberleri geldi

yerli yersiz ihbarlar oluyordur eminim ve istanbulda gece olaylar çok oluyor polislerin bazıları o olay yerlerine gidiyor derken durum böyleyken polisler geç gelmiş yada müdahale geç olmuş olabilir.

keşke ülkemiz böyle olmasaydı ve tam zamanında gelseydi polisler.

ha bütün bunlara rağmen gerçekten görevini ihmal edipte gelmemişler se oda o polislerin vicdanı sorgulasın...

olaya gelince allah kimseye yaşatmasın,o pislikler dilerim en agır cezaya çarptırılırlar...

kızın neler yaşadığını düşünmek ve onun psikolojini düşünmek çok acı

iyi bir yardım alır ve düzelir tek dileğim bu allahım yardımcısı olsun
Gelmemiş olsalar anlarım ama geldiler, dinlediler ve gittiler. Kızın ailesini ve kendisini düşünemiyorum bile. Tecavüz benim en çok rahatsız olduğum şeylerden biri. Umarım cezasını çekerler.

Taşlanmayacaksam ben bu konuya inanmadım ya. Polisler sabah eve gelmişler suçu işleyenleri falan goturmusler falan nasıl yani orada beklemişler mi tecavuzculer ?
Sabah ki konuda bakın ben haklıymışım işte demek için açılmış gibi.
Aynen bende zerre kadar inanmıyorum
tutarsizliklari var bu sürü.
Bide benim takildigim nokta tecavuzculer polisin tekrar geri gelmesini mi beklemiş
konu sahibi sana yazdım yine yazıyorum madem guveniyosun kendine hangi il hangi karakol
Yaz görelim

bu konuda kapanır çünkü hani kötü niyetli olmak istemem ama ne bileyim aklıma başka şeyler geliyor bir günde iki konu

madem gerçekten öyle bir şey yaşandı bunların gerçekliği için herşeyi yazmalısın

semti karakolu vb...

Bir de böyle bir olay oldugunda polisler diğer apartmandaki komsuları alıp ifadeye mi götürür bunu da yeni duyuyorum. Aynı apartman olsa bir nebze.
Kız ifadesinde çığlık attığını, yardım istediğini ama sesini duyuramadığını belirtmiş. İfadesi alınan diğer komşular zaten o binada bulunanlar, yanındakiler bir de ben. Benimki ben ihbarda bulunduğum için. Zaten mağdur belli mağdur eden belli. Yakalanmış onlar.

Gelmemiş olsalar anlarım ama geldiler, dinlediler ve gittiler. Kızın ailesini ve kendisini düşünemiyorum bile. Tecavüz benim en çok rahatsız olduğum şeylerden biri. Umarım cezasını çekerler.

burda çok fazla polis eşi var böyle bir olay olduysa hemen öğrenirler neyin ne olduğunu

yada gerçekliliğini

gerçekse inşallah cezalarını en agır şekilde çekerler

Iclerinde cok duyarli polislerde var.
Konuyla alakali diyil ama biz gecenlerde oglumla
Alisverise gittik alisveris merkezinin onunde 3 kisi kocaman bi buldog kopek gezdiriyolardi. Ne agizlik ne tasma hic bisey yok cokta kalabalik bende hemen polisi aradim ama belediye ilgileniyormus.
Yinede ilgilendiler.

Yıllar önce yaşadığım bir olayı paylaşmak isterim bende .. Avrupa yakasından anadolu yakasına geçiyoduk geç bir saatti gece 1 civarı.. Teyzemler falan arabaya sığışmışız birden bir araba fark ettik dörtlüleri yakmış duruyor arkadındada aynı şekilde bir araba .. Kuzenimde yavaşladı acaba kazamı oldu yada araçlarmı arızalandı yardım lazım mı diye teyzemler falan boşver dediler ama kuzenim dinlemedi sonuçta arkalarında durduk indik arabadan birde ne görelim kadının tekini bayıltmışlar arabanın içinde taciz ediyolar anında tlf la polisi aradı bizimkiler adamlar bizi görünce hemrn arabalarına binip kaçtı teyzemler plakalarını almış o anda allahtan polisler geldi meğerse kadını seyir halindeyken kandırmışlar brnzin sızıyor arabanızdan diye işaret etmişler durdurmuşlar ve bayıltıcı sprey sıkmışlar çantasını çalıp üstüne birde tacize başlamışlar ki biz bilmeden yetişmişiz. O yüzden yolda giderkende gözlemleme yapın hanımlar süpheli duran bir araç falan varsa mutlaka arabadan inmeden de olsa elinizden geldiğince inceleyin ters bir durum sezerseniz hemen polise ihbar edin

X