Günün Sözü ?

Vazifesini tam yerine getirememiş olanın vicdan yarasına ne mazaretin devası ne ilacın şifası deva getirmiş..

Eğer çekemezsen gülün nazını ne dikene dokun ne gülü incit,sahrada Mecnun değilsen,ne Leylayı çağır,ne çölü incit...

Sefil uzanamadıqı yüreğe kahpe dermiş..!
Gülüyorum önümde bile yer alamayan sözde insanlara...
Fraqmanımla idare edip devamını rüyasında bile qöremeyenlere...
iyi seyirler diliyorum hayatımı uzaktan izleyenlere..

Birini bulmuşsun,Gayet güzelmiş. kıskandım diyememde sövmek geldi içimden. Saçların uzamış,Fotoğraflarına baktım. Ufak bir tebessüm vardı yine, gözlerimden aktın. Sanırım yeni sevgilin gösterişe meraklı,Parmağındaki pahalı yüzük gözlerimi yaşarttı. Ne kadar sefildim,Varım yoğum sendin. Onunla farkım şu,Ben pahalı yüzük istemem. Ancak benimkinin yanında onun sol tarafı boşluk

Bazen birinin yokluğuna o kadar alışırsınız ki, başka birinin gelip o boşluğu doldurmasından korkarsınız .

Üşüdüğümüzde camı kapatmak kadar kolay olsaydı keşke sevilmediğimizi anladığımızda o kişiye yüreğimizi kapatmak .

Hiç Kimse Bir Gülümsemeyi Satın Alabilecek Kadar Zengin Değildir... Ama Çok Kimse Gözden Yaş Akıtabilecek Kadar UCUZDUR..

Bαzı insαnlαr çok güçlüdür . Tek bir kelimeyle dünyαnızı αlt üst edebilir . Bαkınız ; 'Ayrılαlım mı ?'

Boş boş seviyorum demekle olmaz; göstereceksin sevdiğini, hissettireceksin. Yapamıyor musun? O zaman yoldan çekileceksin!

Aramaktan vazgeç, Çünkü kalbi temiz kimse yoktur ! "ama eğer güven vαrsα bir kαlpte; O kαlpte sevgi de bulunur, dürüstlük de !

İnsanlara ne kadar değer veriyorsan o kadar tepene biniyorlar. Hele bir de verdiğin değeri onlara belli ettiğinde..

Kadınların neden çok konuştuğnu bilmem.Ama erkeklerin neden az konuştuğnu biliyorum.Karşılarında leb demeden leblebiyi anlayan zeki bir cins var.

"Aşk; herkesi o'na benzetip, kimseyi o'nun yerine koyamamaktır."

"Aklıma gelme diye dinleyemediğim şarkılar var benim."

"Aldatanı aldatmaktan bir zevk alabilirsin; ama bir seveni aldatıyorsan, karaktersizsin".
[W.Godlam]

''Zordur benimle yürümek. Bunu benimle yola çıkanlar bilir Hepsi yarı yolda gittiler. Suç kimde...? Ben zoru seviyorum, onlar sevmiyor. Yapacak bir şey yok. Suçum var mı...? Tabi ki var. Zor yola, kolay kişilerle çıkmak”

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…