Günün Sözü ?

Züleyha Yusuf'a bir mektup yazmaya başlayınca,"Yusuf" diye başladı. Durdu."Yusuf" diye bitirdi. Gördü ki hitaptan öteye geçemedi. Anladı ki aşkın namesinde ser-nameden öte kelam yok. Ve Züleyha'nın lügatında Yusuf'tan öte sözcük yok..

sildim anılarımdan seni.hiiç merak etmiorum,sevio musun artık beni.kafam,ruhum,bedenim sensiz.eminim mutlusundur bensiz!!

Eller yansın,eller kansın...
Eller baksın gözlerine...
Hak etmedin bu sevgimi...
Yolun açık olsun bensizliğe...

Her annenin ortak noktası evdeki elektronik eşyayı dinlendirme tutkusu olmasıdır.'kapa da biraz dinlensin,bak nasıl ısınmış..'

"Yatağa abdestli girene, o gece bir melek sabaha kadar, “Ya Rabbi bu kulunu affet!” diye dua eder." !!

Ey Yâr.. Sana Âşığım bilirsin.. Ama senden önce gelen 2 Âşk var ! ALLAH ve RASULALLAH [s.a.v] bilesin!.. ♥

Neden mutsuzsun? dedi. "Mutsuz değil, beceriksizim" dedim. Sizin gibi, mutlu olduğumu sanmayı beceremiyorum. hepsi bu!

- Yolun düşerse DÜŞLERE düşmemek için uğra ÜMİTLERE.Hayalin sığmazsa YÜREĞİNE bir gökyüzü kur KENDİNE.Aşk düşerse DİLİNE hasretini bırak SEVDA YELİNE gerisine karışma elbet ulaşır YERİNE.Bir öfke düşerse DİLİNE öfkeni ver AZRAİLİN eline yüreğin YANARDA gözlerin DOLARSA hüznünü YOLLA BEN ağlarım yerine...

X