Günün Sözü ?

Keşke şöyle yapsaydım belki severdi" deme. O senin için ne yaptı da sevdin sanki ? Akıl işi değil gönül sevdimi gerisi bahane

- Ne gariptir ki toplum olarak aklı yavaş olana değil de ayağı yavaş olana, yüreği kör olana değil de gözü kör olana acırız.

TIK TIK TIK... Boşuna çalma kapıyı hüzün bu kalpte kimse yok. Mutluluğun adresi değişeli çok oldu çok. Hatıralar bir bir taşındı odalardan, ışıklar yanmıyor. Anlayacağın o gideli buralardan, aşk artık bu evde yaşamıyor.

İnsan fırsatların gelmesini bekler, fırsatlar de insanın gelmesini. Fırsatlar bekler, insanlar bekler; kazanan hep mazeret olur.

Sürahi olmak için zorlama kendini,bardak ol ki sürahi karşında eğilsin,işde bu yüzden herkes alnından öper bardağı. .[hz mevlana]

İnsanı EnKolay Ağlatan SEVGİLİDİR, EnKolay Aldatanda DOSTLARIDIR Aslında Hiçkimseye Güvenme.. Beyaz Gülün Gölgesi Bile Siyahtır.!

Asgari ücretle ev kirasını ödeyip, 2 Çocuğunu okutmaya çalışan Baba. Asıl ''YETENEK'' sizlersiniz...!!

Dediler ki; "yaşından çok daha olgunsun." Evet, dedim. Çünkü hep büyüklük bende kaldı..Kırılsamda Ağlasamda sadece SUSTUM..!

Kalbimle gurur duyuyorum. Çalındı, kırıldı, yandı, kandırıldı ama gene de çalışıyo.. Koçum Benim :)

Ve güneş batarken, cocuklar uyurken,baş ucumda bekleyen yorgun bir melektir
Ve her gece,sabret diye,saçlarımda dolaşan Tanrı'nın Elleridir...

şeriat derki: "senınkı senın, benımkı benım"
tarikat derki: "seninkı senin, benımkı de senın"
marifet derki: "ne benimki var ne seninki"
hakikat derki: "ne sen varsın ne ben"

Üzülme! Bilki Yaradan umudu en çaresiz anlarda yollar. Unutma yağmurun en şiddetlisi en kara buluttan çıkar. (Mevlana)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…