Günün Sözü ?

- Belki o herşeye değecek kadar değerli senin için; ama unutma ki, Sen de onun için kendini yıpratacak kadar değersiz değilsin..

Sevmeyi bilmiyosαn kullαnmα o iki kelimeyi ! "Yani ne sen kirlet ağzını o sözle. Ne de o söz ağlαsın kimin eline düştüm diye.

Yalnızlığımı sırtladım,yüküm ağır...! Suskunluk benliğimde,çığlığım sağır...! caresızlık desen o daha bi ağır......

Hep denir ya 'Ben arkandayım, sırtın yere gelmez' diye.. Ben almayayım, Yüzüm yere geleceğine, sırtım yere gelsin..

Mutlu ol o'nunlα, hαttα bende bir pαrçα mutluluk kαlmışsα onu dα vereyim . Mutluluktαn GEBERIN

Üstada bir gün sormuşlar 'Neden sigarayı bu kadar çok seviyorsunuz?', 'Benim için yanan bir tek o var' demiş.

Sevdiğin insanı havaya atıp tutacaksın, atıp tutacaksın. Arada bir tutmayacaksın. Düşsün ki tuttuğunun kıymetini bilsin."

Sevdiğini mertçe seven kişi, pervane gibi özler ateşi. "Sevip de yanmaktan korkanın, masal anlatmaktır bütün işi".

İnsan çok sevdiqi halde neden her defasında terkedilir ve beklenenler neden hep vazqeçildikten sonra qelir . .

- Her an gülümse, boşver ne düşündüğünü bilmesinler. Ve herşeye rağman patlat bir kahkaha, bırak neden güldüğünü merak etsinler.

X