Günün Sözü ?

Kim ne derse desin mutlu insanın en mutlu olduğu anı,uykuya daldığı andır ve mutsuz insanın en mutsuz anı uykudan uyandığı andır.insan hayatı,bir tür hata olmalı.

Bazen arkasına dönüp bakması gerekir insanın; Nerden geldiğini unutmaması için..

annemin bile ahı tutar sana burnumdan getirdiğin süt onun sonuçta..

'' Kadına yaş'ı sorulmaz . Çünkü oda bilmez ağladığı gecelerin hesabını, kitabını .'' (İlhan Berk)

Aslında onu değil onun bizde yarattığı güven duygusunu severiz.Ve asıl içimizi acıtan onun gidişi değil,o güvenin yitişidir..

İnsanlar değişti,hayat çok değişti..Biriyle el sıkıştıktan sonra beşide yerindemi diye parmaklarını saymak zorunda kalıyosun..

Hayatın en hüzünlü anı, deli gibi sevdiğin insanın buna değmediğini gördüğün andır. Ve en büyük kaybın ona harcadığın zamandır.

Yalnızlığı çekilmez kılan birçok sebep vardır; ama unutma ki yalnızlık, bize gerçek dostlarımızın kim olduğunu hatırlatır..

Sen verdikçe dost görünen çok olur.. İstede gör hepsi yok olur.. Sen kendi kendine yetmeyi öğren tüm dünyanın malına gönlün tok olur ..
Hz. Mevlana

Bana"ben sadece seninim"diyenler 2 gun sonra baskasına aynı seyı soyluyor.Tıp buna 'kişilik bozuklugu' ben s e r e f s i zlik"diyorum.

Son düzenleme:
Başarının sırrını bilmiyorum ama başarısızlığın yolu herkesi memnun etmeye çalışmaktan geçer......

Bill Cosby

X