Günün Sözü ?

- Ey deli gönül aşk mı istiyorsun ? Yaradan sana yar değil mi ? Hep soğuk mu geçti ömrün ? Kışın sonu bahar değil mi ?

- "Gökte ararken yerde bulduğum olmadı hiç. Ama yerde bulup da göklere çıkarmışlığım çoktur."

- Birini seveceksen, onu herşeyinle sevme. Çünkü bittiğinde; Onu unutamamana değil, unutamayacak kadar çok sevdiğine yanarsın

Şimdi sana iki seçenek; ya unut beni eskilerin gibi. Ya da hiç yokmuş say, olmayan yüreğin gibi…

Bazen unutmak gerekiyormuş unutulma pahasına..çünkü zaman değilmiş gideni geri getiren aslında zamanmiş var olanı GÖTÜREN..

- Çaresizim...Nereye tutunsam düşüyorum..Hayat öyle bir oyun oynadıki,Palyaçonun dediği gibi ağlayamadığımdan gülüyorum..!

- İnsanlar nasıl konuşulması gerektiğinin dersini alırlar ama en büyük ilim, nasıl ve ne zaman susulması gerektiğini bilmektir..

Hayatım istanbulun içinde.. Küçücük bi bedenin , büyük kalbine bağlı.. Hayata zor tutnan hastalar gıbıyım.. Elım kolum sana baglı.! /S.s/

Msn gibisin sevgili.İlk bakışta uygun,üstüne düşünce meşgul, arayıp sorunca dışarıda,iş ciddiye binince çevrim dışı.

Geçmişten çok geleceğe düşünmeliyiz
çünkü bundan sonra orada yaşayacağız.. (Thomas Browne)

yapılmış küçük işler planlanmış büyük işlerden çok daha iyidir..(Peter Marshall)

kadınlar zayıftır ama analar kuvvetlidir..(Vıctor Hugo)

- "Yara en çok avucunun içindeyse sana aittir; Sıkarsın avucunu, Canın yanar ama senden başka kimse bilmez neden acıdığını".

- Kimse benim kadar sevmedi ' diye bağırıyordu adam. Gözlerin geldi aklıma.. gülümsedim, geçtim ♥

Esra Erol ayda 140.000 tl kazanıyormuş, vah benim zavallı öğretmenlerim, iş bulamayan mimarlarım, mühendislerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…