Günün Sözü ?

K A D I N - D E D İ Ğ İ N '' Şöyle Bir OSMANLI Tokadı Çakacak Bakışında , Başka Göz Değmeyecek Mahremine Hayat Yokuşunda..

‎"Bela insanın diline bağlıdır. Bir kimse bir şeyi ‘yapmam’ dedi mi, şeytan her işini bırakıp onu yaptırana kadar uğraşır..-Hz.Muhammed-

''Dert ve Sıkıntının Şiddetine Sabır Göster, Bununda Sonu Gelecektir.. Bil ki SABIR bir ASALET Göstergesidir!..'' -Hz.Ali-

- Kişi sevdiğini Allah'a emanet ederse, Onu birdaha görmeden ölmezmiş.. "Öyleyse Allah'a emanet ol"

“Bizi ayakta tutan 2 şey vardır.
Sağ ayak ve sol ayak. Kimsenin varlığı değil yani...”

SEnsizz Buraların tadı tuzu yoqhh düşünsene yedigim salatada bile seni arıyorum simdii Bana söylermisn Bİ HIYARIN eKsikligi bu kadar mııbellı olur !!??

Bunca kalp kırıklıklarına rağmen küçüklüğümde yaptığım gibi rüzgarı arkama alıp bağırmak istiyorum hayata: Acımadı ki !

Bazen diyorum ki; ne olacak söyle gitsin.. Sonra diyorum; "Söyleyince ne olacak, sus bitsin" !

(●νєяiiуιмDє αL giiт ємαηєтiiηii«[ѕöуLєѕєηє]»нαηgii кυяѕυη ѕєηiiηDii&#9679

‎Zannetmeyin gücüm bitti YORGUNUM! Zannetmeyin SUSKUNUM; Zannetmeyin artık YOKUM; Fırtınalar öncesi hep böyle DURGUNUM..!

Unutma,ayarını bozduğun kantar, gün gelir seni de tartar...

Niceleri geldi, neler istediler,
Sonunda dünyayI bIrakIp gittiler
Sen hiç gitmeyecek gibisin degil mi?
O gidenler de hep senin gibiydiler

İnsanlarla yüzyüze konuşarak her sorunu halledebilirsin: ama bazı insanlar gelir önüne hangi yüzüne konuşacağını bilemezsin
(p. Neruda)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…