Günün Sözü ?

Provası yok hayatın. Ne yeniden yaşamak mümkün, Nede yaşadıklarını silebilmek. Önemli olan, ilk defa değil son defa sevebilmek.

Darağacında ölümü bekleyen mahkumdan yoktu pek farkım.. Celladımdı iç sesim.. Sordu. Neydi son isteğim. "SEN" diyesim vardı da ölüm tek kişilikti. KIYAMADIM

Aslında sürekli tebessüm edenler, içten içe acı çekenlerdir.. Unutma, her gülen yüz mutluluk ifadesi değildir !

"Bazı alimlerin Allah'ı ispat etmeye çalışmalarına şaşıyorum. Allah"ın varlığı sabittir, sen kulluğunu ispat etmeye çalış".
[Mevlana]

Küçükken nasıldı diye sordu anneme. "küçükken yaramazdı" dedi annem // Anneme baktım ve haklısın dedim, küçükken "yaram az/dı" !

Elinden geleni yaptıktan sonra, Sıra ayağından geleni yapmakta; 'Gitmek gibi mesela'..

İki Yüzlü Dostun Olacağına!!! Delikanlı Düşmanın Olsun.. Hiç Olmazsa Dostun Gibi Sırtından Değil Delikanlı Gibi Alnından Vurur..

İnsanLarda GüzeL OLan Yüzdür , Yüzde GüzeL OLan Gözdür.. Ama İnsanı İnsan Yapan AsLında Ağızdan Çıkan Sözdür.! Hz MEVLANA >

Bir şeye şaşırır "oh my god", sevinir "oh my god" ama deprem olunca "Allahım sen beni koru" ee noldu where is your god?

- En çok dα herkesin "siz αyrılmαzsınız" demesi mαhfediyor. Bir tek beni değil herkesi inαndırmışsın..

Bir şeye şaşırır "oh my god", sevinir "oh my god" ama deprem olunca "Allahım sen beni koru" ee noldu where is your god?

Aldığım en derin nefessin sen, sana yanıyorum.. ben sana yanarken sen şimdi kim bilir nerelerde üşüyorsun..

Bardağa kola doldurur gibi değer vereceksin insanlara ağır ağır ve yavaş. Çok verirsen köpürür taşar, Elinde bardakla kalırsın.

Önemli olan SENI SEVIYORUM demek degil ... O kelimenin anlamını bir ömür boyu sevdigine hissettirebilmektir !...

X