Günün Sözü ?

Zαmαn lαzım sadece, unutαcαksın ! Nαsıl unuttuysαn çocukluğunu, kırılαn oyuncαklαrını.. Kırılαn kαlbini de öyle unutαcαksın..
( Cemal Süreya )

Anladım ki "AŞK" ; Her iki tarafı da mağdur eden, Yürekte izinsiz gösteri yapan mutluluk karşıtı bir eylem...
( Can Yücel )

Söylediğin her yalandan sonra "keşke hep çocuk kalsaydım" deme. Çünkü sölediğin her yalanda yeterince küçüldün zaten gözümde...
( Sunay Akın )

Hayatın bu çirkin oyunlarına rağmen hala gülmeyi başarabilen insan; hayatın felsefesini çözmüş demektir: |Umursamamak|..
( Huxley )

Gözlerin ne kadar güzel olursa olsun edebli bakmasını bilmediği sürece bakışların sadece şeytan için önem arz eder..

Sesini değil, sözünü yükseltmeli insan ! Çünkü gökgürültüleri değil, yağmurlardır yaprakları yaşatan...
( Shakespeare )

Korkma bana aşık olmaktan, ya da bir gün çekip gitmekten. Çünkü kalbimdeki hiçbir cesedi sahipsiz bırakmadım ben !..
( Nazım Hikmet )

Sen birşeyler verdikçe dost görünen çok olur. Birde sen iste; gör hepsi birden yok olur!..
( Mevlana )

Önce 1'imdin benim, Sonra herhangi 1'i oldun, Şimdi hiç 1'isin ...
( C. Yılmaz )

Rabbimiz! Ölmüşlerimizin ruhlarına kabir azabı gösterme. Ardında kalanların dilinden kelamını, gönlünden aşkını düşürme..

Küçükken aldığım dışı güzel, İçi hep çürük çıkan elmalı şekerler gibisin. Aranızdaki tek fark; O elmalı, Sen ise el'malı...
( Cemal Süreya )

Erκєκ deġil mi hєpsi αγηı diγєη κızLαrα , düzgüη oLsαγdıηızdα Ъüтüη єrκєκLєri тαηımαsαγdıηız diγєη єrκєκLєr ; ADAM oLsαγdıηızdα sizdєn Ъαśκαsıηı тαηımαsınα iziη vєrmєsєγdiηiz

GeL, Son Kez Gör ßeni, Artık Tanıyamazsın. ßir ZamanLar ßakmaLara Kıyamadığın GözLerime ßak, ßeLki YaLnızca OnLarı KoruyabiLdim, Hepsi ßu. GeL De Gör ßeni, Yanımdan AyrıLma. Cansız KaLırsam KoLLarında, DarıLma..

Sana kaç kere dedim dedim derslerine çalış diye ne bu notlar bana cevap ver ! - ama anne ben.. + sus cevap verme bana. ♥

Benim bαbαm onun bαbαsını döver mi bilemem αmα onun kαlbi benim kαlbimi yerlebir edebilir . Etti de .

X