Günün Sözü ?

Pek umursamiyorum kimseyi,sadece guluyorum icimden!! Cevremdeki insanlardan degil,insan gibi gorunen varliklar yuzunden.

Y.Erdogan

"Bana bir kere salat ve selam getirene Allah 10 kere rahmet eder."

(Müslim)

- Allahümme Salli âlâ Seyyidina Muhammedin ve âlâ Âli seyyidina Muhammed -

Ne kadar silersen sil, ya yırtılır defterin ,ya da izi kalır cümlelerin.

Hey gidi ülkem hey ! Sokaklarında patlak ayakkabılı çocuklar, Belediyelerinde sarayları aratmayacak makam odaları var !!!

İki renk sana çok yakışmış çok / Birincisi teninin rengi, İkincisi bakışlarının rengi...

... yeni bir söz bulsam, neye yarar ki ,
söyleyemediklerimiz, ince bir sızı gibi …

Oruç Aruoba

Mevlana derki :
Güvendiğiniz dağlara karlar yağdığında en güzel çare, dağ ile karı başbaşa bırakmaktır..
Gün gelip karlar eridiğinde; dağ yolunuzu gözleyince en güzel cevap, başka bir dağdan selam yollamaktır..

- Hz. Mevlana

"Hayatın kuralı bu: Ya yanlış zamanlarda doğru insanları karşına çıkarır, ya da yanlış insanla zamanını harcatır." /Seneca/

Parasız olduğu için, Kitapçı raflarında saatlerce durup, gizli gizli kitap okuyan birini tanıyordum ! Bence bilgelik Oydu …

Öyle serbest bırakamazsın; takip etmen,saklaman gerekir kötülüğünü. İlgisizliği affetmez kötülük."

Uğur Yağcıoğlu

Tanrım sende inanamayacaksın ama ! Biz 'sevgi' diye birşey bulduk. Henüz pek yaygın değil ama üzerinde çalışırsak olacak gibi: )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…