• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günün Sözü ?

Sen yüreğimde ki en güzel siirsin de ben seni yazabilecek kadar saairmiyim onu bilemem :69:

Şu Mervelerin evi oldukça büyük galiba . 14 şubat günü ülkenin büyük bi kısmı onlar da kalıyo : )

Birazcıkta gülelim dimi ama ; )

İnsan iki ruhludur; içinde bir iyi köpek bir de kötü köpek kavga eder. Hangisini daha çok beslersen o kazanır.

Kızılderili atasözü

Kaldı işte çayımız bardakta,
çocukluğumuz sokaklarda, mutluluğumuz kursağımızda,
sevdiklerimiz uzaklarda,gülüşümüz fotoğraflarda.
c. süreyya

Bir insana vazgeçilmez olduğunu hissettirdiğinizde, ilk vazgeçeceği kişi siz olursunuz. ' Freud

Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur. Düşmem dersin düşersin, şaşmam dersin şaşarsın. Öldüm der durur, yine de yaşarsın. ' Mevlana '

Ey aşk! Hepimiz müridin idik, vermeden hep istedik, seni nereden seveceğimizi bilemedik, belki de seni hiç hak etmedik...

Bazen Su olmak lazım , Sessiz sakin...!
Bazen Sel olmak lazım , öfkeli ve hırçın...!
Bazen Mum alevi olmak lazım , sabırla tükenmeyi bekleyen...!
Bazense volkan olmak lazım , önüne gelen herşeyi hızla tüketen...!
Kimine Su olacaksın kimine Sel !
Kimine Mum olacaksın kimine Volkan !
Ama kimseye asla "Kul" olmayacaksın...!

Her ayrılık, her hayalkırıklığı yüreğimin bir parçasını donduruyor, taşa çeviriyor. Bir süre sonra görmezden gelmeye, anlamamazlığa vurmaya başlıyor insan.
Her yokoluş yeni bir doğuş olmuyor her zaman. Sessizliğim çok şey anlatması gerekirken, insanlar beni sorunlu görüyor. Akıl vermeye, eleştirmeye gelenler sadece bedenimi görüyor. İçeride olanı görmüyor. Braveheart, Gladiator filmlerinden cok da
ha renkli film sahneleri gibi iç dünyam. Alev alev yanan yaralar, dört nala koşan duygular, sert bir fırtına, yüreğimden yükselen senfoni, yıkılan dağlar, yanmış ormanın dibinde açmaya çalışan çicekler.
Spartalılar gibi bir avuç kalmış umut askerleri,... Bana sorunlu, hatta bazen zavallı gözlerle bakanlar bilmiyor içimdeki savaşı. Gözlerimle taradığım dünyaya karışmaya hazır değilim. Dışarıdaki savaş, içerideki savaştan çok daha anlamsız, nedensiz...

canın acıya acıya adım atacaksın ya da canını acıta acıta söküp atacaksın.
Her iki yolda da tek bir gerçek olacak.
Canın çok ama çok acıyacak.”

Her yeni başlangıç, başka bir başlangıcın son bulmasıyla gelir... Seneca

‎"Beni yarı yolda bıraktığını sanıp,
o yolda koşarken nefes nefese kalanlar...
Yolun sonunda sizi bekliyorum."

O kadar geç oldu ki cevabın,
Ne sorduğumu unuttum.

Shakespeare

Siz, siz olun sevgide pintilik etmeyin.
Siz, siz olun hak etmeyeni de sevmeyin...

Back