Günün Sözü ?

Duygularımı bastırdıkça, onları yok saydıkca kendime ihanet ediyorum. Bütün duyguların temelinde sevgi ve korkunun dansı var. Tüm duygular bu iki duygu arasındaki yelpazede yerini alıyor. Sanıyoruz ki, duygularımızı göstermezsek, bastırırsak, içimizde yaşarsak daha güçlü oluruz. Duyguları göstermemeyi marifet sanıyoruz. Benim için gerçek güç duyguları saklamak ya da bastırmak değil. Cesurca içimde doğanı göstermek, ortaya sermek. Duygularımın ritmini yok etmeden, duygularımla varolmak. Onlar benim. Onlar ‘ben’im.

Mutsuz hissettiginde aglamak icin acikli seyler dinleyen insan kaşınıyodur, ama bi sarki duyup aglamamak icin kapatan insan harbi mutsuzdur. / insomnia3

Tanrım günahlarımızı affet ! Bize karşı günah işleyenleri affettiğin gibi ... (Bir Dua)

"Kimi ne kadar düşünürsen düşün; düşüncelerin en derini, başına yastığa koyduğun an başlar." /Marquez/

Bunca vefasızlıktan sonra, bazılarının ederi kalmadı artık gönlümde..
Kaç’a deseler hiç’e sayarım.

- Özdemir Asaf

Bir eş isterim..!
Câna Cân olan, yarama merhem olan..!
Cânı ben, yarası ben olan..!
Bana Mevlâ'yı anlatan ve hatırlatan..!

Hz. Mevlâna

Hayallerim yok size uzun uzun anlatabileceğim ama çok isterseniz kurarım tabi sizin için ve illâ merak ediyorsanız hatırlarım elbet canımın yanmışlığını da zira unutmuş değilim.
Ruhumda dikiş izlerim…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…